اگر شهری که خانوده اونجاست با مقصد 120-130 کیلو متر فاصله داشته باشه چی؟؟؟
اگر یک نفر مهمانی بگیره چه فرقی داره با حالت روزانه؟؟؟
اگر شهری که خانوده اونجاست با مقصد 120-130 کیلو متر فاصله داشته باشه چی؟؟؟
اگر یک نفر مهمانی بگیره چه فرقی داره با حالت روزانه؟؟؟
خب باید شهریه شبانه رو بده... در ضمن از نظر هزینه غذا و.. هم متفاوته.. مثلا غذای یک دانشجوی روزانه دانشگاه شیراز 500 تومنه در صورتی که یه میهمان غذاش 2400 در میاد
بله دیگه منم گفتم که پارتی میخواد
من کسی رو میشناسم که چون پدرش استاد بود اومده داره شریف درس میخونه
البته رتبه 3 رقمی داشت ولی رتبه لازم برای اون رشته نبود که بتونه قبول شه
ولی با کمک پدرش الان داره شریف میخونه
از راه عادی امکانش نیست . شبانه میشید و باید ترمی حدود 350-400 بدید ( تا زمانی که انتقالی بدن )
درسته شهریه معادل شبانه باید بدید اما از بقیه نظر ها فرقی ندارن ( حداقل این دانشگاههایی که من اطلاع دارم )
حالا به غیر از این غذا ( که می دونم قیمتاش برای دانشجو ها چه مهمان چه عادی یکیه )
یه عده ای می گفتن برای واحد گیری هم مشکل دارید و نمی دونم آزمایشگاهها رو اول دانشجوهای خودشون برمیدارن و فرق میذارن و...
اصلا به این چنین حرفا گوش نکنید .
درباره ی غذا شک نکنید... بنده خودم دیدم که از برق هرمزگان اومدن برق شیراز تو ترم 4 و هر ناهار 2400 تومن و هر شام 1800 تومن براش تموم میشد...![]()
خب منم صنعتی اصفهان و دانشگاه اصفهان دیدم که هیچ فرقی نمیذارن ( البته توی صنعتی همینطوری غذا 2400 هست برای همه )
با سلام
من دانشجوی مهندسی برق مخابرات دانشگاه ازاد کاشان ترم اول هستم چه طور می شه همین رشته را در دانشگاه ازاد تهران جنوب انتقالی بگیرم؟
باید کفیل خانواده باشی یا ازدواج کنی یا خانواده ایتار گران باشی یا.......
کلا قید انتقالی رو بزن مگه اینکه کنکور 91 آزاد (فکر کنم برداشته میشه) شرکت کنی و تهران جنوب قبول بشی بعد واحد هاتو منتقل کنی البته اگر نمرهات پایین باشه واحداتو قبول نمیکنن باید دوباره پاس کنی...........
سلام , بچه ها من هوافضا خواجه نصیر قبول شدم , اما
همه ( چه استادا و چه دانشجویان کارشناسی ارشد و سال
بالایی ) می گند بازار کار نداره , الان می خواستم ببینم می
تونم به اولویت های بعدی قبولیم ( مثلا برق لرستان استان
خودم ) تغییر رشته بدم ¿ بعد اگه انتقالی گرفتم , باید هزینه
شبانه رو بپردازم ¿
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)