دوست عزیز گفتم که دیگه توضیح نمیدم ... پست دومی رو بخونید متوجه میشید
دوست عزیز گفتم که دیگه توضیح نمیدم ... پست دومی رو بخونید متوجه میشید
با سلام خدمت شما دوست گرامي
با راهنمايي شما من تونستم ويندوز ايكس پي رو به راحتي نصب كنم
حالا هيچكدوم از درايورهاشو نميشناسه
به اين سايت هم رفتمولي چيزي پيدا نكردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان مشكل اصلي من گرافيك و صدا است . خصوصا كارت صدا
اگه ميشه راهنمايي بفرماييد
اینجا یک تاپیک داریم مخصوص درایور میتونید اونجا مطرح کنید با ذکر مدل دستگاه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچند سونی رو دیگه تقریبا جواب نمیدن بچه ها چون روشش هست و خیلی تکراری شده ... توی همون تاپیک جستجو کنید صفحات میانی رو میبینید روش دانگرید از سایت sony ftp یا استفاده از مدل مشابه از سایت سونی آسیا
موفق باشید
کسي از دوستان درايور هارد 160 مربوط به لپ تاپToshiba Satellite Pro A200-CH7 رو داره کاره مارو راه بندازه؟
باور کنيد هرچي گشتم پيدا نکردم.با درايورهاي اين تاپيک ويندوز درست کردم ولي الان قبل از ري استارت اول يه ارور ميده با اين مضمون :The file jraid.sys is corrupted.press any kay to continue.وقتي يه کليد ميزنم اين پيغام مياد پايين صفحه :
Setup failed.Press any key to restart your computer
ممنون ميشم راهنمايي کنيد.
قبلا برای توشیبا گذاشته بودم که ؟
جناب رجيستر سلام.
طبق آموزش شما درايور هاردو به ويندوز اضافه کردم ويندوزم نصب ميشه ولي مشکلي که الان دارم اينه که بعد از نضب ويندوز لود نميشه و سيستم مدام ري استارت ميشه.لطف ميکنيد راهنمايي کنيد ايراداز چيه؟
از چند چیز میتونه باشه :
1- ناسازگاری بایوس سیستم شما با این نسخه از ویندوز
2- ناسازگاری سیستم عامل XP با قطعات و ایجاد خطا به هنگام لود درایورها
3- مشکل دار بودن نسخه ویندوز XP که نصب کرده اید
راه حل :
1- جدیدترین بایوس را از سایت توشیبا بگیرید و ریورژن کنید یا بایوس رو load default کنید ( در بعضی موارد باید دستکاری بشه)
2- از یک نسخه ویندوز دیگر استفاده کنید مثلا پروفشنال یا مدیاسنتر یا 32 یا 64 بیت
3- با یک سی دی ویندوز اوریجینال و clean copy تست کنید
از چند چیز میتونه باشه :
1- ناسازگاری بایوس سیستم شما با این نسخه از ویندوز
2- ناسازگاری سیستم عامل XP با قطعات و ایجاد خطا به هنگام لود درایورها
3- مشکل دار بودن نسخه ویندوز XP که نصب کرده اید
راه حل :
1- جدیدترین بایوس را از سایت توشیبا بگیرید و ریورژن کنید یا بایوس رو load default کنید ( در بعضی موارد باید دستکاری بشه)
2- از یک نسخه ویندوز دیگر استفاده کنید مثلا پروفشنال یا مدیاسنتر یا 32 یا 64 بیت
3- با یک سی دی ویندوز اوریجینال و clean copy تست کنید
والا شما خوب صبر و حوصله به خرج دادید که جواب سوالهای تکراری دوستان رو دادید
من یه پیشنهاد دارم و اگه لازم هم باشه خودم هم کمک می کنم ، کسی اگه بخواد این کارا رو انجام بده باید 15 صفحه رو بخونه و درنهایت گیج میشه ، اگه می خواهید دیگه از جواب دادن سوالهای تکراری در امان باشید واسه اختتامیه این بحث زحمت بکشید اکثر درایورهای چیپست های مختلف رو توی یک فایل بگذارید که دوستان پس از دانگرید کردن ویندوز بتونن همون ویندوز رو روی بقیه لپ تاپ ها هم نصب کنن ؟ چیپ لپ تاپ های سونی ، دل ، اچ پی ، ایسر رو بذارید فکر کنم مشکل 80% دوستان عزیز حل بشه
رجیستر جان خسته نباشی![]()
دوستان عزیز فکر کنم اگه بخواهیم درایور همه چیپستها رو توی یه ویندوز دانگرید کنیم به مشکل برخورد کنیم چون اسم همه این فایلها تقریباً یکی هست(البته به تفکیک 32 و 64 بیتی )
یه چیز دیگه : به نظر شما میشه هر کدام از فایلها چیپستهای مختلف را روی یه فلاپی بزنیم و بعد با فلاپی درایو اکسترنال کنترلرها رو به نصب ویندوز شناسایی کنیم ؟ البته اینکار توی PC جواب میده اما بحث اینجاست که با لپ تاپ ، توی مرحله اول نصب ویندوز (Textmode) آیا فلاپی درایو اکسترنال usb رو دیتکت میکنه که فایلهای چیپست رو به نصب ویندوز معرفی کرد ؟
دوستانی که فلاپی درایو اکسترنال دارند و یا تجربه اینکار رو دارند جواب بدهند هم من ممنون میشم و هم باقی دوستان!
از جناب رجیستر پیشکسوت این مبحث تقاضای راهنمایی میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)