بهترین تنظیمات برای استفاده از اکستنشن P2
[ie video=mpeg4 xvid, frame rate 30 fps, no crop, video bitrate = 700KBps, audio bitrate =128kbps]
و در نهایت فایل SVI شما اماده است !
بهترین تنظیمات برای استفاده از اکستنشن P2
[ie video=mpeg4 xvid, frame rate 30 fps, no crop, video bitrate = 700KBps, audio bitrate =128kbps]
و در نهایت فایل SVI شما اماده است !
این هم میزارم اگه کسی دانلود کرد و نتونست از اکستنشن p2 استفاده کنه !! اگه ارور داد :
در دایرکتوری نصب فایل رو replace کنید !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرم یه ذره بیت ریت اش بالاس ... یعنی فکر می کنم نتیجه اش میشه مثل همون چیزی که دوستمون (ehbas) می گفت ... الان مثلا یه فایل divx با کیفیت خوب زیر 300 کیلوئه ...
سلام به همگی
هنوز یه هفته از خریدم نمیگذره که 2، 3 روز پیش وقتی داشتم با بلوتوث موبایلم فایل ها رو به p2 انتقال میدادم، یه دفعه رنگ بندی صفحه به هم ریخت. دیگه فقط متن منو ها رو نشون میداد، انگار رابط گرافیکیش دچار مشکل شده بود و چت کرده بود. صفحه برفکی شده بود و ... . خلاصه چند بار روشن خاموش کردم اما درست نشد که یه دفعه خودش خاموش کرد. بعد که روشنش کردم درست شده بود. البته از اون به بعد مشکلی پیش نیومد. کسی میدونه اشکال از کجاست؟ سخت افزاریه یا نرم افزاری؟ راستی یادم رفت بگم از همون اول که p2 رو گرفتم کنار سمت چپ زیر دکمه خاموش ( کنج دستگاه ) یه مقدار قسمت بالایی با پایینی بدنه فاصله داشت. که وقتی فشار میدادی یه صدای غژغژی میداد و میرفت تو. ولی بعد از چند ساعت دوباره قسمت بالایی بلند میشد.
امکانش هست که قبل از اینکه خریده باشم، دستگاه افتاده باشه زمین؟ البته هیچ خراشی چیزی روی بدنه نیست و دستگاه هم باز نشده بود. ( پکیج ) برم مغازه عوض میکنه؟ چون فکر کنم میگفت یه هفته مهلت تست داره.
منتظرم، هرچه سریعتر لطفا جواب بدید، ممنون
اره ممکنه جعبه افتاده باشه هست !!
اینجور مواقع بهتره سریع خودت رو برسونی به گارانتی ... فروشنده ها هم معمولا تو رو پاس میدن به گارانتی (که البته روالش هم همینه) ...
اینو راست گفتی !
سلام، شب خوش
ممنون از توجهتون
رفتم مغازه و همونطور که گفتید بهم گفت برم گارانتی، اگه گارانتی گفت مشکلی داره، بیام مغازه عوضش کنم البته با نامه ای که از گارانتی میگیرم. خلاصه اینکه چون فعلا مشکلی معلوم نیست، گفتم گارانتی ببرم فایده ای نداره. اون فاطله ای هم که گفته بودم، با یه هفته چسب شیشه ای زدن، از بین رفت. الان چسب رو برداشتم و فعلا که فاصله ای در کار نیست. ان شاءالله دیگه مشکلی پیش نیاد.
راستی این نرم افزار اخیری که دوستمون معرفی کرد، مثل اینکه تنظیمات نداره، درسته؟ البته هنوز دانلود نکردم باید برم دانشگاه چون حجمش بالاست. دوستان میتونن از همون xilisoft یا Video Capture Convert Split Merge Burn Studio استفاده کنند که تنها مشکلشون اینه که rm رو به عنوان ورودی قبول نمیکنن.
یه سوال در مورد بلوتوث هم دارم. وقتی با یه گوشی مچ میکنی، رو گوشی یه علامت هندزفری میاد انگار که واقعا بهش هندزفری وصل کردی چون اگه در این حالت mp3 از گوشیت پخش کنی، صداش در نمیاد. گفتم امکانش هست که از گوشی mp3 پخش کنی و از هدفون p2 بشنوی؟
2، 3 روزی تهرانم. سعی میکنم بیشتر سر بزنم، فعلا...
من بودم میبردم گارانتی !!!
برنامه خیلی خوبیه (تنظیمات هم داره ؛ ریسایز هم میکنه ، سرعتشم خیلی بالاست) در کل بگیرش چون برای P2 اکستنشن داره !!
اره علامت هندزفری میاد چون تنها 3 پروفایل اجازه شماره گیری دارن (هندزفری بلوتوث ، سیمی ، کارکیت) ! + بعضی از هدفونای بلوتوث .
ولی یه 3 تا مشکل داره این بلوتوث که تو فایرم ور جدیده حل میشه !
بازم در خدمتیم ؟!؟!
سلام، عصر به خیر
نمیدونم اطلاع دارید یا نه. سایت سامسونگ firmware بعدی رو هم واسه p2 منتشر کرد. ورژن 4.13 به تاریخ 23/4/2008. نمیدونم چه تغییراتی کرده؟ دارم دانلود میکنم. بهتون خبر میدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)