عزیز فعلا دیال اپی شدم . adsl شارز کنم چشم
ولی شما تو گوگل سرچ کن
ACTROS 1861 BLACK EDITION
قویترین مدل اکتروز هست.
===============================
طراحی SL و SLK جدید به نظرم خیلی عالی بوده . و البته C کلاس که کریس بنگل رو متحیر کرد.![]()
1
2
عزیز فعلا دیال اپی شدم . adsl شارز کنم چشم
ولی شما تو گوگل سرچ کن
ACTROS 1861 BLACK EDITION
قویترین مدل اکتروز هست.
===============================
طراحی SL و SLK جدید به نظرم خیلی عالی بوده . و البته C کلاس که کریس بنگل رو متحیر کرد.![]()
اشتب شد.
حذف کنید
Mercedes Carlsson Aiger CK65 RS
![]()
بچها من هنوز تو كفم
چجوري![]()
اگه ميشه پس چرا ولش كردن
خب از سال 2010 s class جدید با تغییراتی تو ظاهرش عرضه میشه و همین طور موتورهای جدید از جمله موتور هیبریدی و دیزل برای بازار آمریکا
منبع
eftlanenewsl
هزاران مرسدس بنز نو در بندر کاليفرنيا باقي مانده استهزاران خودور جديد مرسدس بنز که از طريق بندر "لانگ بيچ" در کاليفرنيا از آلمان وارد امريکا شده، به علت نبود مشتري، همچنان در اين بندر بزرگ پارک شده است.
به گزارش خبرخودرو :فروش خودروهاي داخلي و خارجي در امريکا با کاهش شديد مواجه شده است.
گزارشگر اين شبکه افزود مزيد بر علت اين است که مشکلات اقتصادي مردم امريکا باعث شده که نمايندگي هاي فروش خودروهاي امريکايي و خارجي در کاليفرنيا نيز پر از خودروهاي صفر کيلومتر باشد که به فروش نرفته است.
اين شبکه افزود مشتريان بسيار معدودي به خصوص براي خودروهاي لوکس و گرانقيمت آلماني، در نمايندگي هاي مجاز فروش خودرو در سراسر امريکا پيدا مي شود.
جمعه، 15 آذر 1387
Last edited by franch; 05-12-2008 at 15:53.
مرسدس بنز و نسل جدید r class
ب ام و بزودی کراس اوور خودش یعنی v5 معرفی می کنه و مرسدس هم برای اینکه از رقابت عقب نمونه نسل جدید کراس اوور خودش یعنی کلاس r در سال 2010 وارد بازار می کنه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)