1
1
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------
کسی نی جواب بده
1
1
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------
کسی نی جواب بده
سلام من یه تازه وارد هستم البته به این بخش ولی اگه چیزی بخواین خوشحال می شم کمک کنم
البته اطلاعاتم و منابعم خیلی زیاد نیست
سلام خسته نباشيد
من مقاله ازفيزيك ميخام در قالب پاورپوينت باشه
موضوعش هرچي باشه نانو هسته اي يا...
متشكرم
سلام
من يه مقاله در مورد همگرايي گرانشي و هم گرانشي ضعيف گرانشي و كاربرد آن در كيهان شناسي ميخواستم.
ممنون ميشم كمكم كنيد.
سلام من رشته ی فیزیک اتمی هستم ومیخواهم برای کارشناسی ارشد رشته ی مکاترونیک را ادامه دهم.اگر کسی دراین مورد اطلاعی دارد مرا راهنمایی کند خیلی ممنون میشومpesar_ariyaie@yahoo.com
دوستان کسی مقاله ی تقریبا مفصل ولی با سطح متوسط در مورد x ray laser میشناسه معرفی کنه ممنون میشم
انگلیسی یا فارسی بودنش مهم نیست![]()
مقاله میخوام در مورد زندگی استیون هاوکینگ
سلام خسته نباشيد
من مقاله ازفيزيك ميخام در قالب پاورپوينت باشه
موضوعش هرچي باشه نانو هسته اي يا...
متشكرمسلام
من يه مقاله در مورد همگرايي گرانشي و هم گرانشي ضعيف گرانشي و كاربرد آن در كيهان شناسي ميخواستم.
ممنون ميشم كمكم كنيد.انگلیسی راحت پیدا می شه .به دردتون می خوره؟مقاله میخوام در مورد زندگی استیون هاوکینگ
سلام دوستان گلم. دنبال یک مقاله میگردم که درباره تعیین چگالی اجسام جامد توسط ترازوی ژولی صحبت کرده باشه. کسی از دوستان میتونه کمکم کنه؟![]()
سلام دوستان! دو صفحه ای مطلب میخوام در مورد چگالی و انواع آن. یعنی چگالی جرمی و چگالی وزنی (گراویتی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)