سوال برام ، آَشناس........................!
دوست عزیز ، سی دی گوشی رو داری..............؟؟؟؟!!!
اول سی دی رو بزار و برنامه ی گوشی رو نصب کن ، بعد کابل گوشی رو وصل کن..........
(شبیه شعر شد.........) ؛ یه تستی کنی منتظر جواب هستم.......!!!
سوال برام ، آَشناس........................!
دوست عزیز ، سی دی گوشی رو داری..............؟؟؟؟!!!
اول سی دی رو بزار و برنامه ی گوشی رو نصب کن ، بعد کابل گوشی رو وصل کن..........
(شبیه شعر شد.........) ؛ یه تستی کنی منتظر جواب هستم.......!!!
برنامه گوشی نصبه.حتی یک بار پاک کردم دوباره نصب کردم ولی بازم که گوشی رو به سیستم وصل میکنم سسیستم و برنامه SAMSUNG STUDIO گوشی رو نمیشناسه و فقط ویزارد DATA INTERFACE بالا میاد
ممکنه از ویندوزت باشه
ویندوزتو دوباره نصب کن احتمالا مشکلت حل میشه
اینکه ، عثمان گفت هم میشه..............!!!
ولی همین برنامه سامسونگ تو منوی FIle ، connection داره......... اونجا باید روی USB باشه...... اینو یه تستی کن ببین چی میشه..........!!!
جناب پریجکسن وعثمان ممنون از لطفتون مشکلم حل شد
ببخشید راست میگن U700 نقره ای اون قسمت نقره ای دو طرف گوشی بعد از یک مدتی رنگش میره؟باید چکار کرد؟
دوست عزیز ، منم این حرفا رو شنیدم................. و دیدم......... ولی یکی از دوستام یه نقره ای داره........... که رنگش هنوز (6ماه)نرفته..............!!! البته هست گوشی هایی که رنگش رفته.......... من خودم یکی از دلایلی که مشکلی گرفتم همین داستان بود...............!!!
بنده با حرف شما کاملا موافقم . چون گوشی بنده نقراه ای هست و این بلا داره به سر گوشیم میاد .
از دوستان کسی برای گوشیش قاب خریده ؟ اگه خریده راضی هست ؟ (یعنی خوب رو گوشی وامیسته ) ؟
ما هر چه کردیم نشد که نشد !!! تصمیم گرفتیم تمامی کارهایی که انجام میدیم را بنویسیم تا شما ببنید کجای کار ما اشتباه است :
بنده بدین صورت توضیح میدهم که اعمالی که اینجانب انجام میدهم به شرح زیر میباشد :
1- کابل را به گوشی وصل میکنم
2- برنامه Bitpim را اجرا میکنم
3- از منوی Edit گزینه Setting و بعد از آن Phone type را بر روی Other CDMA phone قرار میدهم . تکمه Brows را زده و گزینه Qualcomm Diagnostics Interface 3197 را انتخاب میکنم .
4- سپس طبق دستورالعمل از منوی View گزینه View File system را کلیک میکنم . + کنار پوشه آبی را میزنم . از قسمت Media به پوشه Game میروم و بازی را در اینجا کپی میکنم .
5- سپس کابل را قطع میکنم و شروع به زدن کدها مکینم .
6- بدین شکل :
*#6984125*# ( از چپ به راست : ستاره مربع شش نه هشت چهار یک دو پنج ستاره مربع
منوی 4 (Internals) را انتخاب میکنم . برای Master Key کد زیر را میزنم
*#9072641*# (از چپ به راست : ستاره مربع نه صفر هفت دو شش چهار یک ستاره مربع
منوی شماره 7 (Storage settings) را انتخاب میکنم .
شماره های 1 Update media databaseو شماره ی 2 Update Java DB و شماره ی 8 Create AX Dat File را انتخاب میکنم ...
ولی هیچ بازی نصب نمیشود . اگر در مرحله ای از کار اشتباه میکنم بگید تا رفع نمایم در غیر اینصورت ....
بابی جان (اسمت چیه...........؟؟؟؟؟!!! مردم با بابی..........!).
وقتی گزینه Qualcomm Diagnostics Interface 3197 را انتخاب میکنی ، پایین تصویر سمت چپ روبروی گزنه active چی میزنه...........؟؟؟؟ True یا False ..........؟؟؟!
شاید کابل گوشی با برنامه مشکل داره...........!!! چون کارایی که میکنی همه درستن و منم همین کار را رو میکنم.
کوچیک شما بابک هستم .
جلوی گزینه Active نوشته شده است True . . . .. .. ..
خودم هم گیج شدم که چرا اینطوری میشه .. .. ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)