چرا من z6 گرفتم و خدا رو شکر کاملا راضی ام. ولی خوب z8 یه چیز دیگه اس!!
چرا من z6 گرفتم و خدا رو شکر کاملا راضی ام. ولی خوب z8 یه چیز دیگه اس!!
دوست عزیز همه راضین فقط گوشیه من یکم بازی در اورد ولی انقد گوشیه باهالیه که دارم باهاش میسازم.مطمعنا اگه به غیر از موتو بود 1 روز نمیکشید که تعویضش میکردم
سلام
دوستان کسي برنامه اي براي اجراي فايلهاي تصويري Dat يا همون Mpeg1 روي Z8 سراغ نداره؟
Last edited by MAHDIFSK; 24-03-2008 at 12:22.
سلام
عیدتون مبارک
من هم با Z6 کارکردم هم باZ8 به نظر من Z6 از نظر کارایی به قیمت از امتیاز بیشتری برخورداره من نزدیک 2هفته هست که دارم با Z8 کار میکنم ومیتونم اینطور ازش صحبت کنم:
محاسن:
1-بزرگترین و بارزترین مشخصه Z8 زیبایی اونه که کمتر رقیبی برای اون پیدا میشه
2-استفاده از سیمبیان 9.2 وسرعت اجرای بالای سیستم عامل
3-در اجرای بازیهای 3 بعدی بی نظیر عمل میکنه و نمونش هم بازی asphalt نصب شده روی خود گوشی هست
معایب:
1-به علت شکل عجیب صفحه کلید تایپ کردن مشکل و بسیار خسته کننده است
2-تنها از هندزفری بلوتوث استریو های موتورولا پشتیانی میکنه و مواردی همچون DS970 سونی اریکسون رو نمیشناسه
3-تصویر تماس گیرنده بسیار کوچکه در حالی که Z6 تو این زمینه بسیار عالی عمل میکنه
4-به علت ورژن سیستم عامل برناه های زیادی روش نصب نمیشه که البته این مشکل موقتیه
5-شارژ باتری حداکثر به 2 روز میرسه
6-در کل صدای ضعیفی داره و در جاهای شلوغ احتمال از دست دادن تماس زیاده
در مورد دوربین هم بگم که مشکل خاصی نداره و یک دوربین موبایل معمولی داره
در آخر هم بگم که این نظر شخصی منه و شاید دیگر دوستان نظر دیگه ای داشته باشند که برای بنده قابل احترامه.
فعلا بهترین وجدیدترین گوشی چیه و قیمتش چنده؟
راستی دوستان خبری از z10 ندارن ؟ موتورولا ریلیز کرده این گوشیو ؟ واقعا گوشی کاملیه ....فکر می کنید امیدی هست ایران بیاد ؟
همه چی میاد ایران
Z10 هم میاد
کی گفته همه چی میاد ایران ؟ !! جواب دقیق خواستم در مورد z10
قدرتی که داره این z6 چی ازش بگم اخه ؟ دیروز اینو کشف کردم امکان فرستادن یک فایل به هر چند تا موبایلی که دلت میخواد از طریق بلوتوث.بقیه گوشی ها هنگام فرستادن بلوتوث باید یه اسم رو انتخاب کنی اما این لیستی رو جلوت قرار میده و میتونی تیک کنی کنار اسم ها chekbox داره!!!!
در ضمن کاری که کردم اهنگ در حال پخش و فرستادن بلوتوث و فیلمبرداری هر سه همزمان بدون کم شدن سرعت!!!!!
از دوربین z6 بگو ... عکساش نویز داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)