دوستانی که سريالا رو دنبال ميکنند بگن ببينيم کدومش بهتره که ما هم نگاه کنيم
اغماء
میوه ممنوعه
یک وجب خاک
شکرانه
هیچکدام
دوستانی که سريالا رو دنبال ميکنند بگن ببينيم کدومش بهتره که ما هم نگاه کنيم
ببينم شما ها كه هي مي گيد مجيد اخشابي، واقعا شعر آخر سريال رو گوش نداديد؟
من كه خودم مي دونم شعر اولش مال اخشابي هست
البته به جای این همه بحث اگه تیتراژ آخر فیلم رو ببینیم نوشته
تا جایی که یادم میاد شعر اول رو نوشته بود اخشابی، و اگه اشتباه نکنم آخری رو مدرس
برای اطمینان میشه امشب هم با دقت بیشتری نگاه کرد
آقا دست شما درد نکنه،نقدهای جالب و اساسی میزارید اینجا،ما که کلی استفاده میکنیم
همینطور ادامه بدید
خب میشه هم گفت یه محبت پدرانه داره بهش،هرچند پسرش برای برانگیختن حس مادرش این مسائل رو مطرح میکنه اما خب....
چی بگم باید ببینیم چی میشه
اما امیر جعفری خجالت نکشید گفت هستی جون؟!
درسته هم میشه این یه هدیه در قبال توبه باشه،هم از طرف شیطان برای گمراه کردنش
از اونجایی که اوایل فیلم بالای سر قبر زنش نشسته بود و یکی اومد و حرفهای بوداری زد،معلومه توی این فیلم یه جریاناتی(شیطان) میخواهد دکتر رو منحرف کند،بعید شیطان بیکار نشسته باشه
تازه اگه الیاس فرشته باشه هم که فایده نداره،فیلم بی مزه میشه،هی میگه اینو عمل کن اونو نکن
مهدی جان اکثرا بچه ها از اغما و میوه ممنوعه خوششون میاد،یک وجب خاک هم در حد دیدن بد نیست
منم بلآخره به این نتیجه رسیدم که الیاس شیطان است آخه فقط داره به آدم بدا کمک می کنه دیدید چطور اون پرنده رو اذیت کرد اگه آدم خوبی بود اصلا این کارو نمی کرد
Nikolas_95 جان خجالتم ندید ... من مخلص همه طرفدارای نیکی ام!
نه آخه منظور داشت ! دیدی حاجی جا اینکه بگه خانم شایگان گفت هستی ... اونجا هم جلال یه تیکه به آقاجونش انداخت گفتش دو نفر مثل شما(هستی و حاجی) شاخ به شاخ شدن !
ولی قسمت دیشب یه کم ایراد داشت که از فتحی بعید بود. یکیش همونجا که حسابداره با چوب برگشت تو کارخانه و یه قیافه ای گرفت که انگار حالا چیکار کرده ... اونجاش شکوفه زدم
یکی هم این کاراگاه خل چله که قد فندق حالیش نیست . مثل روز روشنه حسابداره با بابایه هستی دستشون تو یه کاسس و شایگان فرار کرده تا آبا از آسیاب بیفته و برگرده اصلا رفتار حسابداره از تابلو هم گذشته . پلیسه باید حسابداررو میبرد کلانتری با دوتا سیلی به حرفش میاورد !
شیطان وقتی دید نمیتونه آدمی که ایمانش فوق العاده قویه و فورآ استغفار میکنه رو به کمک یه شخص سست ایمان گمراه کنه به شکل الیاس پیشش ظاهر شد!اینو میشه خیلی راحت از اصرارش برای زنده موندن آدمی مثل رز فهمید!اما اینکه چرا به این شکل موجه میتونه بیاد برام سواله؟شاید آدمایی که ایمانشون محکمتره در ازای لغزشهای کوچیک امتحان سخت تری رو باید پس بدن.اما هر چی هست سریال خیلی قشنگ شده به نظرم جالبتر از اون هم بحث کارشناساییه که بعدآ براش میارن
امروز ديگه 100% براي همه معلوم شد كه الياس شيطان است وداره با نايني بدش ميكنه
من میوه ممنوعه رو تازه امشب کامل دیدم.چقدر بد بازی کرده این هانیه توسلی!خدایی اونجا که با پسره تو ماشین دعواشون شده بود بیشتر به فیلمای کمدی میخورد!!!
می گم رفقا
این حاجی بد جور داره می ره تو خاکی ها
یعنی فتحی اینقدر ازاده که بتونه همچین چیزی را نشون بده
و ایا اصلا صدا و سیما می ذاره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)