آقا فکر باطری رو هم کردین این وسطسونی اریکسون در صدد تولید یه سینمای خانگی با قابلیت تماس رو داره !!!!! منتظر باشید همین فردا دم خونه با پست پیشتاز تحویل میگیرید
![]()
آقا فکر باطری رو هم کردین این وسطسونی اریکسون در صدد تولید یه سینمای خانگی با قابلیت تماس رو داره !!!!! منتظر باشید همین فردا دم خونه با پست پیشتاز تحویل میگیرید
![]()
w960= 650000
pm بدید من شیراز هستم گوشی های ویژه وارد میکنیم که کسی ندارند مثلا htc شیفت وغیرو...
سلام به همگی سال نو میلادی رو تبریک میگم و امیدوارم تو سال جدید میلادی شرکت های تولید کننده تلفن همراه گوشی های حرفه ای تری بزنن و بچه های تاپیکم مدل هایی رو که دوست دارن و بتونن بخرن
1- اول اینکه رئیس جمهور تعرفه 25 درصدی رو ابلاغ کرد و تازه از این پس میتونیم شاهد کاهش قیمت ها باشیم.
2- دیشب یه سر رفتم پاساز اعلائدین w960 رو میگفت 760 هزار تومان .همون یه مغازه هم فعلا داشت.
3- اینم ادرس برای کسایی که میخوان برن زیارت :جمهوری پاساز اعلائدین.ورودی حافظ طبقه همکف شماره 61
قابل توجه کسایی که پیدا نکردن
4- 1 مغازه درمیون همه n82 رو اورده.اگر اسم این گوشی به جای sonyericsson w960 -nokia w960 بود همه اورده بودن .قیمتش هم 660 بود .راستی iphon چه قدر ارزون شده بود از 760 شده 610
5- دیشب که رفتم با دقت بیشتری دیدمش ولی خدایی اونجوریم که من اول گفتم دکمه هاش زشت نیست یه چیز خیلی جالبی که داره و میدونم تو نگاه اول نظرتون وجلب میکنه LCD این گوشی هست چون مثل LCD w950 یا p990 یا m600 تو رفته نیست و هم سطح با گوشی هست به طوری که اگر یک خط کش رو روی گوشی به صورت خوابیده قرار بدین هم LCD و هم قاب گوشی به زیر خط کش میچسبه ولی اگر همین کارو با گوشی هایی که گفتم انجام بدین LCD مقداری پایین تر از زیر خط کش قرار میگیره و هیچ تماسی پیدا نمیکنه وفکر میکنم این تغییر باعث شده که گوشی w960 نصبت به w950 بزرگتر به نظر بیاد .در کل بهتر از قبل شده مخصوصا که زیر نور افتاب صفحه به خوبی دیده میشه.تموم شد.
Last edited by soshiance; 01-01-2008 at 19:38.
خیر هندسفری کا850 مثل هندسفری کا800 هستش و توی پکش هم هندسفری بلوتوث نداره
احتمالا یارو همونچوری گذاشته
960 اومده من هر چی تو این سایتهای فروش میگردم نوشه هنوز به صورت عمده وارد بازار نشده یکیش همین دی جی کالا
خريدن W960 بدون هندزفري بلوتوث هيچ ارزشي نداره![]()
تو سایت ها رو چیکار داری مخصوصا تو گوشی اصلا قابل اعتماد نیستن معرفترینش که برای ایرانی ها داره جا میفته gsm کلی از قافله عقبه .
خرید موبایل = رفتن به بازار .
به گفته بچه ها از پکیج به خاطر کم شدن قیمت حذف شده .پس میتونیم به صورت جدا بخریم . البته به نظر من w960 بدون هنزفیری بلوتوس استریو بیشتر از 400 تومان نمیارزه .
Last edited by soshiance; 02-01-2008 at 15:15.
تائید میشه . از صداش و مموری که بگذریم امکاناتش فرقی با P1 و گوشی های در این رده نداره !...تو سایت ها رو چیکار داری مخصوصا تو گوشی اصلا قابل اعتماد نیستن معرفترینش که برای ایرانی ها داره جا میفته gsm کلی از قافله عقبه .
خرید موبایل = رفتن به بازار .
به گفته بچه ها از پکیج به خاطر کم شدن قیمت حذف شده .پس میتونیم به صورت جدا بخریم . البته به نظر من w960 بدون هنزفیری بلوتوس استریو بیشتر از 400 تومان نمیارزه .
Last edited by ALFA323; 02-01-2008 at 21:55.
و مسلما از این قیمت فعلی اش هم کلی فاصله میگیره !
من فکر میکنم تا عید به 500 برسه
البته اگه میخواد فروش کنه
والا با این قیمت اصلا نمی ارزه!!!
امروز یکی از دوستان خیلی دورم یه w960 خرید همه میگن زیباس ولی من میگم w950 قشنگتره. فقط واسه یه دوربین و 4گیگ حافظه ی بیشتر و یه هندز فری بولوتوث اینقدر گرونتر از w950 نمی ارزه . تنها مزییتش نسبت به w950 دوربین دومش هست که باید اعتراف کنم که کیفیت فوق العاده ای داره . اما 760 نمی ارزه .
راستی اینم بگم من خودم w950 دارم .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)