اين لينك دانلود كه resume هم داره
اينم فايل آپگريد براي تبديل به 1.11کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين لينك دانلود كه resume هم داره
اينم فايل آپگريد براي تبديل به 1.11کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگی .
دوستان من k810 دارم - فریمورش رو آپدیت کردم به این ورژن (K810_R8BA024) با مین : K810_R8_MAIN_GENERIC_SM_RED52 و اف اس :K810_R8BA024_FS_S_ASIA_LEVAN_RED5 . و بعد K810_R8BA024_ElfPack.vkp و K810_R8BA024_lib.vkp رو با setool نصب کردم . فولدرهای zbin , config رو داخل گوشی ایجاد کردم و daemons رو داخل مموری استیک . فایل DYN_CONST.bin رو داخل Config ریختم ، و بعد یک فایل elf رو برای تست داخل Zbin کپی کردم . ولی کماکان وقتی روی فایل الف میرم گزینه منو send باقی مونده . دوباره فولدر Config رو با متحویاتش داخل Zbin ریختم و همینطور Daemons رو توی فولدر Zbin ای که داخل مموری ایجاد کرده بودم ریختم.
ولی هنوز نتیجه نگرفتم . لطفاً راهنمائیم کنید اینقدر توی نت دنبال راه حل گشتمپوستم کنده شده .
---------------------------------------------------------------
یه موضوع دیگه - دوستان من برای setools 1.11 با برنامه qamaker فایل رو ساختم و فلش کردم . بعد وقتی می خوام یه VKP رو نصب کنم با رسیدن به مرحله Trying to launch embedded bootloader... 'گوشی روشن و به حالت file transfer میره . setool هم یه ارور do'nt send میده و میپره بیرون . مشکل از کجاست.
--------------------------------------------------------------
پیشاپیش از راهنمائی که من رو توی این زمینه می کنید ممنونم .
با تشکر فراوان
براي استفاده از گوشي بدون سيمكارت;K810 SW-R8BA024
;the phone without SIM cards
;works: Camera, Player, Radio, Budilniki, timer, stopwatch, calculator, infrared ...
;Not running: java, browser, Bluetooth, Contact Organizer, Activity menu ...
;(c) Mobilefree
;(p) Victor_k
44EDC05A: 0C1C 6EE0
دوست عزيز به اين لينک نميگن لينک مستقيم !
لينک مستقيم يعنی آخر آدرسش مثلاً setool2lite.zip باشه
از گوشیت یه identify بگیر بزار اینجا تا بهت بگم.
معمولا گوشیهای ایرانی main شون generic هست
اي بابا حالا تو هم گير دادي به مستقيم.
خوب مگه اين چشه؟دانلود كن ديگه اعصاب ندارم ها![]()
بابا چرا انقدر بحث های متفرقه می کنید خوب پچ بزارید دیگه
اینم یک پچ برای اینکه فونت ها اندازشون کوچیک بشه خیلی فضای گوشی بهتر می شه
سلام.
اون پچ که روی key-lock پسورد ميزاره رو ميشه يکی از دوستان برای K800 r1kg001 بزاره
خيلی ممنونم
رفقا یکی که انگلیسیش خوبه این مقاله رو بخونه
به نظر چیز مفیدی میاد
آره البته من چون فونت گوشي را عوض كردم همينجوري فونت كوچيك هست اينو امتحان كردم خيلي ريز شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)