تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 25 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 247

نام تاپيک: Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2

داره خودمونی میشه عمو میلاد's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض کسب امتیاز Xp در Vegas 2

سلام به همه....
    میخواستم بپرسم بهترین روش کشتن افراد و گرفتن اکتیاز Xp در بازی وگاس 2 چه جوریه ؟؟؟
    من همه جوره سعی کردم ولی واسه بعضی از افراد یه هویی امیاز 200 تا میده ولی دیگه بقیه همه 1 امتیازی هستن.....
    چه جوری این امتیاز Xp رو بالا ببریم ؟؟؟؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان چطوری میشه با اسلحه زوم کرد؟...مثلا با اسنایپر؟...موندم بدجور...
    منم همین مشکل رو داشتم
    قانونا دکمه وسط موس هست (اسکرول) ولی با بعضی از موس ها سازگاری نداره
    برو تو اپشن و موس 3 رو بزار روی حرف H (تنها حرف بیکار و نزدیک دکمه های حرکت همینه)

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام به همه....
    میخواستم بپرسم بهترین روش کشتن افراد و گرفتن اکتیاز Xp در بازی وگاس 2 چه جوریه ؟؟؟
    من همه جوره سعی کردم ولی واسه بعضی از افراد یه هویی امیاز 200 تا میده ولی دیگه بقیه همه 1 امتیازی هستن.....
    ممنون

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام به همه....
    ممنون
    باید سر روهدف قرار بدی یا حرکت بازی بلد باشی مثلا با نارنجک خودش یه امتیازه یا با اسنایپر شلیک کن به سرش یا به دیوار تکیه بده و بعد بکش

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام به همه....
    میخواستم بپرسم بهترین روش کشتن افراد و گرفتن امتیاز در بازی وگاس 2 چه جوریه ؟
    ممنون
    امتیازات Marksman (تیر انداز ماهر) - این امتیازات در حالت دقت و فاصله دور کسب میشود.

Kill at Long Range - +3 - کشتن از فاصله دور
    Kill An Opponent Using A Rope - +3 - کشتن یک مخالفی که در حال استفاده از طناب است.
    Headshot - +1 - هد شات (شلیک به سر)
    Kill a Sprinter - +2 - کشتن مخالفی که در حال دویدن است.
    Kill While Using A Rope - +2 - کشتن در حالی که از طناب استفاده میکنید.

امتیازات CQB یا Close Quarters (نبردهای نزدیک) - این امتیازات در حالت فاصله نزدیک و استفاده از ابزار کمکی کسب میشود.

Kill Using Blind Fire - +3 - کشتن با استفاده از پوشش (شلیک مخفی)
    Kill A Visually Impaired Opponent - +3 - کشتن یک مخالفی که شما مشکل دید دارید (با استفاده از دوربین حرارتی و دید شب)
    Kill An Opponent From Behind - +3 - کشتن یک مخالف از نزدیک
    Kill At Short Range - +3 - کشتن از فاصله کوتاه

امتیازات Assault (حمله) - این امتیازات در حالت دفع مخالفی که با سپر و پوشش از خود محافظت میکند, کسب میشود.

Kill Through Cover - +3 - کشتن مخالفی که در حالت پوشش (مخفی) است.
    Kill Using C4 - +3 - کشتن با استفاده از C4
    Kill A Turret-Gunner - +2 - کشتن یک مسلسلچی
    Kill Using Explosives - +2 - کشتن با استفاده از مواد منفجره

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اینجا بهتره بعد از اینکه تونستی از جات پا بشی بری سمت راست گوشه(کنار دیواره چوبی) پناه بگیری. اینجوری اصلا در تیرس هلیکوپتر نیستی و با خیال راحت دشمنان رو میکشی. به هلکوپتر نمی خواد شلیک بکنی بعد از اینکه چند نفر رو کشتی هلی کوپتر دو موشک میزنه (مکان اولیه شما) و بعد جاشو عوض میکنه (عمود به راستای قبلی) اینجا شما پشت بلوک سیمانی پناه بگیر دشمنارو بکش تا هلی کوپتر دوباره آماده شلیک موشک میشه اینجا باید جاتو عوض بکنی. بعد از اون راه باز میشه و وارد زمین تنیس میشی. برو همونجا که مشخص شده. باز هم یه مقدار باید مقاومت بکنی ... تا صدای انفجار هلی کوپتر رو بشنوی. حالا با خیال اسوده بیا بیرون گابریل رو بکش و The End
    رفتم کنار دیوار چوبی ولی چیزی تغییر نکرد چیکار کنم ؟
    وگاس 1 هم اخر گیر کردم اینم این طوری شد

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

امتیازات Marksman (تیر انداز ماهر) - این امتیازات در حالت دقت و فاصله دور کسب میشود.

Kill at Long Range - +3 - کشتن از فاصله دور
    Kill An Opponent Using A Rope - +3 - کشتن یک مخالفی که در حال استفاده از طناب است.
    Headshot - +1 - هد شات (شلیک به سر)
    Kill a Sprinter - +2 - کشتن مخالفی که در حال دویدن است.
    Kill While Using A Rope - +2 - کشتن در حالی که از طناب استفاده میکنید.

امتیازات CQB یا Close Quarters (نبردهای نزدیک) - این امتیازات در حالت فاصله نزدیک و استفاده از ابزار کمکی کسب میشود.

Kill Using Blind Fire - +3 - کشتن با استفاده از پوشش (شلیک مخفی)
    Kill A Visually Impaired Opponent - +3 - کشتن یک مخالفی که شما مشکل دید دارید (با استفاده از دوربین حرارتی و دید شب)
    Kill An Opponent From Behind - +3 - کشتن یک مخالف از نزدیک
    Kill At Short Range - +3 - کشتن از فاصله کوتاه

امتیازات Assault (حمله) - این امتیازات در حالت دفع مخالفی که با سپر و پوشش از خود محافظت میکند, کسب میشود.

Kill Through Cover - +3 - کشتن مخالفی که در حالت پوشش (مخفی) است.
    Kill Using C4 - +3 - کشتن با استفاده از C4
    Kill A Turret-Gunner - +2 - کشتن یک مسلسلچی
    Kill Using Explosives - +2 - کشتن با استفاده از مواد منفجره
    خییییییییییییللللللللللیی یییییییییییییی ممنونم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اینجا بهتره بعد از اینکه تونستی از جات پا بشی بری سمت راست گوشه(کنار دیواره چوبی) پناه بگیری. اینجوری اصلا در تیرس هلیکوپتر نیستی و با خیال راحت دشمنان رو میکشی. به هلکوپتر نمی خواد شلیک بکنی بعد از اینکه چند نفر رو کشتی هلی کوپتر دو موشک میزنه (مکان اولیه شما) و بعد جاشو عوض میکنه (عمود به راستای قبلی) اینجا شما پشت بلوک سیمانی پناه بگیر دشمنارو بکش تا هلی کوپتر دوباره آماده شلیک موشک میشه اینجا باید جاتو عوض بکنی. بعد از اون راه باز میشه و وارد زمین تنیس میشی. برو همونجا که مشخص شده. باز هم یه مقدار باید مقاومت بکنی ... تا صدای انفجار هلی کوپتر رو بشنوی. حالا با خیال اسوده بیا بیرون گابریل رو بکش و The End
    رفتم کنار دیوار چوبی ولی چیزی تغییر نکرد چیکار کنم ؟
    وگاس 1 هم اخر گیر کردم اینم این طوری شد
    sam fisher 08 عزیز! اولش رو اشتباه توضیح دادی ... ماجراش اینه که با بیسیم به ما دستور داده میشه که به هلی کوپتر آنقدر شلیک کنیم تا خلبان عصبانی بشه ... بعد خلبان, محوطه پایین بالکن (حفاظ فلزی) رو با موشک هدف میگیره ... بقیه موارد همون هست که شما گفتید.

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

sam fisher 08 عزیز! اولش رو اشتباه توضیح دادی ... ماجراش اینه که با بیسیم به ما دستور داده میشه که به هلی کوپتر آنقدر شلیک کنیم تا خلبان عصبانی بشه ... بعد خلبان, محوطه پایین بالکن (حفاظ فلزی) رو با موشک هدف میگیره ... بقیه موارد همون هست که شما گفتید.
    درسته عزیز که اینو میگه ولی من به سمتش شلیک نکردم و مرحله رو راحت تموم کردم. گفتم این کار رو بکنه تا راحت تر باشه و یوقت تیر نخوره !

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با تیر زدن طرف هلی کپتر خیلی راحت مرحله به اتامم رسید وthe endقرمز رنگ اومد فکر کنم گابریل روز دامادیش بود که با لباس سفید اومده بود
    در ضمن دست هوس جان وسم فیشر هم درد نکنه از راهنماییتون ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •