فریمور من هم همینه
بلستر جان یک سواال احمقانه اما خوب نمی دونم دیگه می خوام از شما که واردی بپرسم کنار پتچ عکس ها هم هستش عکس ها رو هم باید بریزم رو گوشی یعنی توی ادرسی که برای اسکین مدیا پلیر یا فقط پتچ می زنیو حله بقیش؟
فریمور من هم همینه
بلستر جان یک سواال احمقانه اما خوب نمی دونم دیگه می خوام از شما که واردی بپرسم کنار پتچ عکس ها هم هستش عکس ها رو هم باید بریزم رو گوشی یعنی توی ادرسی که برای اسکین مدیا پلیر یا فقط پتچ می زنیو حله بقیش؟
سلام به همگي نمي دونم براي گوشيم چه اتفاقي افتاده
من اودم يه منو يعني از همين جاها گرفتم به نام menu_backstreet_rotary_k800 كه اونو تو misc file قراردادم و flash زدم بعد از 10-15 دقيقه يه پيام داد كه باتري را در بياريد و c فشار دهيد و كابل را وصل كنيد منم همين كارها را كردم و setool به كار خودش ادامه داد ولي در آخر يه پيام ....wrong يا چيزي تو همين مايه ها داد و الان ديگه گوشيم روشن نمي شه (k800) حالا بايد چه خاكي بر سرم بريزم......... به جان مادراتون يا هركي را كه دوست ميداريد به من كمك كنيد
برای 200 مین بار فقط پچ عکس فقط برای ریویو هست!
خوب پس چرا برای بعضی ها کار نمی کنه ببین یک هکس داریم که همه رو نشون می ده یکی هم داریم برای تغییر مین هستش فهمیدم اما نمی دونم چرا پتچ ها رو نصب می کنم الان کار نمی کنه می خوام بدونم مثلا اگه من پتچ تغغیر باتری رو زدم اگه بخوام یکی دیگه نصب کنم باید اول اولی رو حذف کنم بعد اینو نصب کنم یا اگه نصب کنم خودش می یاد روی همین اینیکی؟!؟!؟!؟؟!؟!؟
بهتر ه که پاک کنی.چون بعضی موقع ها موجب هنگ گوشی میشه.
اوکی والا ما هر کدوم از این گلیر هایی رو که گذاشتید انتحان کردیم تنها اون مدیا پلیر 11 نصب شد و کار کرد دیگه بقیشون![]()
من الان دارم با شکل زیبای مدیاپلیرم حال میکنم.
البته بعضی از پچها هم مشکل داره.
خوبه می شه برای دانلود قرار بدی البته الف نباشه ها
بیا بلستر جان دستم به دامنت الان یکی از این واکمن ها رو ریختم روی گوشیم الان تا میروم روی پلیر گوشیم بعد گوشیم خاموش روشن می شه ببین مشکل از کجاست و چه طوری می تونم حل کنم
اینو ریختم اینطوری شدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)