واسه من که خیلی سخت بود
کاش بیشتر خونده بودم
البته میدونم که امکانش نبود
چون از اول نا امید بودم
همینش هم خیلی بود
واسه من که خیلی سخت بود
کاش بیشتر خونده بودم
البته میدونم که امکانش نبود
چون از اول نا امید بودم
همینش هم خیلی بود
با توجه به اینکه چند سالی میشه که تعدادی از دانشگاه های کشور دانشجوی بدون کنکور بصورت مجازی می پذیرند لازم دیدم این تاپیک رو ایجاد کنم تا افرادی مثل من که سوالات یا ابهاماتی در مورد این دوره ها دارن با دوستانی که خودشون دانشجوی این دوره ها هستن در میون بذارن.
بنده دانشجوی نرم افزار دانشگاه آزاد هستم و دارم در مورد ارشد برای یکی از دانشگاه هایی که برای کامپیوتر یا IT بصورت مجازی دانشجو میگیرن تحقیق میکنم.
تا جایی که بنده اطلاع دارم دانشگاه های علم و صنعت ایران، پلی تکنیک، تهران، شیراز، صنعتی اصفهان، خواجه نصیر و صنعتی سهند برای مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشجو میپذیرن. که از بین این دانشگاه ها دانشگاه علم و صنعت در رشته IT ، دانشگاه امیر کبیر در رشته های مهندسی کامپیوتر گرایش معماری کامپیوتر و هوش مصنوعی، مهندسی IT گرایش شبکه های کامپیوتری، فناوری اطلاعات و مدیریت، دانشگاه شیراز در رشته مهندسی IT گرایش تجارت الکترونیک در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو میگیرن و بقیه دانشگاه ها صرفا در مقطع کارشناسی یا رشته های غیر مرتبط به کامپیوتر و IT دانشجو می پذیرن.
دانشگاه علم و صنعت ایران - مرکز آموزش الکترونیکی
مرکز تحصیلات تکمیلی آموزش های مجازی دانشگاه صنعتی امیرکبیرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانشکده آموزش های الکترونیکی دانشگاه شیرازکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرکر آموزش های الکترونیکی داشنگاه تهرانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی - مدیریت آموزش های آزاد و الکترونیکیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش الکترونیکی دانشگاه صنعتی اصفهانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوالات ارشد 88 کامپیوترو به همراه پاسخنامه از لینک زیر مشاهده فرمایید:
سوالات ارشد 88
اصلی ترین مشکلی که این دوره ها به نظر من دارن شهریه خیلی گرونیه که میگیرن، چون دولت بهشون سوبسید نمیده و مجبورن همه هزینه ها رو از جیب دانشجوی بدبخت تامین کنن! مخصوصا که برای ارشد یه چیزی بالای 7-8 میلیون تومن در میاد!
نظر شما چیه؟
دوستان سلام
راستی دوست عزیز یه چیز هم بد ندونستم که بگم شاید مفید باشه برات و بتونی بری
امیر کبیر برای سال آینده تحصیلی برای کارشناسی ارشد هوافضا بدون کنکور می پذیره(از هر رشته ای که کارشناسی گرفته باشین) منتها شرایطی داره مثلا 2 استاداتون تاییدتون کنن نمره معدل کارشناسیتون 17 بشه و یه سری این چیزا
توی خود سایتش بهتر توضیح داده
خیلی ممنون دوست عزیز.
صرفنظر از شرایط اولیه که همون شرط معدل و فارغ التحصیلی از دانشگاه های دولتی باشه و من ندارمشون! تصمیمم فقط برای یکی از رشته های کامپیوتر یا it هستش.
امیدوارم بقیه دوستان از اطلاع رسانی خوب شما استفاده کنن.
من کارشناسی میخونم . یه چیزی رو اول بگم ، اول باید تعریفت از دانشگاه مجازی یه تعریف کاملی باشه برای خودت ، که فکر نکنین چون مجازیه همه چی الکیه . توی ایران خیلی بد جا افتاده . من با هرکی صحبت میکنم اولش به عمق قضیه آگاه نیستن . ولی کاره دانشجوهای مجازی خیلی سخته چون استاد به طور حضوری نیست و مساله بزرگتر اینکه استاد در یک زمان محدودی در دسترس هستش . مثلا در هفته یک روز اونم 2 ساعت . حالا تصور کن برای درس اقتصاد این همه سوال برات پیش میاد و 20 (معمولا تعداد کمی در کلاسها شرکت میکنن ) نفر هم هر کدام سوالی دارند . ممکن وقت برای پاسخ به سوال خیلی ها پیش نیاد . منظورم اینه کسی که سراغ همچین دانشگاهی میره باید از قبل فکر همه چیز رو بکنه .
در مورد شهریه هم بله دیگه زیاده .
و حواستون باید به چیزی باشه اینکه دانشگاه شما را برای دوره ی پذیرش ثبت نام میکنه و یا برای دوره دانشجویی . آخه یکی از دوستانم میگفت دوستش در دانشگاه (فکر کنم خواجه نصیر بود ) ثبت نام کرده کلی هم شهریه داده ، بعد اعلام کردند این دوره به صورت مشروط ثبت نام شدید ، بعد یه شرایط سختی رو گفتند بعدم یه تعداد زیادی از ثبت نامهارو لغو کردن البته بعد از امتحان پایان ترم ، گفتند شما شرایط رو برای ثبت نام قطعی کسب نکردین ، شهریه ها هم پرید![]()
آیا در طول هفته ساعت هایی وجود نداره که به طور آنلاین و سر ساعات خاصی استاد در دسترس دانشجو باشه؟ فلسفه Virtual Training این نیست که دانشجو خودش بشینه کتابارو بخونه و بعد امتحان بده (مثل دانشگاه پیام نور!) بلکه اینجوریه که همون کلاسایی که برای دوره های عادی بصورت حضوری برگزار میشه بصورت آنلاین برگزار بشه و دانشجویان بصورت آنلاین صدا و تصویر استاد رو داشته باشن و استاد هم با استفاده از نرم افزار مورد نظر (LMS) و ابزارهای مختلف اون به تدریس بپردازه. اصولا با این روش دیگه نیازی به در دسترس بودن استاد بصورت حضوری نباید وجود داشته باشه. البته مشکلات و ضعف عمده به نظر من به این قسمت وارده چون به دلیل پهنای باند پایین و زیرساخت های ضعیف اینترنت در ایران متاسفانه این دوره ها بصورت از قبل آماده شده و offline به خورد دانشجو داده میشه! و خیلی جاها احساس میکنی که باید یقه استاد رو بگیری!!
در مورد نحوه پذیرش هم بله، بعضی دانشگاه ها پذیرششون بصورت قطعی اعلام میشه و برخی بصورت مشروط یعنی اینکه ترم اول رو بصورت دانشپذیر به تحصیل میپردازین و بعد اگر در دروس مورد نظر حد نصاب نمره و معدل نهایی رو به دست آوردین وضعیتتون به دانشجو تغییر پیدا میکنه مثل دانشگاه علم و صنعت. برخی از دانشگاه ها هم از اول امتحان ورودی عمومی یا حتی تخصصی برگزار میکنن مثل دانشگاه تهران و یا دانشگاه امیرکبیر در مقطع ارشد برای برخی از رشته هاش.
موضوع مهم شهریه سر سام آور این دوره هاست! هیچ جای دنیا اینقدر شهریه برای دانشگاه ها و کالج های مجازی از دانشجو مطالبه نمیشه! معلوم نیست دانشگاه های ما این همه پولی که از دانشجو میگیرن رو کجا خرج میکنن! آیا واقعا در مقابل این شهریه کیفیت آموزش و خدمات ارائه شده مطلوبه یا خیر؟!
از بین دوستانی که دانشجو یا فارغ التحصیل مقطع کارشناسی هستن کسی نیست که در مقطع کارشناسی ارشد راغب به ادامه تحصیل در این دانشگاه ها باشه؟!
در مورد صحبتتون درباره کلاسها باید بگم که بله کلاسهای مجازی برگذار میشه ولی برای من که کارشناسی هستم هر دو هفته یکبار یکروز در هفته اونم 2 ساعت . از کارشناسی ارشدش خبر ندارم .
و اینکه میفرمایید در مقابل پولش کیفیت چطوریه ... اصلا خوب نیست ، مشکل بزرگ اینه که اینا اول باید اساتید رو تفهیم کنند که دانشگاه مجازی یعنی چی ؟! بعد کار رو ادامه بدند . باورتون میشه ما برای خیلی از درسها حتی در امتحان پایان ترم که حضوریه ، استاد رو ندیدیم و فقط با ta در کل ترم کار میکردیم .
استید واقعا درک درستی از این شیوه درس خوندن ندارند و فکز میکنن اینم مثل همون شیوه سنتی (حضور در کلاس) هستش با این تفاوت که اونارو میبینن ولی مارو نمیبینن.
اگر واقعا قصد تحصیل با شیوه lms رو دارین باید حسابی اماده باشین![]()
سئوالات و کلید های ارشد 88
زبان , ریاضیات , مشترک و تخصصی نرم افزار
همچنین سئوالات و کلیدهای علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعاتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)