ThankS gmu
جالب بود!
ThankS gmu
جالب بود!
هر چه بگندد نمکش میزنن ... وای به روزی که بگندد نمکش میزنن![]()
غضنفر زمين ميخوره براي اينكه سه نشه تا خونه سينه خيز ميره
عشق رو اد كن . غم رو دليت كن . دروغ رو هك كن . از معرفت كپي بگير . برام اف بذار . و اين اس ام اس رو واسه عزيزترينت سند كن
اولين زن ايراني هم به فضا رفت
.
به اميد روزي كه اخرين زن ايراني هم به فضا برود
وقتي معلم پرسيد عشق چند بخشه؟زود دستمو بالا بردم گفتم يک بخش اما از وقتي تورو شناختم فهميدم عشق 3 بخشه:عطش ديدنت.... شوق بودنت....و اندوه بي توموندنت
برروی سنگ سفیدی نشسته بودم وآمدنت را به انتظار میکشیدم وبادآمدنت را به گوشجان نواخت وتوآمدی پاهایم لرزیدوصورتم سرخ شدوآنگاه سیفون راکشیدم وتورا آببرد
ديروز : از پذیرفتن خانم های بدحجاب معذوریم!!! امروز: از پذیرفتن خانم ها، با شلوار کوتاه معذوریم!!! فردا : خواهشا با شلوار وارد شوید
بچه ي غضنفر به باباش ميگه : بابا چرا ما هم مثل بقيه با هواپيما نميريم کانادا؟ غضنفر ميگه: خفه شو بچه، شنا کن
هميشه غمگين ترين و رنجورترين لحظات انسان توسط كسي ساخته مي شود كه شيرين ترين و شاد ترين لحظات را براي او ساخته است
به غضنفر میگن اگه دنیار رو بهت بدن چه کار میکنی میگه من فعلا می خوام ادامه تحصیل بدم
دعاي شب يک کودک: خايا! مي دوني کم آب خوردم، جيش هم کردم. پس کمک کن شب جامو خيس نکنم.
.
.
.
پس حالا که دعاتو خوندي برو لالا کن!
هموطن گرامی آیا می دانستید لذت بوسه در تاریکی ده ها برابر بوسه در روشنایی است؟؟؟؟ (وزارت نیرو)
مرد عاشق تا وقتي ازدواج نکرده نا تمام است
و وقتي که ازدواج کرد کارش تمام است!
چرخهی زندگی مردها : بچگی : مامان ذلیل . جونی دوست دختر ذلیل . میان سالی : زن ذلیل . پیری : فرزند ذلیل . بعد از مرگ : ذلیل مرده
یه روز غضنفر میفته دنبال دختره با سنگ میزنه توو سرش . بهش میگه خوب مختو زدم ها
تو مي توني 2 ميليون به من قرض بدي ، مي دونم كه داري ، كمكم كن به خدا بهت بر مي گردونم
.
.
( التماس غضنفر به يك خودپرداز!)
آرزو میکنم مثل سنگ توالت بتونی:1- ته دل مردمو ببینی2- صدای دل مردمو بشنوی3- به دلشون آرامش بدی
باهمه ی وجود سرمو رو شونه ی مهربونه تو میذارم و یواشکی دماغمو با لباست پاکمیکنم !!
غضنفر ميره نونوايي ، يه 5 ريالي ميده به نونوا، نونوا ميگه 5 ريالي كه نون نميشه !
غضنفر ميگه : صداشو در نيار من ماكسي ميليانوس هستم !!!
آرزو هاي انسان:
3 سالگي خيس نكردن شلوار
7 سالگي پيدا كردن راه خونه
20 سالگي داشتن ...
30 پيدا كردن يك زوج خوب
40 بچه دار شدن
50 سالگي پولدار شدن
60 سالگي داشتن ...
70 سالگي پيدا كردن راه خونه !
80 سالگي خيس نكردن شلوار!
غضنقر داشته تو دريا غرق مي شده هر دفعه كه آب ميرفت توي گلوش مي گفت سلام بر حسين !
از غضنفر می پرسند پتروس که بود؟ می گه یه دهقان فداکار بود که وقتی گرگ به گوسفندانش حمله کرد، رفت زیر تانک و انگشتشو کرد تو چشم راننده قطار!
لطفا متن زير را با صداي رسا و بلند بخوانيد
عشق تو آتش زد بر خرمنم
واي خرمنم
واي خرمنم
.
.
.
.
خب بسه- خريت شما تاييد ميشود !
غضنفر سوار موتور بوده، نامزدش رو هم ترک موتور سوار کرده بوده.
دختره می گه: چشمات مال منه، قلبت مال منه، عشقت مال منه...
یه دفعه غضنفر توقف می کنه، دختره رو پیاده می کنه، می گه: اگه بخوای همین جوری پیش بری حتماً می گی این موتور هم مال توه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)