بله 1 - از روي آينه بغل البته اگه اسپرت نباشه آينه تيپ 5 بالاش رنگ بدنه هست 2- تيپ 5 پشت سري براي صندلي عقب داره 3- (فكر كنم) روي سپر 206 مال عقبش يك خط هست مال تيپ 2 فرو رفتس مال تيپ 5 برامده
بله 1 - از روي آينه بغل البته اگه اسپرت نباشه آينه تيپ 5 بالاش رنگ بدنه هست 2- تيپ 5 پشت سري براي صندلي عقب داره 3- (فكر كنم) روي سپر 206 مال عقبش يك خط هست مال تيپ 2 فرو رفتس مال تيپ 5 برامده
اينا رو هستم مايك روا از نما يندگي گرفتيم به بابام گفتم تو با ماشين خودمون برو من با اين ميام 405 رو من تا گاز ميدادم سريع سرعت خوبي ميگرفت ولي اين روا نرفت كه نرفت بعدشم همونو فروختيم ميخواس براي من و خواهرم ولي گفتم نمي خوام بدرد نمي خوره فروخت ديگه هم برام نخريد
Last edited by 2299; 13-02-2008 at 21:20.
منم پرايد رو پيشنهاد مي كنم و اگه نه يه 405 Gli ترو تميز ميتوني بگيري.مثلا مدل 85.
بدي Gli هم اينه كه فقط رنگ روغني داره.(اگه اشتباه نكنم)
از اونجایی که همه دیگه قابلیت های تزیینات ت 5 رو بر روی ت 3 و ت 2 میبندن راه های تشخیص از روی ظاهر نتیجه نمیده .
بهترین راه اینه که از قسمت عقب خودروی 206 سر رو خم کنی ! و به داخل چرخ عقب نگاه کنی . اگه دیسک ترمز دیدی ت 5 هست اگه نه ت 2 یا ت 3 .
اگه کاسه بود و دیسک نبود و داخل اتاق سیستم تهویه اتوماتیک داشت تیپ 3 هست . و هیچ کدوم رو نداشت ت 2 .
موفق باشید .
===========
درود .
gli مدل 85 نداره .
علاوه بر رنگ روغن سرسیلندر ضعیف تری داره . کلا کیفیت پایین تری نسبت به glx داره . اما موتور همون xu7 هست که خیلی عالیه . و انتخاب بسیار درستی نسبت به روا هست . چون روا رو باید بندازی سطل آشغال .
مطمئي اشتباه نمي كني عزيز.gli مدل 85 نداره .
اخه من يادمه ,ديگه از سال 85 بود كه اومد به بازار.(يعني هنوز 2سال نشده اومده تو بازار.
البته شايدم من اشتباه ميكنم.![]()
نه فک کنم تا آخر 84 تولید شد
با این قیمت 9.400 که الان روآ داره Glx مدل چند میدن به آدم؟
با سلام به دوستان
میخواستم بدونم راجبه واگذاری ماشین های / گل / ثبت نام شده شرکت بم خودرو خبری دارین ؟
تاخیر خیلی زیادی تو واگذاریشون خورده .
من خرداد سال پیش ثبت نام کردم هنوز تحویل نگرفتم . در حالیکه قرار بود تا اردیبهشت امسال بدن . بعد گفتن تا دی میدیم . ولی هیچ خبری نشده .
اگه خبر جدیدی در این زمینه دارین بگین لطفن .
این روآ هایی که الان می فروشن روش همون موتور OHV هست یا اون جدیده OMVG ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)