من وقتي لاگين مي كنم مي نويسه كه لاگ
ين شد ولي اون بالا بازم نوشته ثبت نام و ورورد و اسم من نيست چرا ؟؟
من وقتي لاگين مي كنم مي نويسه كه لاگ
ين شد ولي اون بالا بازم نوشته ثبت نام و ورورد و اسم من نيست چرا ؟؟
با سلام یه سوال داشتم آیا می توان با mybb چیزی به غیر از forum ساخت در ضمن من تازه کار هستم
سلام دوست عزيز از مرورگر ديگه اي بجز اينترنت ايكس پلورر استفاده بكنين مثل فاير فوكس يا ... درست ميشه ! اين مشكل فقط تو لوكال هستش !نوشته شده توسط havva
![]()
والا امكانش هست كه صفحه اول ساخت براي خبر ولي بخش هاي ديگه نه !نوشته شده توسط sia0368
![]()
يه قسمت حرفت كاملا اشتباه بود كي ميگه فقط 2 الي 3 قالب فارسي براي ماي بي بي عرضه شده ؟ حدود 100 تا قالب فقط تو سايت رسميش هست كه با راست چين كردنش ميشه فارسي !نوشته شده توسط Erfaan
![]()
كنترل پنلش هم تو نسخه فارسي وب شهر كاملا فارسي سازي شده !
من در ميابمت !![]()
اول از اينکه ما رو در ميابي تشکر مي کنم.نوشته شده توسط Mr.Ponics
دوم اينکه:
من فقط گفتم قالب تکميل و کاملي براش منتشر نشده و اصولا سايتهايي که ميگند ماي بيبي کامل داريم ، همشون پولکي هستند. يعني فروشنده هستند و رايگان چيزي تحويل نمي دهند.
از همين وبشهر قالب دانلود کردم ولي بسيار ناقص و پر از عيب بود و هيچ شباهتي به قالبي که توضيح داده بودند نداشت.
شما اگه ميتوني قالب انجمن وبشهر رو که به قول خودشون اينقدر کامل است رو براي دانلود بزار.
والا شما عيبهاشون رو بگين ! تا من هم يه نگاهي بندازم ! درضمن من منظورم منوي مديريت بود نه قالب اصلي فروم !
سلام
من يه نسخه mybb نصب كردم
نميدونم چه طور فارسيش كنم؟
كسي كه عضو ميشه ايميل فعال سازي براش فرستاده نميشه؟
كمكم كنيد
دوست عزيز شما مي تونين نسخه فارسي شده و بسيار آسان نصب شو اين سيستم رو از سايت وبگذر تهيه كنين !
ميگم ارزش داره دانلود كنم؟
بعدش فروم سازي رايگانه ديگه نه؟
مرسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)