دمت گرم S A M S U N G جان کولاک کردی واقعا جالب بود.
دمت گرم S A M S U N G جان کولاک کردی واقعا جالب بود.
واقعا یو900 فوق العادست و کار کردن باهاش واقعا لذت بخشه ولی حیف که فعلا زیادی گرونه
سامی جون دستت درد نکنه
وای عجب چیزیه
به نظر شما می ارزه اینو بگیرم
قیمتش چنده
و اگه 500 باشه n82 صد در هزار از این بهتره
می ارزه اینو بگیرم؟
جی800 چی؟
اصلا ان82 سیمبیانه و اینا جاوا هستند و نمیشه گفت کدومشون بهتره
یو900 آخرت گوشی هستش اگه جاوا کارت راه میندازه مطمئن باش یو900 عالیه البته چند مدت باید صبر کنی تا افت قیمت اولیش بکنه و فعلا خریدش نمیصرفه
تایید میشه.
مينيموم قيمت يو 900 با مايکروتل که پيدا کردم 505 تومن بود.
و با متفرقه 495 تومن.
امير جون بابت لينک ممنون.
Last edited by saeidsmxo; 02-06-2008 at 01:53.
دوستان ما که نفهمیدیم این گمرک چند درصد روی این گوشی ها میکشه . اخه انصاف هم خوب چیزه یک سر به سایت پایین برین . این سایت بین امریکا و کاندا مشترک است ببینین قیمت u900 رو چقدر زده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگر دلار رو 930 بگیرم میشه حدودا 417 هزار تومان . دوستان اگر در همین صفحه دقت کنن این محصول وارانتی داره یعنی تعویض قطعه که بیشترین ان برای 4 سال 50 دلار یعنی 46 هزار نومان است حالا نمایندگی همه گوشی ها در ایران حدود 70 تا 80 هزار تومان میگیره برای 18 ماه . من که بعد از 4 سال انواع گوشی داشتن تا حالا برام پیش نیومده گوشیم خراب بشه که احتیاج به تعمیر داشته یاشه.
تازه اینا این کاره نیستن به قول معروف میرن ابرو یارو درست کنن میزن چشمش رو هم کور میکنن
گوشیه فوق العاده ایه...
من که خیلی ازش خوشم اومد!
ولی بازم یه سری ایراداتش رو مثل گوشی های قبلی سامسونگ همچنان داره ، مثل صدای کم و ناخوانا بودن زیر نور و بالاخص نداشتن وایرلس(واقعا حیفه ، به هر حال همیشه یه ایرادی هست که مشتری مجبور شه مدل های دیگه رو بخره)...
ضمن اینکه این گوشی از صفحه نمایش 16 میلیون رنگ استفاده می کنه(چیزی که امیر جان گفته بود سامسونگ و ال جی و...ازش استفاده نمی کنن)!
درکل یه طرح نو هست و من خیلی باهاش حال کردم!
اما ؛ با توجه به وضعیت فعلی من بازم نوکیا رو ترجیح می دم...
Last edited by Mojtaba-MCI; 02-06-2008 at 10:15.
ايران همينه ديگه . هيچيش رو حساب كتاب نيست . الان قيمت اين گوشي 350 يورو هستش .
ناخوانا بودن صفحه نمايش كه مشكل نيست چون اكثر گوشيها اين مورد رو دارن .مثل صدای کم و ناخوانا بودن زیر نور و بالاخص نداشتن وایرلس...
Wi-Fi در كنار HSPDA با سرعت 7.2 مگابايت در ثانيه به نظر شما معقولانه هستش ؟ ضمن اينكه سامسونگ گفته هركي Wi-Fi ميخواد بايد بره اسمارت فون بگيره !
من كي گفتم سامسونگ استفاده نميكنه ؟چیزی که امیر جان گفته بود سامسونگ و ال جی و...ازش استفاده نمی کنن
سامسونگ اولين كمپاني بود كه از صفحه نمايش 16 ميليون رنگ استفاده كرده ! B600
پارسال هم G600 بود !
د نشد امیر جون...
من نمیام یه حرف الکی بزنم!
حرف خودت بوده که گفتی...اونم سر ماجرای جی810!یادته که؟!
می خوای لینک صفحشو برات بذارم؟!
یا نه ، اصلا بیا یه کار دیگه کنیم...عین حرفای خودت رو کپی می کنم اینجا.
به نقل از خودت :
چشم انسان توانایی تشخیص حداکثر 7 میلیون رنگ رو داره . پس 9 میلیون رنگ اضافی یعنی بیخود .
تنها تفکیک رنگ در کیفیت صفحه نمایش تاثیر نداره ... مهمترین عامل حرارت بین پیکسلها هستش که باید مناسب باشه چیزی مثل PH آب که باید خنثی باشه ... اگه حرارت زیاد باشه باعث میشه بعضی از پیکسلها سوخته بشه و در نتیجه تصاویر با رنگهای غیرواقعی به نمایش درمیان , اگه حرارت کم باشه باعث میشه در بعضی مواقع صفحه نمایش کیفیت خوب و در بعضی مواقع کیفیت بدی داشته باشه ...
سامسونگ و سونی و الجی 3 کمپانی بزرگ و موفق در تولید LCD هستن ... چرا در گوشیهاشون از صفحه نمایش 16 میلیون رنگ استفاده نمیکنن ؟ تکنولوژیشو ندارن ؟ نه عزیز من ... دوست عزیزم شهاب : اینکار یعنی هدر دادن پول و باتری .
----------
درسته یا نه؟!
اینم لینک صفحه برای اطمینان بیشتر :
حالا اگه بخوای حرفتو عوض کنی و بگی منظور من این نبوده مختاری...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا بعد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)