منم امتحان دارم اما هم درس می خونم هم پای اینترنت میام اونجوری که همش بزارم برای درس هیچی نمی فهمم اینجوری راحتتترم
منم امتحان دارم اما هم درس می خونم هم پای اینترنت میام اونجوری که همش بزارم برای درس هیچی نمی فهمم اینجوری راحتتترم
سلام .
خب خبرها حاکی از این هست که دموی قابل بازی Devil May Cry 4 پنجشنبه ( 2008 , 31 January ) برای دانلود در دسترس عموم قرار خواهد گرفت .
این دمو همزمان برای XBL و PSN منتشر میشود .
لازم به ذکر هست که این دمو در روز پنجشنبه فقط و فقط برای Japan منتشر خواهد شد و خبری از عرضه ی این دمو برای ریجن های دیگر هنوز اعلام نشده !
موفق باشید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اخه چرا ما انقدر باید صبر کنیم روزا خیلی دیر می گزره اینا هم که همش با ایران مشکل دارن اخه مگه ما چه گناهی کردیم سران ........... می کنن ما باید جورشونو تو بیشتر چیزا بکشیم
يعني چي برا ژاپن. خوب ميريم از سايتها ژاپني دانلود ميكنين ديگه!!! مگه نميشه؟
بابا تو چرا این حرف می زنی توکه تریلر ها رو دیدی به زبان ژاپنی بازی کنیم این محال تازه همش 5 روز بعد از دوم خودش می یاد ارزش زیادی نداره 5 روز با ژاپنی حال کنیم چیزی هم که نمی فهمیم
بچه ها اونایی که بازی رو با pc می خواستن بازی کنن تاریخ عرضه بازی برای پی سی رفت به Apr 1, 2008
رفت گیم اسپات زده این در حالیه که نسخه های کنسولی همون Feb 5, 2008
عرضه خواهد شد
نه دروغ می گی دیگه داره حالم ازشون بهم می خوره
چیزم تو چیزشون
ما پی سی بازا چه گنهای کردیم بچه ها این انجمن ببندیم تا 3 ماه دیگه بازش کنیم
ببخشید اما الان به ذهنم خورد
می شه لینک اون خبر بزاری تا من با ورم بشه این همه صابون به دلم زدم
سلام
اقا محمد درست می گم بیا خودت ببین ناکسا خیلی نامردن وایستا این یارو چشم بادومی رو گیر بیارم ......
البته خبر که نیست اینو گیم اسپات زده تا دو روز قبل واسه همه پلتفرما یکی بودا لعنت به این شانس بیا خودت ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دیگه واجب شد برم شرکت کاپکام. اینجوری نمیشه.اینا مارو اسگول گیر آوردن.
منو بگو که داشتم خودمو میشکتم تا 20 روز دیگه سیستم رو ارتقا بدم.
من رفتم. میروم جایز نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)