تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 32 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 311

نام تاپيک: تعمير فلش مموري هاي سوخته

داره خودمونی میشه hamid_wairless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    روي زمين خدا

4 جواب همه مشکلات : از قبیل باز نکردن ، حجمتون صفر است , شما باید فرمتش کنید , usb شما درست کار نمی کنه , افت سرعت و هر ارور دیگه ...

از پست 126 شروع به خودن بکنید خواهشا ...

جواب تمامی این قبیل مشکلات وضح است. عیب نرم افزاری از کنترلر فلش شما هست . که با استفاده از نرم افزار ارایه شده می شه اونو درستش کرد.

راستی می دونستید میشه فلشتون را کاری کرد که نوعش عوض بشه مثلا مثل cd-rom یا وسلیه دیگه ای دربیاد . بنا بر تکنولژی به کار رفته و درایور درون فلشتون می شه این کارو کرد ...

راحتر بگم نرم افزاری هر غلطی که بخواین میتونین بکنین.

ظاهرا این چینی ها آپشن های زیادی واسه فلش های که درست می کنن گذاشت . روس ها هم تقویتشون می کنن.

سایت زیر رو ببنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by hamid_wairless; 20-04-2011 at 22:28.

2. 2 کاربر از hamid_wairless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    روي زمين خدا

11 جواب همه مشکلات : اگه فلشتون اصلا شنایی نمی شه و حتی چراغش روشن نمی شه ...

بازم از دوستانی که می خوام مشکلات خودشونو عنوان کنن می خوام الا اقل از پست 100 به بعد یا دیگه حد اکثر از 126 رو اول مطالعه کنند اگه چیزی دست گیرشون نشد. بعدا پست بزارن.

یه کلمه . خوش بینانه نگاه کنیم چند تا مقاوت خارن یا کریستال ازتون فلشتون سوخته و یه کم بد شانیس بیارین چیپ کنترلر شما سوخته و دیگه اگه خیلی خیلی بد شانسی بیارین حافظه ای که واسه ذخیره کردن اطلاعات درون اون هست اون می سوزه.

اگر حاقظه بسوزه که اتفاق نادری افتاده امکان داره مشکل حجم صفر یا یک مگ دو مگ رو هم باهاش مواجه بشین .

اگه فقط کنترلر خراب بشه می تونید اونو عوض کنید درست بشه . برای انکار یه راه حل خوب هست. برین از این فلش های تقلبی مشابه فلش خودتون بخرین که حجم ندارن و قیمت شون هم فکر کنم تو چین 1 ین باشه تویه بندر سه چهار تومن و تو جاهای دیگه شاید بیشتر ....

بخرین و کنترلر رو عوض کینن و لی دیگه بهش اعتماد نکین و فایل مهم توش قرار ندین یا اگه قرار می دین بک آپ داشته باشین.

بقیه مشکلات رو بدونید به احتمال 97% با نرم افزار به راحتی می شه درست کرد.

.....

4. این کاربر از hamid_wairless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    روي زمين خدا

13 جواب مشکلی مشابه این اتفاق

سلام
    من یه دارم
    به یو اس بی ماشین وصل بود،اومدم یه چیزی از کف بردارم خوردم بهش لق شد و از اون روز قطع و وصلی پیدا کرد
    بردمش گارانتی که عوض کنن گفت این ضرب خوردگی فیزیکی داره،این 2ومین پاتریوتیه که میخرم و اینجوری شده،حالا خواستم ببینم قابل تعمیر هست یا میشه لحیمش کرد ؟

واسه مورد شما باید بگم که هر اتصالی رو میشه لحیم کرد. مگر اینکه خیلی ناجور باشه و بوردش هم شکسته باشه.
    USB چهار تا پین داره که پین های کناری برق + , - رو تامین می کنند و دو تا پین وسطی یکی اطلاعات رو به صورت مثبت می فرسته یکی دیگش بر عکسش یعنی اگر یکی صفر باشه اون یکی یک هست.

حالا اگه شما بتونید این چهار تا پین رو خوب لحیم کنید و ترو تمیز از جلدش دربیارن و سر جاش بزازین مشکلی نخواهید داشت. یا اینکه بستگی به خودتون داره و به صورت ابتکاری راحلی واسه تعمیرش ارایه بدین. مثلا :از 5 سانت مونده به انتهای سیم یه موس یو اس بی رو قطع کنین و با باقی مونده اون سیم اونو به بورد فلشتون وصل کنین. فقط یه کم ضایع است.

انشا ا...
    Last edited by hamid_wairless; 20-04-2011 at 22:26.

6. 4 کاربر از hamid_wairless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

دوست عزیز سلام
    من پست های اخیر رو خوندم ولی مشکلم حل نشد
    فلش من 2تا 4گیگ سیلیکون پاور هست
    برام سخته ببرم گارانتی
    برنامه های online recovery, hp...,sd formatter
    رو امتحان کردم
    sd فرمتر که اصلا چیزی نمیشناسه اون 2تای دیگه هم گویا فقط مال خودشونو درست میکنن
    فلشم توی مای کامپیوتر میاد ولی میزنه plz insert disk
    نمیدونم اگر برنامه ای هست ممنون میشم معرفی کنین حالا چه فایل ها رو بازگردانی کنه چه نه

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    روي زمين خدا

پيش فرض

دوست عزیز سلام
    من پست های اخیر رو خوندم ولی مشکلم حل نشد
    فلش من 2تا 4گیگ سیلیکون پاور هست
    برام سخته ببرم گارانتی
    برنامه های online recovery, hp...,sd formatter
    رو امتحان کردم
    sd فرمتر که اصلا چیزی نمیشناسه اون 2تای دیگه هم گویا فقط مال خودشونو درست میکنن
    فلشم توی مای کامپیوتر میاد ولی میزنه plz insert disk
    نمیدونم اگر برنامه ای هست ممنون میشم معرفی کنین حالا چه فایل ها رو بازگردانی کنه چه نه
    سلام دوست عزیز , فکر کنم بتونید جواب مشکل تونو اینجا پیدا کنید.

کد:

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

آقا با این برنامه یکی از فلشا (810) رو میگه ساپورت نمیشه
    اونیکی رم کینویسه بلاک مموری خرابه ببر پس بده

داره خودمونی میشه armin_1242000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان. فلاش مموری من transcend jf v30/8GB تا حالا چند بار فرمتش کردم فرمت میشه اما وقتی فایل میریزم توش و فلش رو در میارم و دوباره وصل میکنم بعضی از فلدر ها محتویاتش خالی میشه و تعدادی فلدر و فایل میاد داخلشون ک اسماشون حروفه عجق وجغ و ناخواناست مثل!@#@$%E^5768&(_3%$#Eτ486µlⁿ─è♀32♠ ♠7a7♦♠4♦└π○╢╞)╕♫ì8NN5*2⌐j8 R? کمکم کنید.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    روي زمين خدا

2 آب در کوزه ما ...

سلام دوستان. فلاش مموری من transcend jf v30/8GB تا حالا چند بار فرمتش کردم فرمت میشه اما وقتی فایل میریزم توش و فلش رو در میارم و دوباره وصل میکنم بعضی از فلدر ها محتویاتش خالی میشه و تعدادی فلدر و فایل میاد داخلشون ک اسماشون حروفه عجق وجغ و ناخواناست مثل!@#@$%E^5768&(_3%$#Eτ486µlⁿ─è♀32♠ ♠7a7♦♠4♦└π○╢╞)╕♫ì8NN5*2⌐j8 R? کمکم کنید.
    واقعا آدم چی بگه ...
    سلام : بازم می گم یه کم وقت بزارین پست های بچه های قبل رو مطالعه کنین جواب شما قبلا داده شده . نخواستین از این جا شروع کنین.
    کد:
    این فایل های نه ویروسند نه چیزی خطر ناک بلکه فایل های unlink هستند یعنی چی یعنی اینکه این فایل ها فایل هایی هستند به هیجایی وصل نیستند.

چجور این مشکل پیش میاد . همان طور که میدونید واسه ذخیره سازی اطالاعات روی فلش یا هارد از یه جدولی استفاده می کنند که آدرس شروع و انتهای اونو مشخص می کنند به این سیستم می گن FAT یا File Allocate Table .

که نسخه های متفاوتی داره fat 16 , fat 32 و جدیدنم هم شده NTFS که کاری نداریم .

فقط بدونید تو این جدول اطلاعاتی از قبیل اسم فایل حجمش شروعش و پایانش مشخص می شه. حالا اگه به هر دلیلی این کار درست انجام نگیره و این جدول خراب بشه چه اتفاقی میوفته .

که فایل با اسم چرند که نه ابتدا داره بعد این کنترلر هست که می خواد به سیستم عامل بگه این فایل ها اسم و حجمشون چیه و چقدره : خنگه دیگه نمی فهممه

چرند و پرند تحویلتون می ده. راه کار ی وجود داره با نرم افزار هایی مثل active file recovey کنید تا فایل هاتون رو بر گر دونه سپس فرمت کنید و در نهایت از نرم افزاری که شرکت سازنده اون فلش واسه شما گذاشته عیب های اونو به صورت اتوماتیک بر طرف کنید.

چون معمولا چند برند از یک کارخونه و یک ساختار درست شدند احتمالا نرم افزار ها شرکتی به شرکت دیگه ای به خوره.

ادامه دارد ...
    Last edited by hamid_wairless; 07-05-2011 at 22:00.

12. این کاربر از hamid_wairless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درمورد فلش مموري به مشكلي بر خوردم . كامپوتر اونو نميشناسه و تشخيص نمي ده . تا به حال هم بدون خارج شدن از برنامه ي اصلي اونو از كامپيوتر جدا نكردم كه بسوزه .

بريد اينجا و اين پكيج تعميرات تمامي مدلهاي فلش مموري ها رو ببينيد يه چيز تك تو ايران .درمان درد فلشتون اينجاست
    کد:
    مهندس خليلي 09124381109

narmafzarsara.ir

داره خودمونی میشه armin_1242000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا قربون دستت. هرچی میگردم نرم افزار واسه دانلود نیست همش demo و پولیه لطف کنی ممنون میشم واسم نرم افزار active file recovery و اون نرم افزاری ک گفتی شرکت فلش ساخته رو بذاری. فلش من Transcend JF V30/8GB
    مرسی داداش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •