دوستان مگه اینجا نباید با تفنگ SCAR اون دکمه آبیه رو بزنیم تا در باز شه ؟ ولی برا من کار نمی کنه ! نکنه باگه ؟ یا نکنه راه دیگه ای داره ؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان مگه اینجا نباید با تفنگ SCAR اون دکمه آبیه رو بزنیم تا در باز شه ؟ ولی برا من کار نمی کنه ! نکنه باگه ؟ یا نکنه راه دیگه ای داره ؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه درست فهميده باشم كجايي سمت راستت يه سيم بزرگ هست كنارش يه نردبون هست كه البته بالاتر از زمين هست و براي اينكه بياريش پايين بايد قفل هاشو با همين تفنگ بزني . قفل هاش هم مشخصه.
آره آره .. دو تا چفت داشت . قبلا من سوتی دادم فقط به یه چفتش تیر میزدم !
سلام دوستان
ببخشید من یک جایی بازی گیر کردم
نمی دونم مرحله چند هستم ولی فکر کنم 3 یا 4 باشه
اول برای راهنمایی بیشتر می گم مرحله قبلی که بودم باید هی میرفتم یه تعداد ادم رو میاورم یه گوشه و باهاشون مبارزه می کردم
این ادری که دادم مرحله قبلیش بود
الان تویه منطقه هستم که یه نفر بعد از دادن 30 تومان d: بهم یه اسلحه برقی داد
یه خورده از مرحله رو فتم 1 ماموریت از یک نفر که پشت یکی از کانتینر ها بود گرفتم رفتم تویه اتاق گاز و یک بمب رو اوردم
حالا یک ماموریت دیگه گرفتم که تویه حرف هاش اسم بمب امد حالا نمی دونم باید چه کار کنم
راهنمایی نقشه درسته حسابی وجود نداره
( مشخصات اون شخص پشت کانتینر که ازش ماموریت می گرفتم لباس زندانی رو داشت و یک سیبل مدل امریکایی قدیمی داشت)
با تشکر
اگه میتونی یک تصویر ازون قسمت بذار![]()
سلام.
من به نظرم یک جای خیلی مسخره گیر کردم ول به هر حال.
رفتم و وسایلی رو که Silverman احتیاج داشت پیدا کردم و از اون آسانسوره اومدم پایین و برگشتم همون جایی که ازش اومده بودم (Cargo) چند نفر اومده بودن که اونها رو کشتم ولی حالانمی دونم چه جوری از این جرثقیله دوباره برم بالا ، شاید 1 ساعت معطل این شدم:
![]()
يعني شما از اين سوراخ تهويه كه سمت چپ در هست رفتيد و دوباره برگشتيد ؟ اگر اينكارو كرديد بايد بگم نبايد برميگشتيد چون راه رسيدن به سيلور من از همون جاست و ديگه نميشه از اين آسانسور استفاده كرد .
سلام دوستان
اون قسمت که گیر کردم
3 تا عکس ازش میزارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباقی مشخصات هم که تویه پست قبلم دادمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باتشکرببخشید من یک جایی بازی گیر کردم
نمی دونم مرحله چند هستم ولی فکر کنم 3 یا 4 باشه
اول برای راهنمایی بیشتر می گم مرحله قبلی که بودم باید هی میرفتم یه تعداد ادم رو میاورم یه گوشه و باهاشون مبارزه می کردم
این ادری که دادم مرحله قبلیش بود
الان تویه منطقه هستم که یه نفر بعد از دادن 30 تومان d: بهم یه اسلحه برقی داد
یه خورده از مرحله رو فتم 1 ماموریت از یک نفر که پشت یکی از کانتینر ها بود گرفتم رفتم تویه اتاق گاز و یک بمب رو اوردم
حالا یک ماموریت دیگه گرفتم که تویه حرف هاش اسم بمب امد حالا نمی دونم باید چه کار کنم
راهنمایی نقشه درسته حسابی وجود نداره
( مشخصات اون شخص پشت کانتینر که ازش ماموریت می گرفتم لباس زندانی رو داشت و یک سیبل مدل امریکایی قدیمی داشت)
با تشکر
اون مرده كه همه درموردش حرف ميزدن ( تو ماموريت هاي فرعي ) اسمش Jagger Valance هست اولين بار كه ديديش ازت ميخواد بسته ي گم شدش رو پيدا كني ، اون چيزي كه شما از اين اتاق گازدار برداشتي بسته ي Jagger Valance هست و بعد از برداشتنش بايد دوباره برگردي پيش اون كه فكر كنم تا اينجا اومدي . بعد از دادن بسته Jagger Valance نقشش رو به شما ميگه و حالا شما بايد بمب رو پيدا كنيد . براي پيدا كردن بمب هم بايد دنبال فردي به نام Jupiter در Tower 19 بگردي كه براي اينكار بايد اول از معدن بياي بيرون و به Work Pass area برگردي .
الان بايد از اينجايي كه به اين محوطه اومدي برگردي تا به يه آسانسور برسي ، برو توش و با استفاده از اون به Upper Mines برس . وقتي از آسانسور اومدي بيرون از نردبون سمت راست برو بالا و ادامه ي ماجرا ...
اگر اين توضيحات نتونست راهنماييت كنه بگو بيشتر توضيح بدم!
بازی قشنگی بود ولی کوتاه بود من 2-3 روزه فکر کنم تا آخرش رفتم کلاً نسبت به نسخه اولش خیلی تغییر کرده بود، قسمت اول بازی هم که تو سفینه هست بهتر از قسمت دومشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)