Wolfenstein system requirements
امیدوارم تکراری نباشه.
Wolfenstein system requirements
امیدوارم تکراری نباشه.
اگه اين بالايي هه سيستم هاي مورد نيا زبازي ها رو بگه كه كاملا در اشتباه هست.اين بازي رم 3 گيگ نميخواد كه يه1.5 يا2 كافيه.cpuهم كه اون مدل سي پي يو تازه اومده و اين بازي فكر نكنم همچين قدرتي بخواد.
مدل گرافيك هم اگه ميزدن لابد ميزدنGTX295!
منظور اینه که طبق قانون مور (Moore's law) بازی Wolfenstein اینطور سیستمی که در جدول ذکر شد رو باید می طلبید. نتیجه اینکه نسبت به زمان خودش بازی مناسبی نیست و کم کاری در ساختش صورت گرفته. (باید از موتور id Tech 5 بهره می برد که نتیجه اش می شد سخت افزاری بالاتر...)
بر اساس قانون مور که گوردون مور، از بنيانگذاران شرکت اينتل، در سال 1965 اون رو ارائه کرد، تعداد ترانزيستورهای روی يک تراشه (با مساحت ثابت) هر دو سال يکبار دو برابر خواهد شد.
دوستان شما بازی رو از کجا تهیه کردین سایتp30world هنوز بازی رو نزده که؟؟
دانلود کردیم .
لینک های بازی الان تو نت اومده.
من رفتم برای نصب
تا نیم ساعت دیگه بهتون یه آمار میدم ببینم چطوریه
حرف شما درسته اما زير عيكس نوشتهWolfenstain system requirmentsكه منظور من اون بود
راستي بچه ها اينboysteamكه بازي رو داده بيرون.كسي نگرفته؟
خوب ما بازی رو نصب کردیم
اول از زمان لود بازی بگم که خیلی خیلی کمه یعنی آدم حال میکنه !!!
گرافیک بازی هم من همه چیز رو روی High گذاشتم و رزلوشن هم روی 1152 هستش و اصلا افت فریم ندارم
گیم پلی بازی هم بدک نیستش ولی یکم بد قلق هست یعنی حرکات موس یکم دیلی داره
روند بازی هم از همون اولاش با تیراندازی شروع میشه و کم کم وارد جریان داستان بازی میشید
یک نکته ای که بنظر یکم آزاد دهنده اومد اینه که به دشمن ها باید خیلی تیر بزنی تا بمیرن یه چیزی مثل Time Shift
در کل بازی قابل قبولی هستش
سیستم من
CPU : E5200
Ram : 2*1 GB bus 800
VGA : 8600 GT
من دیروز از boysteam گرفتم . چطور مگه ؟
من رسیدم به اون پشه گنده هه ! یکم اعصاب خورد کنه پدر سوخته ! ولی عجب گیم پلی توپی داره من که خیلی باهاش حال کردم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)