مباركت باشه ولي اگه خواستي تست كني من در خدمتم اونم تو جاده مخصوص تست ماشين![]()
مباركت باشه ولي اگه خواستي تست كني من در خدمتم اونم تو جاده مخصوص تست ماشين![]()
اول مبارک باشه ماشینت.
ببین دوست عزیز. یه چیزی که هست اینه که توی مسابقه با حالت تست فرق داره.
مثلا یه زانتیا در شرایط تست در هر حالتی از 405 بهتر میره. ولی اگه پشت هر دوتا ماشین راننده حرفه ای در یه سطح نشسته باشه معمولا 405 پیروز هست.![]()
اگر چه کرولا واقعا خودروی موفقیه اما من از قیافش خوشم نمیاد. نه نسل قبلیش و نه این نسل جدیدش که شبیه کمری 2007 شده. من هم میگم مزدا 3 بهتر از کرولا هست. البته این نظر شخصیمه.
با سلام منظورت از جاده تست ماشین کجاست توضیح بدی ممنون میشیم
[quote=ram1600;2111787]سلام
من گفتم مقایسه نکن نگفتم برترند
و هزینه های سیلو در برابر پژو کم هست و این تولید مال شرکت دوو که سهامش فروخته شده
و پراید رو باید با پیکان در یک رنج قیمت حساب کرد
و ریو با تندر
ریو جزء نا امن ترین اتوموبیلهای جهان با داشتن ای بی اس و ایربگ و ......... دیگه که تو ایران نصب نمیشه
من ترجیع میدهم خرج بیشتری کنم ولی در امنیت باشم شما رو نمی دونم
البته بگذریم نیمی از ایرانی ها بشتر به چهره رو اورده اند تا امکانات و امنیت
باید ببینی چه مدلی دوست داری چهار در یا دودر اگه ماشینه دودر دوست داری امریکایی باید بگیری مثلا کامارو چون خیلی ارزونتره بستگی داره چقدر بودجه داشته باشی مثلا میتونی یه کامارو با 1 یا 1.5 بخری 2 یا 3 تومن خرجش کنی البته اگه ماشینه تر تمیز هم بخوای قیمت بستگی به مدل ماشین و تمیز بودنش و....داره معمولا ماشینهای خیلی تمیز فروشی نیستن اگه 4در هم دوست داری کاپریس کلاسیک به نظره من حرف اولو میزنه
البته اون مرسدسی هم که اقا گفتن اگه پیدا کنی معرکس یه ماشین دودره باکلاسه که 4500ccحجمشه 190 اسب هم قدرت داره ولی قیمتش بالاس.
مگان خوبه ولی پرشیا هم ارزونتره هم خرجش کمتره ولی پرشیا کجا مگان یا مزدا 3 کجا
ولی در کل ماشینهای ژاپنی آز فرانسوی کم خرجترن
سلام دوستان.
به نظر شما 206 صندق دار معمولي بهتره يا ريو؟
از نظر موتور؟
از نظر راحتي و نرمي داخل ماشين؟
از نظر فضاي داخل ماشين و صندوق عقب(كدوم جادار تره)؟
از نظر امنيت؟
از نظر قيمت قطعات يدكي؟
لطفا قيمت روز اين 2 خودرو را هم بگيد .
5 تا آيتم اولت 206 بهتره ولي قيمت لوازم يدكي ريو ارزون تره و ريو از نظر ظاهر خوشگل تره
به نظر من 206 صندوق دار بهتره
من ریو دارم . ماشینه خوبیه . میتونی باهاش زانتیا رو بگیری و پا به پای تیپ 5 برونی. چون 300 کیلو از 206 سبک تره . بدنه هم بر خلاف قیافه ظریفش از 405 محکم تره. موتور 1500 با 16 سوپاپ . مصرف شهر 8 در 100 _ جاده 6.5 در 100
من 12700 خریدم صفر
الان فکر کنم 13200 باشه
206 sd هم ماشین خوبیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)