تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 18 اولاول ... 4101112131415161718 آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 171

نام تاپيک: دوست داريد اولين كشور خارجي كه ميريد كدوم باشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

7

دوستانی که آلمان رو میپسندند باید خدمتتون بگم مردمان این کشور مثل سگ میمونند ..
    تارف ندارم .. اصلا هم ناراحت نیستم این کلمه رو بکار مییبرم چون واقعا انسانهای بیروح و سردی هستند ..
    تو این کشور فقط با جدی بودن و اخم روبرو میشید دیگه گندش رو در آوردند ..انقدرم نگید آریایی .. شما اگه تارخی رو بخونید متوجه میشید آریایی یه نماد وگرنه هیچ نقطه مشترکی نیست این مساله آریایی بودن رو رضاخان و محمد زضا شاه رو کار آوردند تا از شر جنگ با این کشور راحت بشند وگرنه هیچ نقطه مشترک ژنیتیکی بین این 2کشور نیست خونگرم ترین آدمها تو همون امریکایی هستند که شب و روز بهش میگند مرگ بر امریکا

اولا که درست صحبت کن حرف دهنتو ببند اگه چشم موفقیت این ملت بزرگ رو نداری و خیلی داری حرص می خوری برو زیر دوش آب سرد تا خنک شی,آریایی بودن آلمانیها هم کاملا درسته آریایی اصیل هم اونا هستن نه ایرانیهایی که با صد نژد مخلوط شدن ,فرهنگ آریایی هم همونه که آلمانیها دارنو ایران هم اگه نژادش خالص می موند فرهنگش همونجوری بود گول مردم الان ایرانو نخور ضمن اینکه زیان آلمانی هم ریشه آریایی داره و اتفاقا از فارسی خیلی بیشتر کلمه های اصیل داره از نظر ضریب هوشی هم تو جهان اول هستند.
    سگ هم اون روس ها هستن و اون آمریکایی های وحشی عوضیه که بچه شیرخواره هاشونم اسلحه دستشونه شعار مرگ بر آمریکا هم حقشونه و از همه بدتر اون انگلیسیها که اسمشم حالمو به هم میزنه و همشونم ایرانو غارت کردن ولی شما به جای مرگ بر آکریکا بگو مرگ بر آلمان خجالت نکشیا!
    در مورد مساله آریایی هم که میگی برای رهایی از جنگ بوده اولا که ایران از صحنه جنگ دور بوده بعد از اون کشورهای دیگه هم میتونستن این ادعا رو بکنن ولی اینکارو نکردن در ضمن سیاست مدارای ایران اینقدر باهوشو آینده نگر نبودن که همچین فکری بکنن ,مساله آریایی بودن هم کاملا درسته و طرح کردنشم به خاطر علاقه ایرانیها به آلمان و نفرتشون از انگلیس منحوس بوده
    البته می دونستم که اسم آلمان که بیاد یه عده بی جنبه کوتوله فکری پیداشون میشه و زهر افشانی می کنن همونا که می خوان کوتوله بمونن و نمی تونن بالا سرشونو نگاه کنن

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

هر خرابه ای خارج از اینجا!
    پس بگو هيجا..............

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اولا که درست صحبت کن حرف دهنتو ببند اگه چشم موفقیت این ملت بزرگ رو نداری و خیلی داری حرص می خوری برو زیر دوش آب سرد تا خنک شی,آریایی بودن آلمانیها هم کاملا درسته آریایی اصیل هم اونا هستن نه ایرانیهایی که با صد نژد مخلوط شدن ,فرهنگ آریایی هم همونه که آلمانیها دارنو ایران هم اگه نژادش خالص می موند فرهنگش همونجوری بود گول مردم الان ایرانو نخور ضمن اینکه زیان آلمانی هم ریشه آریایی داره و اتفاقا از فارسی خیلی بیشتر کلمه های اصیل داره از نظر ضریب هوشی هم تو جهان اول هستند.
    سگ هم اون روس ها هستن و اون آمریکایی های وحشی عوضیه که بچه شیرخواره هاشونم اسلحه دستشونه شعار مرگ بر آمریکا هم حقشونه و از همه بدتر اون انگلیسیها که اسمشم حالمو به هم میزنه و همشونم ایرانو غارت کردن ولی شما به جای مرگ بر آکریکا بگو مرگ بر آلمان خجالت نکشیا!
    در مورد مساله آریایی هم که میگی برای رهایی از جنگ بوده اولا که ایران از صحنه جنگ دور بوده بعد از اون کشورهای دیگه هم میتونستن این ادعا رو بکنن ولی اینکارو نکردن در ضمن سیاست مدارای ایران اینقدر باهوشو آینده نگر نبودن که همچین فکری بکنن ,مساله آریایی بودن هم کاملا درسته و طرح کردنشم به خاطر علاقه ایرانیها به آلمان و نفرتشون از انگلیس منحوس بوده
    البته می دونستم که اسم آلمان که بیاد یه عده بی جنبه کوتوله فکری پیداشون میشه و زهر افشانی می کنن همونا که می خوان کوتوله بمونن و نمی تونن بالا سرشونو نگاه کنن
    2 جمله آخرت برای من یه تراژدی به تمام معناست... بالا سر من چه چیزهاییست که از آن غافلم
    عزیز دلم شما چند سال آلمان بودی؟حالا خداییش نکنه germany .. آره؟ .. مطمئنی به اندازه من از این ملت اطلاع داری؟ باشه من دهنم رو میبندم .. شما هر چی دلت میخواد بگو ..
    اما باید بگم کلمه سگ رو شما از اون جنبه بررسی نکن .. برو رو جنبه دیگش رو ببین .. منظورم رفتار ظاهری این ملت هستش .. چند تا دوئست آلمانی داری .. با کدومشون رفتی رستوران ایرانی یه لبخند زیبا بهت زدند که تا ته قلبت نفوذ کرده !.. دوست گرامی بنده نمیخوام در مقام بحث با شما بیام چون تو این چند ساله به اندازه کافی در مورد این مسائل تاریخی بحث کردیم ..بحث آریایی بودن رو هم از جنبه دیگری گفتم که به دلایلی که بماند نمیتونم دوباره مطرح کنم.. انگلیس رو که اگه بیاری جلو چشمم .. پرچمش رو پاره پاره میکنم چه برسه به الباقی .. اما امریکا اگه هر مساله ایش رو کنار بزاریم خونگرمیشون رو نمیتونیم .. شرمنده .. به قولی sorry

رو آلمان جوری حرص خوردی که بسیار ناراحت شدم .. نه اینکه چرا دوسشون داری .. این حق مسلمت هستش اما خیلی ویژه به حمایتشون پا شدی .. یادم باشه امروز که رفتم خیابون یه پلاکارت بیارم روش بنویسم درود بر ghjk .. درود بر آلمان ..پشتشم مینویسم مرگ بر امریکا ..مرگ بر انگلیس .. سفارت آلمان کجاست .. یکی بهم نشونش بده ..
    واقعا عجیبه ! واسه کشور خودت انقدر ناسیونالیست هستی؟ بیخیال .. من معذرت میخوام شما برو بگو درود بر آلمان

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اول اسپانيا بعد آمريكا و بعدشم كشورهاي شرق آسيا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

2 جمله آخرت برای من یه تراژدی به تمام معناست... بالا سر من چه چیزهاییست که از آن غافلم
    عزیز دلم شما چند سال آلمان بودی؟حالا خداییش نکنه germany .. آره؟ .. مطمئنی به اندازه من از این ملت اطلاع داری؟ باشه من دهنم رو میبندم .. شما هر چی دلت میخواد بگو ..
    اما باید بگم کلمه سگ رو شما از اون جنبه بررسی نکن .. برو رو جنبه دیگش رو ببین .. منظورم رفتار ظاهری این ملت هستش .. چند تا دوئست آلمانی داری .. با کدومشون رفتی رستوران ایرانی یه لبخند زیبا بهت زدند که تا ته قلبت نفوذ کرده !.. دوست گرامی بنده نمیخوام در مقام بحث با شما بیام چون تو این چند ساله به اندازه کافی در مورد این مسائل تاریخی بحث کردیم ..بحث آریایی بودن رو هم از جنبه دیگری گفتم که به دلایلی که بماند نمیتونم دوباره مطرح کنم.. انگلیس رو که اگه بیاری جلو چشمم .. پرچمش رو پاره پاره میکنم چه برسه به الباقی .. اما امریکا اگه هر مساله ایش رو کنار بزاریم خونگرمیشون رو نمیتونیم .. شرمنده .. به قولی sorry

رو آلمان جوری حرص خوردی که بسیار ناراحت شدم .. نه اینکه چرا دوسشون داری .. این حق مسلمت هستش اما خیلی ویژه به حمایتشون پا شدی .. یادم باشه امروز که رفتم خیابون یه پلاکارت بیارم روش بنویسم درود بر ghjk .. درود بر آلمان ..پشتشم مینویسم مرگ بر امریکا ..مرگ بر انگلیس .. سفارت آلمان کجاست .. یکی بهم نشونش بده ..
    واقعا عجیبه ! واسه کشور خودت انقدر ناسیونالیست هستی؟ بیخیال .. من معذرت میخوام شما برو بگو درود بر آلمان
    من خودم چند ماه در آلمان بود و بیشتر در شهر کلن و در اونجا هم رفتار مردم خیلی بود و خارجی های زیادی هم داشت و من که خیلی راضی بودم و رفتار نژادپرستانه هم ندیدم لبخندشونم دیدم ولی نمی دونم تو کجای آلمان بودی البته ایالت های مختلف آلمان به هم فرق می کنه مخصوصا شمال وجنوب ولی نه تا این حد
    و آلمانیها مردم با نظم و دقیق و رکی هستن ولی سگ نیستن
    در ضمن این اصطلاحات خونگرم و خونسرد و دو زیست پستاندارو خزندگان و نرم تنان و سخت پوستان و قبول ندارم
    ولی اگرم به سرد بودن باشه از آلمانیها سرد تر هم هست تو دنیا
    در ضمن من خودم فرهنگ آلمانی واسم ایده آل هست و از رفتارهای مردم ایران خیلی هم خوشم نمیاد و به نظرم خیلی از دلایل عقب موندگیهامونم فرهنگمون هست ولی ظاهرا شما خیلی دوست داری همه جای دنیا اینجوری باشه فکر کنم بنگلادش و هند رو خیلی دوست داری
    ولی حق توهین به نظرات دیگران رو هم نداری

داره خودمونی میشه yahya_h28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    shz

پيش فرض

انگليسيا از همه سرد تر هستن.هيچ وقت نمي توني با يه انگليسي صميمي بشي
    هيچ وقت هم تو انگلستان نمي توني احساس كني تو خونت هستي
    رفتارشون با خارجي ها هم هميشه خيلي رسمي هست
    كلا اين نكته رو فراموش نكنيد كه
    افغاني ها هميشه واسه ما افغاني هستن،چه كارگر ياشه چه استاد دانشگاه ما به عنوان يه عمله بهشون نيگا مي كنيم.كشور هاي ديگه هم به ما اين نگاه رو دارن.

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

انگليسيا از همه سرد تر هستن.هيچ وقت نمي توني با يه انگليسي صميمي بشي
    هيچ وقت هم تو انگلستان نمي توني احساس كني تو خونت هستي
    رفتارشون با خارجي ها هم هميشه خيلي رسمي هست
    كلا اين نكته رو فراموش نكنيد كه
    افغاني ها هميشه واسه ما افغاني هستن،چه كارگر ياشه چه استاد دانشگاه ما به عنوان يه عمله بهشون نيگا مي كنيم.كشور هاي ديگه هم به ما اين نگاه رو دارن.
    اتفاقا من 2 تا دوست انگلیسی دارم خیلی آدمای خوبی هستند همش سراغمو می گیرن حالا هرجا که باشم.

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من خودم چند ماه در آلمان بود و بیشتر در شهر کلن و در اونجا هم رفتار مردم خیلی بود و خارجی های زیادی هم داشت و من که خیلی راضی بودم و رفتار نژادپرستانه هم ندیدم لبخندشونم دیدم ولی نمی دونم تو کجای آلمان بودی البته ایالت های مختلف آلمان به هم فرق می کنه مخصوصا شمال وجنوب ولی نه تا این حد
    و آلمانیها مردم با نظم و دقیق و رکی هستن ولی سگ نیستن
    در ضمن این اصطلاحات خونگرم و خونسرد و دو زیست پستاندارو خزندگان و نرم تنان و سخت پوستان و قبول ندارم
    ولی اگرم به سرد بودن باشه از آلمانیها سرد تر هم هست تو دنیا
    در ضمن من خودم فرهنگ آلمانی واسم ایده آل هست و از رفتارهای مردم ایران خیلی هم خوشم نمیاد و به نظرم خیلی از دلایل عقب موندگیهامونم فرهنگمون هست ولی ظاهرا شما خیلی دوست داری همه جای دنیا اینجوری باشه فکر کنم بنگلادش و هند رو خیلی دوست داری
    ولی حق توهین به نظرات دیگران رو هم نداری
    Hullo

دوست من بحثها رو با هم قاطی نکن ..
    بحث فرهنگ عقب مونده ایران ریشه در جای دیگه داره .. در اینجا بحث بر حس ناسیونالیستی شدید شما به نژاد german مطرحه ... عزیز دل بنده به جد تکرار میکنم چنانچه یک هموطن قصد زندگی در آلمان رو داره نمیتونه با این انسانهای سرد مزاج رابطه گرمی داشته باشه ..به جز اینکه خودش هم مثل ملت آلمان دیسیپلین و مقرارات و...

راه باز و جاده دراز ... خوب کشوری رو انتخاب کرده .. اما ایرانی جماعت کم میشه اینجوری در بیاد Danke
    Last edited by Gilopa; 05-02-2009 at 00:32.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

hullo

دوست من بحثها رو با هم قاطی نکن ..
    بحث فرهنگ عقب مونده ایران ریشه در جای دیگه داره .. در اینجا بحث بر حس ناسیونالیستی شدید شما به نژاد german مطرحه ... عزیز دل بنده به جد تکرار میکنم چنانچه یک هموطن قصد زندگی در آلمان رو داره نمیتونه با این انسانهای سرد مزاج رابطه گرمی داشته باشه ..به جز اینکه خودش هم مثل ملت آلمان دیسیپلین و مقرارات و...

راه باز و جاده دراز ... خوب کشوری رو انتخاب کرده .. اما ایرانی جماعت کم میشه اینجوری در بیاد danke
    بهتره بدونی اکثر ایرانیهایی که در آلمان هستن فرهنگ آلمانیها رو بیشتر شبیه به ایرانیها می دونن حداقل در مقایسه با انگلیس و فرانسه و البته تعداد ایرانیهای مقیم آلمان از همه جای اروپا بیشتره و این نشان میده ایرانیها آلمان رو جای مناسبی برای زندگی میدونن و تو نباید فکر کنی نظر همه مثل خودته,در ضمن این حرفم ربطی به این مقاله نداره:

نگاه توریست ایرانی به جامعه آلمان:

نتیجه یک نظرسنجی در بین ۲۰ کشور صنعتی و رو به رشد جهان نشان می‌دهد که کشور آلمان بهترین تصویر را در میان همه ملت‌ها دارد. مرکزبین المللی پژوهش‌های بازاریابی موسوم به "جی اف کی" که این نظرسنجی را انجام داده، ۱۵ کشور اروپایی را در رده‌های نخست این ارزیابی اعلام کرده است. فرانسه، انگلستان، کانادا و ژاپن رتبه‌های بعدی را پس از آلمان کسب کرده‌اند. جالب ‌آن‌‌که آمریکا پس از ایتالیا، در مقام هفتم این جدول واقع شده است.

موسسه "جی اف کی"، شاخص‌های مورد نظر برای این گزینش را صادرات، کارايی دولت‌ها، وضع مردم، گردش‌گری، و سرمایه‌گذاری برای مهاجرت در نظر گرفته است. این موسسه نزدیک به ده هزار کارمند دارد که شهروندان بیش از ۱۰۰ کشور جهان هستند.
    این تصویر را در بین هفت ایرانی که آلمان را به دلایل کاری یا تفریحی دیده‌اند، به محک گذاشتیم.
    نکته‌های ستودنی:
    اعظم، حسابرس: « بیشترین نکته قابل تحسین آلمان برای من بعنوان یک شهروند جهان سومی، نظم و قانون‌مندی بود. من چند کشور اروپایی دیگر نظیر فرانسه، بلژیک و هلند را هم دیده‌ام. فکر می‌کنم آلمان از نظر صنعت و نظم و تعهد از آنها بسیار جلوتر است. به عنوان یک زن، قوی بودن زن‌های آلمانی را دیدم. زن‌ها در آلمان چه از نظر جسمی چه از نظر موقعیت اجتماعی و خانوادگی بسیار قوی هستند».
    فریبرز، مدیر بازرگانی: " هتل‌ها تمیزتر و روابط اجتماعی در آلمان بهتر هستند. قیمت‌ها در آلمان مناسب‌تر از کشورهای دیگر اروپای غربی‌اند. سرویسی که به توریست می‌دهند بسیار عالی است. مثلا برای بیست سی یورو، توریست می‌تواند مالیات خود را هنگام برگشت بگیرد. در حالیکه مثلا در فرانسه مالیات خریدهای از ۱۵۰ یورو به پایین را پس نمی‌دهند.".
    جاوید، صنعتگر: « مهم‌تر از همه نظم آلمان بود. ما در نمایشگاه‌های متعدد شرکت کردیم و به نظر من از نظر صنعت آلمان حرف اول را می‌زند. از نظر نظافت و محیط زیست هم، آلمان کامل است. هرگاه آدرس ازشان می پرسیدیم خیلی دقیق جواب می‌دادند و حتی می‌دیدیم که می ایستند و نگاه می‌کنند که آیا آدرسی را که گفته‌اند، درست می‌رویم یا نه. از این نظر احساس مسئولیت آلمانی‌ها برای من بسیار جالب بود».
    شهین، دبیر: « تمیزی و رسیدگی شهرداری به خیابان‌ها و رفاه مردم توجه مرا خیلی جلب کرد. در متروهای پاریس بوی شدید ادرار یا کثیفی می‌آید در حالیکه این در آلمان نیست. خریدکردن مردم در سوپرهای فرانسه با احتیاط است. من بسیاری مردم را دیدم که چیزهایی را بر می‌داشتند و بعد مکث می‌کردند و پس می‌گذاشتند. به نظر من قدرت خرید مردم آلمان بیشتر است. آرامش و سکوت و تمیزی و رفاه در آلمان چشمگیر است».
    فریبرز: « من یک بیزنس‌من هستم. وقتی می‌بینم این‌ها در سال گذشته، هزار میلیارد یورو صادرات داشته‌اند و این جامعه این‌قدر ساکت و آرام به تولید خود ادامه می‌دهد، شگفت زده می‌شوم. هروقت برای کار ایمیل می‌زنم، زیر ۲۴ ساعت جواب می‌گیرم و معطل پاسخ نمی‌مانم. آلمانی‌ها در بیزنس خیلی حرفه‌ای هستند. اوضاع اجتماعی را که با سایرکشورهای اروپایی مقایسه می‌کنم، خیلی بهتر است. در ضمن مردم آلمان اگر مشکل زبان نداشته باشند، آماده کمک هستند و این‌طور نیست که از بالا به دیگری نگاه کنند».
    اعظم: « امدادرسانی در آلمان خیلی قوی است و اگر حادثه‌ای پیش بیاید، فورا ماموران می‌رسند. در ایران همه درگیر مالکیت شخصی خود هستند. مثلا تنها خانه خود را تمیز و مرتب نگاه می‌دارند اما در آلمان می‌دیدیم که مردم به جامعه و شهر و کشورشان، مثل خانه خود علاقمند هستند. تعهد اجتماعی را در آلمان بسیار بالا دیدم».
    روشن، دانش‌آموز: « من در آلمان با یک تمدن جدید آشنا شدم. همه چیز با سرعت و با یک زمان خاص اتفاق می‌افتد. حرکت قطارها و مترو کاملا از روی ساعت است. مردم در ساعت‌هایی که باید کار کنند، فکرشان تنها کار است و ساعت‌های تفریج، فقط فکر خود را به تفریح مشغول می‌کنند. مانند ایران همه چیز درهم نیست».
    شهین: "حقوق شهروندی بالاست. مثلا من خریدی کرده بودم و بعد خواستم پس بدهم. فکر کردم محال است که این را پس بگیرند. نه تنها با من خیلی مودب بودند، بلکه پول خرید مرا در یک پاکت گذاشته و به من پس دادند. در حالی‌که در ایران چنین چیزی غیرممکن است و در بهترین حالت، به شما می‌گویند باید مشابه همین مبلغ چیز دیگری از مغازه ما بخرید».
    نکات منفی و انتقادآمیز:
    جاوید: « تنها آدرس‌ها ایراد دارند که همه‌شان به آلمانی هستند و این برای توریست مشکل آفرین است».
    اعظم: « نگهداری حیوانات برای ما غیرعادی است. روابط خانوادگی و عاطفی فشرده در آلمان ضعیف‌تر است. و این البته در نوع خودش موجب می‌شود که دخالت و کنجکاوی‌های مرسوم در جامعه ایران را نداشته باشند».
    مریم، دکوراتور: « من در سفرهای مختلف به همه دنیا، آلمان را از نظر استاندارد زندگی بسیار بالا می دانم اما بدترین مورد، نگاه سرد و از موضع بالایی است که مردم آلمان به دیگران دارند. البته این در شهرهای مختلف تفاوت دارد. این در کلن کمتر و در مونیخ بیشتر است. آدم نمی‌تواند از فاکتورهای زندگی در آلمان ایراد بگیرد اما از نظر احساسی و اخلاقی، بخصوص برای یک شرقی، سرد بودن آنها ناراحت کننده است. کافی است که شما هنگام پرداخت پول یا صحبت کردن، اشتباهی داشته باشید و این نگاه سرد و تحقیرآمیز را حس کنید».
    مهیندخت مصباح

منبع سایت معتبر دویچه وله:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

هاي ديگه هم به ما اين نگاه رو دارن.
    خيـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ر..............اشتباه است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •