درایور کارت گرافیک نوت بوکم رو میخوام. یه قسمتی که فرمتای hd و بلو-ری رو ساپورت میکرد پاک شده ,بی دی هارو پخش نمیکنه.میگه باید کارت گرافیک نصب بشه.
8400m gt
win vista 32bit
درایور کارت گرافیک نوت بوکم رو میخوام. یه قسمتی که فرمتای hd و بلو-ری رو ساپورت میکرد پاک شده ,بی دی هارو پخش نمیکنه.میگه باید کارت گرافیک نصب بشه.
8400m gt
win vista 32bit
دوست عزیز کمپانی nVIDIA بنا به دلایل مختلف مثل key functions ، power management و lid close and suspend/resume behaviorhot که تو هر برند فرق میکنه معمولآ تو سایت رسمی خودش برای این مدل GPU های Mobile پشتیبانی درایور به user نداره !![]()
شما بهتره برند و مدل کامل notebook تون رو ذکر کنید ، یا به سایت سازنده مراجعه کنید .
sony vgn-fz290n6
من درایور کارت گرافیک رو از سایت سونی گرفتم ولی مشکل تطبیق با سیستم داره!!!
اگه میشه شما هم یزارید.
این درایور کارت گرافیک برای شما :
دانلود با حجم 55 مگابایت :
اینجا هم کلی UPDATE دیگه برای سازگای بیشتر Notebook شما برای پخش blue-ray و ...... داره :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشنهاد میکنم ، حتمآ آپدیت کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو قبلآ دانلود کردم ولی موقع نصب یه همچین اروری میده:
بقیه آپدیت ها رو هم دانلود کرده بودم که اکثرشون نصب شدن ولی این نصب نشد. ممکنه بد دانلود شده باشه؟؟(چون اینترنتم پر سرعت نیست یکم سخته.......)
تو اون صفحه من خوب که نگاه کردم ، اشتباهآ درایور GPU های intel رو هم زده بود ، که 15mb بود !! اونو که دانلود نکردی !!؟؟
این فایل 55 مگابایت هست ، و مطمئنم که واسه nVIDIA هست .
شاید همان طور که گفتید بد دانلود شده ، یا ویندوز شما مشکل داشته باشه !
اون رو هم دانلود کرده بودم که راحت نصب شده بود ولی مشکلم حل شد.
شايد مشکل يکي ديگه هم باشه:.
فقط درايور قبلي رو پاک کردم وقتي سيستم ري استارت شد .پيغام داد که يه سخت افزار نصب نشده داريد .آيا ميخوايد نصب کنيد؟؟من هم بله رو زدم و بدون اينکه درايور رو براي نصب انتخاب کنم خودش نصب کرد!!(فکر ميکنم درايوري رو نصب کرده که قبلآ از طريق ويندوز آپديت خودش دانلود کرده بود)
پست قبلی یادم رفت درخواست بدم!اگه ممنکه درایور این کارت گرافیک رو برای ویندوز xp هم بزارید.تو ساپورت خودش که نداشت.
سلام
من نمیدونم مدل کارت گرافیکم چیه
اگر میشه منو قدم به قدم برای آپدیت کردن کارت گرافیکم کمکم کنید
من از کارت گرافیک چیزی سرم نمیشه
چطور آپدیت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
اگه منظور از اپدیت . اپدیت درایور ه که باید اول برنامه زیر رو دانلود کنی و بعد از اجرا یک عکس برای ما بذاری .. اینجا مدل کارتت رو میکه بعدش هم درایور مناسب رو میذاریم ...سلام
من نمیدونم مدل کارت گرافیکم چیه
اگر میشه منو قدم به قدم برای آپدیت کردن کارت گرافیکم کمکم کنید
من از کارت گرافیک چیزی سرم نمیشه
چطور آپدیت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
بر روی Download Now در چپ کلیک کنید ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)