حركت وزير
(7)
وزير ميتواند هم مانند رخ و هم مانند فيل حركت كند.
(7الف)
در شكلهاي (7) و (7الف) خانههاي مسير حركت وزير علامتگذاري شده است.
حركت وزير
(7)
وزير ميتواند هم مانند رخ و هم مانند فيل حركت كند.
(7الف)
در شكلهاي (7) و (7الف) خانههاي مسير حركت وزير علامتگذاري شده است.
(8)
حركت اسب
مسير حركت اسب دو خانه در جهت عمودي و سپس يك خانه در جهت افقي و يا بر عكس دو خانه در جهت افقي و بعد يك خانه در جهت قائم ميباشد. به تعريف ديگر مسير حركت اسب به شكل حرف “L” است. همانطور كه در شكل شماره 8 ديده ميشود اسب سفيد خانه e4 ميتواند با طي مسير تعريف شده به هركدام از 8 خانه علامت گذاري شده نقل مكان كند.
(8الف)
نكته شايان توجه آن است كه اسب مستقر در خانه سفيد بعد از اجراي حركت در خانه سياه خواهد نشست و بر عكس.
در شكلهاي (8) و (8الف) مسير حركت اسب مشخص شده است.
(9)
حركت پياده سفيد
(10)
حركت پياده سياه
پياده در سمت ثابت و روي ستون خود حركت ميكند يعني در امتداد قائم جلو رفته و به عقب برگشتن و به چپ و راست رفتن براي آن ممنوع است در صورتي كه پياده در نخستين خانه خود عزيمت خود باشد مختار است كه به دلخواه خود يك يا دو خانه به جلو حركت كند ولي اگر در اولين خانه عزيمت خود نباشد در هر نوبت منحصراً بايد يك خانه پيشروي كند.
اشكال (9) و (10) حركت پيادههاي سفيد و سياه را كه جهت حركتشان معكوس است و پياده سفيد به طرف عرض هشتم و پياده سياه به طرف عرض يكم پيش ميرود نشان ميدهند به سهولت معلوم ميشود كه پياده سفيد موقعي در يكمين خط عزيمت واقع است كه روي عرض دوم باشد و همچنين پياده سياه قبل از بازي روي عرض هفتم قرار دارد.
خوب این مطالب تا اینجا باشه تا بعدا بریم سراغ نحوه زدن مهره ها و کیش دادن هاا.
تو چه موردی میخوای؟
سطح شطرنجت چجوریاست؟
خواهش میکنم دوست عزیز.
حالا من ببینم در مورد استراتژی بازی و ... چی میتونم بزارم. البته بدون تصویر برام سخته توضیح بدم.
به سایت محشر سر زدم.
آموزشش کامله تقریبا. دیگه لازم نیست من بنویسم حالا اگه چیز خاصی لازم بود که توی آموزش اونجا نبود حتما مینویسم.
بنظرم فعلا دوستمون chaos theory دارند آموزشا رو از اون سایت میزارن دیگه نمیخواد من بزارم.
نظرتون چیه دوستان؟
در مورد بازی آنلاین کسی نیست بخواد بازی کنه؟
rz21 شما اگه بخوای قرار بزاریم آنلاین بازی کنیم. راستش انقدر با این خارجکیا بازی کردم دیگه حوصله سر رفته.
توی yahoo هم قبوله.
کسی نبود؟
دوست من ، من بدم نمیاد بازی کنم . شما ساعتش رو و روز رو( بعد از 8 بهمن باشه )مشخص کن تا بازی کنیم . بعد از اینکه chess park پولی شد ، خیلی وقتی online بازی نکردم . راستی من سطح بازیم خوبه ، chess master هم آخرین بار rate 1690 بهم داده بود . ممنون
رنک خوبیه. رنک منم دقیق یادم نیست تو chess master اما توی سایت world winner فعلا 1890 ده.
دوست عزیز توی world winner میتونی بیای یا فقط تو یاهو؟
اگه واقعا میتونی بیای برای فردا 8 بهمن بین ساعت 5 تا 8 یه ساعتی رو انتخاب کن.
به نظر من بهتره توی world winner بریم خیلی بهتره از Yahoo.
عضو شدنم سخت نیست تو world winner یه کوچولو اینگیلیسی بلد باشی ok ی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)