ممنون...
پردیس پینگش خوبه یعنی با اروپا زیر 150 هم میره؟!(زیر 200 باشه با اروپا خیلی خوبه....)
ممنون...
پردیس پینگش خوبه یعنی با اروپا زیر 150 هم میره؟!(زیر 200 باشه با اروپا خیلی خوبه....)
شما یک زنگ بزن از خودشون بپرس اینجوری خیلی بهتره
سلام
به نظرتون طرحهای یکساله pars onlie چطوره ؟
(پایین صفحه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من توی کرجم . سرعت خیلی بد شده از دیشب ! دو ، سه روز پیش فوق العاده بود . اما حالا ... ( آپادانا زیر نظر آسیاتک )
یه نکته ای که به نظرم میاد ، به خاطر جریان روز 25 بهمنه فکر کنم که پهنای باند رو فوق العاده آوردن پائین .
میل یاهو هم اصلاً باز نمیشه ولی با جیمیل مشکل ندارم .
فکر نمیکنم مشکل از آسیاتک باشه . احتمال زیاد سراسریه ..
سلام
سرعتا افتضاحه
برای من وصله به اینترنت اما اصلا هیچ صفحه ای باز نمیشه.هیچی.
یاهو مسنجر هم باز نمیشه
الان یه 10 دقیقه ای هست درست شده اما سرعتش خیلی کمه
20 دقیقه صبر کردم تا این صفحه لود بشه
![]()
سلام.من از اینترنت مخابرات 128 استفاده میکنم.دو روزی هست یا قطعه یا سرعت خیلی کمه.
سلام
امروز یه ضد حال خوردم...
متوجه شدم پردیس تو منطقه ما سرویس خانگی و اداری نمیده و فقط سرویس اختصاصی میده!
حالا موندم از کجا سرویس بگیرم!که هم بشه دانلود کرد و هم پینگ خیلی پایینی داشته باشه...
شبدیز نامحدود پینگش چطوریاست؟!!
گزینه های دیگه هم پارس آنلاین و دنیانت و مخابرات میتونه باشه...مخابرات هم که میگن یک ساعت در میون مشکل پیدا میکنه!!
الان هم که این صبا نت دارم و ناراضی!
سلام.من 512 آسیاتک دارم.
سرعتش خوبه. تقریبا قطعی هم نداره.مشکل اینه که از چند روز پیش تعرفه هاشو تغییر داده.آلبته واسه تهران.تو سایت کرجش هیچی نزده ولی فکر کنم این تعرفه ها سراسری باشه.مشکل دیگه اینکه جدیدا برای اینکه میزان استفاده و باقیمانده حسابتو بفهمی باید بهشون زنگ بزنی.چون از طریق سایت عمل نمیکنه.
من یک مشکلی که باهاش داشتم این بود که شبها که از رایگانش استفاده میکردم از حجم دانلودم کم میکرد و با اینکه حدود 7 بار باهاشون تماس داشتم ولی آخرشم مشکل منو حل نکردن. به خاطر همین تصمیم گرفته بودم که بعد از پایان قرار داد (حدود 10-15 روز دیگه) برم سراغ یک شرکت دیگه.
حالا موندم کجا برم؟ 128 مخابرات چطوره؟طرفای فردیس کسی داره که راضی باشه؟
شرکت دیگه که از لحاظ قیمت پایین باشه و کیفیت خوبی داشته باشه چی؟
ممنون
دوست من سلام...من خودم هم فردیسم و از دنیای کامپیوتر(زیر نظر اسیاتک)سرویس میگیرم.منم همین مشکل شبانرو داشتم...انقدر گیر شدم که اخر بهم داد..با تلفون ملفون کارت حل نمیشه باید پاپیچشون بشی....
درباره تعرفه ام باید بگم که من همین دیروز رفتم برای یکی از دوستانم سرویس بگیرم دیدم خدا رو شکر تعرفه هاش تغییر نکرده و 512..سه ماه 9 گیگ رو همون 40 تومان میده...بهش گفتم این یکی شبانش که دردسر نداره..به من میگه که باید تست کنی..شانسیه...حالا منتظرم تا 10 روز دیگه تا ببینم چجوریه اگه نداش برم دهنشو ....
ولی واسه خودم خدا رو شکر شبانش از 1 تا 7 رایگانه و مشکلی نداره و گوش شیتون کر سرعت شبانش هم فوق العادس....
یا حق...
سلام.من از آپادانا (واقع در گوهردشت که نماینده آسیا تک هست) سرویس گرفتم.
چطور برای شما 1-7 رایگانه ولی برای من 2-6
مگه کل کرج 2-6 نیست؟
میشه آدرس شرکت دنیای کامپیوترو بدی؟
آدرس سایتشم لطف کنی بد نیست.ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)