رضا جان دمت گرم خسته نباشی بابت این همه زحمتی که میکشی
رضا جان دمت گرم خسته نباشی بابت این همه زحمتی که میکشی
Aaaaappppppplllleeee Iphone
ولی حیف که قصد خریدشو ندارم!!!اما خیلی ازش خوشم اومده!!!!!!
تا 5 دقیقه پیش تو امضات نوشته بودی king mobile 5700 الان نوشتی apple iphone. بعد عیب ما سونی بازا و دوستاتو میکنی. ن. که خودت حزب بادی.
سعید جان هر وقت دیدی در جایی نوشتم من ایفون دارم و یا میخوام بخرم اونوقت بگو من تعصب دارم!!!!من از این گوشی خوشم اومده برای کلاس گذاشتم توی امضام!!!مثل شما نیستم که تعصب رو چیزی که دارم داشته باشم!!!!!!!
Last edited by rainysky50; 26-11-2007 at 02:34.
شما می تونی بدون دردسر زیاد به ۱.۰.۲ آپدیت کنی اما آپدیت از ۱.۰.۲ به ۱.۱.۱ یه مقداری کار داره.
سر فرصت درباره ی چگونگی آپگرید آی فون صحبت خواهیم کرد.
۱. بایدinstaller رو نصب کنی. برای نصب installer مخصوص گوشی های ورژن ۱ و ۱.۰.۲ از لینک زیر استفاده کن :
ضمنا ویدیوی آموزشی نصب installer رو می تونین در لینک زیر تماشا کنین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
۲. آره . می تونی از اینترنت استفاده کنی. سیم کارت ایرانسل رو امتحان کن. شما که ورژن ۱ داری احتمالا با اینترنت مشکل نخواهی داشت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by RezaTayebiJ; 27-11-2007 at 04:51.
چاکریم.
ببخشید دوستان ... من تو این هفته کمتر فرصت می کنم بیام p30world . اگه دیر جواب می دم ... ببخشید.
خیلی ممنون رضا جان.امیدوارم زودتر برگردی چون خیلی به کمکت احتیاج داریم.
از دوستان اگه کسی فروشگاهی تو تهران سراغ داره که آیفون رو زیر 600 هزار تومن میفروشه، لطفا آدرس یا تلفنشو بگه. امروز کمترین قیمت تو علائدین 615 هزار تومن بود... یادمه دوستمون ویرژیل 585 خریده بود![]()
اقا سلام!!من امروز این زیبای باهوش رو توی یک فروشگاه در شهرمون دیدم!!!!کفم برید!!!!!ملت داشتن گوشیهای چینی رو تماشا میکردن من از این ور تو کف این ایفون بودم که یه گوشه ای گذاشته بودش که کسی نبینه!!!!!!!!رفتم قیمت گرفتم گفت 700 تومن!!!!گفتمش مععععععع!!!!!گفتمش انلاک هست طرف حالیش نبود یه جواب درپیتی داد بعدش پرسیدم فریم ویر ورژن چند سرشه گفت اپگرید نیست باید اپگرید کنی!!!!گفتم چه شود!!!!؟؟؟هالو گیر اوردی!!!!؟؟الان فریم ویر چند روشه؟؟؟؟دوباره گفت باید اپگرید کنی!!!!!!!گفتم بشین تا بیام بخرم!!!!!!!!!!!ق ر ت ی گوشی ای رو که توی تهران انلاک شده با جدیدترین فریم ویر میدن 600 این میخواد بدون هیچ بهم 700 قالب کنه!!!!!اما خداییش اگه تا الان قصد خریدشو نداشتم ولی وقتی این گوشی رو از نزدیک دیدم خیلی بهش علاقه مند شدم!!!ضخامتش خیلی کم بود در حد تیم ملی!!!!!احتمالا سال 2008 چون میدونم تا اونوقت هیچ شرکتی نمیتونه یه گوشی با چنین سیستم عامل و ال سی دی بزنه یه دونه میخرم!!فقط امیدوارم ورژن اسیاییش بلوتوث داشته باشه!!!
راستی رضا طیبی جان اپل اعلام کرده ایفون رو در 2008 توی کدوم کشورهای اسیایی روانه ی بازار میکنه؟؟؟؟دقیقا بگو کدوم کشورها!!!ممنون!!!
رضا جان میخواستم بدونم که ایفون مانند ان95 سیستم موقعیت یاب(gps)داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)