سلام به همگی
مشکلم حل شد و یه خورده از بازی رو رفتم. مشکل همونطور که sajjadgameactor گفتن از درایو کارت گرافیک بود من درایوی رو که توی دی وی دی بود نصب کردم مشکل حل شد.
از همه ی دوستانی که به من کمک کردن تشکر می کنم.
سلام به همگی
مشکلم حل شد و یه خورده از بازی رو رفتم. مشکل همونطور که sajjadgameactor گفتن از درایو کارت گرافیک بود من درایوی رو که توی دی وی دی بود نصب کردم مشکل حل شد.
از همه ی دوستانی که به من کمک کردن تشکر می کنم.
کسی سیو بازی رو نداره و بعد از تون مرحله ای که باید با این و اون صحبت کنی ؟ دیوانه شدم . اگه کسی سیو نداره یه کمک کوچولو هم کنه ممنون می شم . HELP ME ! من با همه صحبت کردم و اون قسمتی که Shepard روی جایی وایستاده و مردم دور و ورش بهش نگاه می کنن و 3 نفر هم روبروی Shepard هستند و با او حبت می کنند. رو رد کردم . کمک کنید
من توی اهواز رفتم سرزمین روحشون هم خبر نداشت فکر کنم بازی فعلا فقط تو تهران گیر میاد![]()
نه من شاهرود هستم همون اول که اومده بود گرفتم . راستی مشکلم حل شد .
جون مادرتون بياين سيو گيم كامل اين بازي را بزارين
یکی نیست بهم کمک کنه؟
نه نه نه نه نه نه نه نه تموم شد بازی به این قشنگی رو تمومش کردم وای باورم نمیشه که فردا که از خواب پاشم دیگه بازی واس بازی کردن نداشته باشم ....
واقعآ بینظیر بود و یه پایان خوش و بسیار زیبا واقعآ جالب بود من که کلی حال کردم بازی رو از نظر ماموریتهای اصلی تمومش کردم ولی ماموریتهای فرعی اون چند تاییش موند ولی خییلی از اونا رو هم تموم کردم و خییلی از مدالها رو هم گرفتم و در اخرین سفر فضاییم با اشلی دوست شدم واقعآ بازی زیبایی بود کسانی که نگرفتن بدوون تا تموم نشده واقعآ قشنگ بود.
دوست عزیز کرک Vitality که در چند صفحه قبل با حجم 4.98 MB قرار داده شده دانلود و در فولدر زیز کپی کن :
یعنی در فولدر باینری خود بازی Mass Effectکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک سوال داشتم که اگه دوستان جواب مارو بدن ممنون میشیم:
میگم اول که جنسیت در روند داستان تغییر ایجاد میکنه یانه فرقی نداره؟
و اینکه پایان داستان طوری دیگه و شکلی دیگه هم تموم میشه ؟
تحریک شدم این بازی رو بگیرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)