تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 72 اولاول ... 41011121314151617182464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 716

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه اينترميلان : F.C. Inter Milan News

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

شوچنکو وقتی اومد انگلیس خیلی افت کرده بود اگه شماها بازیهای چلسی رو دنبال کرده باشین متوجه می شدین که به خاطر شوا سیستم بازیش رو از 4-2-1-3 به 4-4-2 تغیر داد تو سیستم اولی دروگبا تک مهاجم بود و روبن و داف بهش کمک می کردن اما سیستم بعدیش شوا با دروگبا مهاجم بودن و اینقدر دور از انتظار ضاهر شد که مورینیو نیمکت نشینش کرد شاید یه انگیزه ای پیدا کنه
    آمار شوا تو ایتالیا خیلی خفن بود یادم تو دربی میلان همیشه چند تا گل می کرد تو کیسه تیممون من که خیلی خوشحال شدم این بالها سرش اومد امیدوارم بدتر هم بشه
    با این توضیحا مشخص می شه که شوا رو مورینیو خراب نکرد بلکه خودش با بازیهایی که کرد این بلا رو سر خودش آورد
    در مورد بالاک هم خودتون آمارش رو دارین دیگه خودم رو خسته نمی کنم
    مانچو تو اینتر خیلی ها رو خراب کرد: تولدو رو می زاره بیرون سزار که اصلا در حد اینتر نیست رو بازی می ده
    رکوبا رو 10 تا بازی 1بار بهش میدون می داد تا ...
    داویدز رو که خیلی ها دنبالش بودن موراتی با هزار بدبختی آوردش اینتر اما به کامیاسو بازی می داد و اونو نیمکت نشین همچین بازیکنی کرد
    اخیرا هم که داره لطفشو به آدریانو می رسونه
    و خیلی بازیکنای بزرگ دیگه مثه کاناوارو که با کارینی عوضش کرد بعد معلوم نشد سر کارینی چه بلایی آورد
    کاناوارو رو همه می دونن بهترین مدافع ایتالیا و جهان هست الا مانچو 2006 هم بهترین بازیکن اروپا شد هم جهان
    می تونست کوردوبا رو به جای اون دک کنه
    من اوایل خیلی ازش خوشم میومد و طرفدارش بودم چون نتایج بدی تو تیماش نگرفته بود فیورنتینا رو همراه با تولدو قهرمان کوپا ایتالیا کرد و همینطور لاتزیو اما اینتر که اون تیمها نیست ما با این بازیکنا باید قهرمان اروپا بشیم
    لطفا از مانچو الکی طرفداری نکنید اصلا مربی بزرگی نیست به درد اینتر نمی خوره مطمئنم تو اروپا با مانچو به جایی نمی رسیم
    به نظرم بازیای کامبیاسو خیلی چیزا رو مشخص کرد.اگه یادت باشه 2 فصل که یکیس همون سال بود بهترین بازیکن اینتر شد.داویدز تو همون مدت یک پاس سالم هم نداد
    رکوبا هم خیلی آش دهن سوزی نبود.همون موقع هم ذخیره امثال آدریانو(که خودت میگی ابر ستارس) و ایبرا و ویری و کرسپو بود.که 100% از رکوبای همیشه مصدوم بهتر بودن
    کاناوارو هم با زور اون موجی رفت.به مانچو ربطی نداشت.اتفاقا مانچو اصلا راضی نبود به خاطر 10 ملیون دفاع اصلیش بره.با اینکه افتم کرده بود!
    در مورد تولدو بهت پیشنهاد میکنم فینال کوپا رو ببینی دوباره.برای سزارم کافیه نمره هاش تو سایت اینتر رو هر هفته دنبال کنی!با اینکه زیاد ازش خوشم نمیاد اما خوب دروازه بان خوبیه!

===========
    در مورد مورینیو.بحث چلسی خیلی واضحه.اون تیمی که آبراموویچ ساخت رو منم قهرمان میکردم!انقدر ستاره کرد توش که از سرش ریختن بیرون.پارسال از پر ستاره ای ضعیف شد.البته مربیه خوبیه.اما ممکنه سیستمش تو ایتالیا جواب نده.ممکنه این حواشیش تیمو داغون کنه.ممکنه با موراتی دعوا کنه تیمو بریزه به هم.و هزار تا ممکن دیگه.

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

به نظرم بازیای کامبیاسو خیلی چیزا رو مشخص کرد.اگه یادت باشه 2 فصل که یکیس همون سال بود بهترین بازیکن اینتر شد.داویدز تو همون مدت یک پاس سالم هم نداد
    رکوبا هم خیلی آش دهن سوزی نبود.همون موقع هم ذخیره امثال آدریانو(که خودت میگی ابر ستارس) و ایبرا و ویری و کرسپو بود.که 100% از رکوبای همیشه مصدوم بهتر بودن
    کاناوارو هم با زور اون موجی رفت.به مانچو ربطی نداشت.اتفاقا مانچو اصلا راضی نبود به خاطر 10 ملیون دفاع اصلیش بره.با اینکه افتم کرده بود!
    در مورد تولدو بهت پیشنهاد میکنم فینال کوپا رو ببینی دوباره.برای سزارم کافیه نمره هاش تو سایت اینتر رو هر هفته دنبال کنی!با اینکه زیاد ازش خوشم نمیاد اما خوب دروازه بان خوبیه!

===========
    در مورد مورینیو.بحث چلسی خیلی واضحه.اون تیمی که آبراموویچ ساخت رو منم قهرمان میکردم!انقدر ستاره کرد توش که از سرش ریختن بیرون.پارسال از پر ستاره ای ضعیف شد.البته مربیه خوبیه.اما ممکنه سیستمش تو ایتالیا جواب نده.ممکنه این حواشیش تیمو داغون کنه.ممکنه با موراتی دعوا کنه تیمو بریزه به هم.و هزار تا ممکن دیگه.
    خوب نظراتت خیلی جالب بود رکوبا که همه می دونن چه بازیکنه بزرگیه هیچ شکی هم توش نیست یکی از دلایلی که این همه سال تو اینتر بود موراتی بود چون خیلی دوسش داشت و به خیلی از پیشنهادای خوب از تیمای بزرگ جواب منفی داد اگه شما فوتبالی باشی حتی لحظه ای هم به توانایی های رکوبا شک نمی کنی وقتی به عنوان بازیکن قرضی رفت سالرنیتانا یه تنه تیمش رو تو سری A نگهش داشت
    این از رکوبا اما کامبیاسو در اینکه بازیکنه خوبیه شکی نیست ولی اصلا با داویدز قابل مقایسه نیست
    هر بازیکنی اشتباه می کنه مگه تولدو چیش از کان و لمن و بوفون و ... کمتره که با وجودسوتی های وحشتناک بازم مربیشون بهشون اطمینان می کنن؟!
    اینتر به پول احتیاجی نداشت که کاناوارو رو فروخت 10 میلون هم به نظر من خیلی مفت بود اگه یادتم باشه روز آخر نقل انتقالات بود که رفت یووه و مطمون باش اگه مانچو می خواستش موراتی به هر قیمتی بود حفظش می کرد
    فکر کنم اگه من به فیکس شدن داکور هم ایراد می گرفتم شما بازم از مانچو دفاع می کردید!
    ولی من اصلا در جریان صحبتای کاپلو نیستم لطفا اگه ممکنه کامل توضیح بده با ذکر منبع چون می خوام مطمئن بشم که شایعه نباشه

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

رکوبا یکی از بهترین بازیکنان دنیاست که همین مانچو اونو کم رنگش کرد تولدو هم توسط مانچو سرکوب شد هر چند حالا هم وقتی توی دروازه هست یه استیل برتری نیبت به سزار داره کامبیاسو هم با داویدز که در اوج بود قابل مقایسه نیست البته داویدس در اوج در مورد کاناوارو هم به نظر من به خاطر پول نرفت حالا چی شد من نمیدونم اما اینتر فکر نکنم به خاطر پول اونو فروخته باشه از مورینو هم خوشم نمیاد ودر بارش صحبت نمیکنم مربی از نظر نتیجه توی دنیا فقط کاپلو

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

خوب نظراتت خیلی جالب بود رکوبا که همه می دونن چه بازیکنه بزرگیه هیچ شکی هم توش نیست یکی از دلایلی که این همه سال تو اینتر بود موراتی بود چون خیلی دوسش داشت و به خیلی از پیشنهادای خوب از تیمای بزرگ جواب منفی داد اگه شما فوتبالی باشی حتی لحظه ای هم به توانایی های رکوبا شک نمی کنی وقتی به عنوان بازیکن قرضی رفت سالرنیتانا یه تنه تیمش رو تو سری A نگهش داشت
    این از رکوبا اما کامبیاسو در اینکه بازیکنه خوبیه شکی نیست ولی اصلا با داویدز قابل مقایسه نیست
    هر بازیکنی اشتباه می کنه مگه تولدو چیش از کان و لمن و بوفون و ... کمتره که با وجودسوتی های وحشتناک بازم مربیشون بهشون اطمینان می کنن؟!
    اینتر به پول احتیاجی نداشت که کاناوارو رو فروخت 10 میلون هم به نظر من خیلی مفت بود اگه یادتم باشه روز آخر نقل انتقالات بود که رفت یووه و مطمون باش اگه مانچو می خواستش موراتی به هر قیمتی بود حفظش می کرد
    فکر کنم اگه من به فیکس شدن داکور هم ایراد می گرفتم شما بازم از مانچو دفاع می کردید!
    ولی من اصلا در جریان صحبتای کاپلو نیستم لطفا اگه ممکنه کامل توضیح بده با ذکر منبع چون می خوام مطمئن بشم که شایعه نباشه
    رکوبا مطمئنا بازیکن خوبی بود اما نه تو زمان مانچو.تو اون دوره یا مصدوم یا رو فرم نبود.خدایی چندبار تو این مدت خوب بازی کرد؟تو 10 بازیه فصل قبل یک گل زد اونم کرنر بود.یعنی تو میگی باید رکوبا رو جای آدریانو و زلاتان و کرسپو و ویری بازی میداده تو این چند سال؟
    فقط یک فصل اینتر بی مهاجم بود و رکوبا توشون خوب به حساب میومد که اون سالم پشت سر هم مصدوم شد
    داویدزم به نظرم اصلا تو اینتر خوب نبود.بالاخره هر بازیکنی یک دوره اوج داره و بعدم داغون میشه!و هر تیمی و هر مربی ای هم یکسری رو خراب میکنه.یعنی بهشون اعتقاد نداره!همین مانچو دیدی با زلای چه کرد؟یا همین کامبیاسو رو تا کجا برد؟زانتیو تو پیری به بهترین فرم ممکن رسوند.سزار که اصلا بازی نکرده بود رو کرد دروازه بان اول برزیل.مایکون رو تو میشناختی؟الان دنی آلوز ذخیرشه تو برزیل.
    جریان کانا رو هیچ وقت کسی نمیفهمه.روزه آخر معلوم نشد چی شد.خود کانا فشار اوورد.باندای مافیایی اون موجی مجبورش کردن و البته عقل کم موراتیم حتما تاثیر داشته.اما خوب کسی نفهمیده پس نمیشه انداخت گردن مانچو.بالاخره تیم کلی مسئول داره فقط مانچو که تصمیم نمیگیره
    این بوفون که میگی میتونی چندتا سوتیشو نشونمون بدی؟.اولی کان سالی چندتاسوتی میده؟ذخیرش کیه؟یک نگاهم به این طفلی سزار بنداز ببین چه جوریاس.بازی با آرسنال حده اقل 10 تا گلو نخوردیم به خاطرش.اما یک تولدو اومد از بارسا 5 تا خورد(با اینکه خوب بازی کرد اما 5 تا هم خیلی ضایس)

رکوبا یکی از بهترین بازیکنان دنیاست که همین مانچو اونو کم رنگش کرد تولدو هم توسط مانچو سرکوب شد هر چند حالا هم وقتی توی دروازه هست یه استیل برتری نیبت به سزار داره کامبیاسو هم با داویدز که در اوج بود قابل مقایسه نیست البته داویدس در اوج در مورد کاناوارو هم به نظر من به خاطر پول نرفت حالا چی شد من نمیدونم اما اینتر فکر نکنم به خاطر پول اونو فروخته باشه از مورینو هم خوشم نمیاد ودر بارش صحبت نمیکنم مربی از نظر نتیجه توی دنیا فقط کاپلو
    بابا مگه فقط نتیجه مهمه؟خوبه موقعی که می خوای بازیه تیم محبوبتو ببینی از اول تا آخر زمینو گاز بگیری؟من که اصلا اون نوع فوتبال رو از اینتر دوست ندارم.
    لینکیم از مطلب کاپلو ندارم.اما مصاحبه اش خیلی معروفه.مثل همین یابو امرسون که داشت میومد اینتر.میتونین سوال کنین از ملت تا بهتون بگن شایعه بوده یا واقعیت
    =========
    چه باحاله اینجا تو انجمن کامپیوتر انقدر بحث تیممون داغه.تو پارس فوتبال که مثلا بهترین انجمن فوتباله الان پرنده پر نمیزنه

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

داویدزم به نظرم اصلا تو اینتر خوب نبود.بالاخره هر بازیکنی یک دوره اوج داره و بعدم داغون میشه!و هر تیمی و هر مربی ای هم یکسری رو خراب میکنه.یعنی بهشون اعتقاد نداره!همین مانچو دیدی با زلای چه کرد؟یا همین کامبیاسو رو تا کجا برد؟زانتیو تو پیری به بهترین فرم ممکن رسوند.سزار که اصلا بازی نکرده بود رو کرد دروازه بان اول برزیل.مایکون رو تو میشناختی؟الان دنی آلوز ذخیرشه تو برزیل.
    این بوفون که میگی میتونی چندتا سوتیشو نشونمون بدی؟.اولی کان سالی چندتاسوتی میده؟ذخیرش کیه؟یک نگاهم به این طفلی سزار بنداز ببین چه جوریاس.بازی با آرسنال حده اقل 10 تا گلو نخوردیم به خاطرش.اما یک تولدو اومد از بارسا 5 تا خورد(با اینکه خوب بازی کرد اما 5 تا هم خیلی ضایس)

=========
    چه باحاله اینجا تو انجمن کامپیوتر انقدر بحث تیممون داغه.تو پارس فوتبال که مثلا بهترین انجمن فوتباله الان پرنده پر نمیزنه
    باید بازم جواب پستت رو بدم چون دلیل هایی که میاری فقط واسه خودت قابل قبول هست
    خود شما سزار رو دروازه بان اول برزیل کردی
    الان دروازه بان اول برزیل دونی گلر رم هست پیشنهاد می کنم پستای اول من تو همین تاپیک رو بخونی چون راجع به سزار و تولدو بحث کردم
    2 سال پیشم مانچو فونتانا رو فیکس اینتر کرده بود که تولدو جاش رو پس گرفت و پارسالم فیکس شده بود یعنی جاش رو از سزارم پش گرفت اما بازی با اسپورتینگ یه اشتباه کرد که مانچو همونو بهونه کرد پس همه متوجه شدن که سزار فقط به خاطر مشکل مانچو با تولدو فیکس اینتر شده نه بخاطر برتریش نسبت به تولدو چون اصلا برتری نداره شما استیل تولدو رو نیگا کن استیل این سزار رو هم نیگا کن
    بازی با بارسا هم 4 تا خورد نه 5 تا البته 4 تا خورد 20 تا نخورد اگه سزار بود مطمئن باش اینتر 2 رقمی می شد همون نیمه اول
    سوتی های بوفون :
    زاویه بسته از ماسیمو ماراتزینا لایی خورد که اون موقع تو کیوو بازی می کرد
    و یه گل خیلی بدم از اینزاگی خورد از یه وجب جا لایی خورد از کسی که ذره ای تکنیکم نداره
    اگه بازم خواستی بگو تا سوتی های دیگش رو هم بگم
    سوتی های کان : هم اینقد سوتی داده که تا 2 روز دیگه هم وقت کم می یاد همش رو بگم اما کاشته ای که از کارلوس خورد رو همه دیدن میرزاپور خودمون هم می تونست اون توپ رو بگیره
    اما با تمام این وجود باشگاهش و مربیش پشتش در میان می تونستن تا الان دکش کنن و گلر اشتوتگارت که الان گلر دوم آلمان هست رو بیارن و خیلی راه های دیگه اما ...
    سزار همبیشتر نمره 7 می گیره که خوب نیست متوسطه و خیلی کم نمره 8 یعنی خوب گرفته و 9 یعنی عالی تا حالا نداشته من 4 و 5 هم ازش دیدم یعنی ضعیفکه با توجه به دفاع هایی که ما داریم یعنی باید سرش رو بزاره زمین بمیره
    زانتی هم همیشه تو بهترین فرم بدنیش بوده و هر سال از بهترین بازیکنای اینتر هست پس ربطی به مانچو ندارهمایکون به نظر شما ارزشش رو داره زانتی به خاطرش پست اصلیش رو ول کنه و یه خط جلو تر بازی کنه به نظر من بود و نبودش تو تیم تاثیر نداره
    قدرت بدنی بالا و توپ پخش کن و توپ خراب کردن از خصوصیات یه هافبک دفاعی خوبه که داویدز علاوه بر اینا تکنیک هم داشت حالا شما داویدز اگه نیمکت نشین بازیکنی می شدین که تو رئال بازی خیلی کم بهش می رسید انگیزه بازی داشتین؟! مانچو اصلا بهش بازی نمی داد مگه اینکه بازیکنی مصدوم بشه یا 2 کارته بشه
    حسشم ندارم دیگه از رکوبا صحبت کنم چون دیگه خیلی طولانی می شه
    فقط مربی دون فابیو کاپلو
    هر کسی بیاد اینتر از این مانچو بهتره اینتر با مانچو خواب قهرمانی تو اروپا رو هم نمی بینه
    Last edited by Ali Pacino; 18-10-2007 at 16:54.

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یه سوتی دیگه از بوفون اون گلی به یاد ماندنی هست که از شوچنکو خورد از پشت محوطه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

اخبار فوق از سایت parsfootball.com گرفته میشه.
    یک سوال سامان جان شما یوزرت اونجا چیه؟من که سامان نمیشناسم اونجا.آخه عکسای خودمم اینجا دیدم

پروفشنال ماتاتا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یک سوال سامان جان شما یوزرت اونجا چیه؟من که سامان نمیشناسم اونجا.آخه عکسای خودمم اینجا دیدم
    بچه جون ساعت نزدیک یکه..!

برو بگیر بخواب..!!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

باید بازم جواب پستت رو بدم چون دلیل هایی که میاری فقط واسه خودت قابل قبول هست
    خود شما سزار رو دروازه بان اول برزیل کردی
    الان دروازه بان اول برزیل دونی گلر رم هست پیشنهاد می کنم پستای اول من تو همین تاپیک رو بخونی چون راجع به سزار و تولدو بحث کردم
    2 سال پیشم مانچو فونتانا رو فیکس اینتر کرده بود که تولدو جاش رو پس گرفت و پارسالم فیکس شده بود یعنی جاش رو از سزارم پش گرفت اما بازی با اسپورتینگ یه اشتباه کرد که مانچو همونو بهونه کرد پس همه متوجه شدن که سزار فقط به خاطر مشکل مانچو با تولدو فیکس اینتر شده نه بخاطر برتریش نسبت به تولدو چون اصلا برتری نداره شما استیل تولدو رو نیگا کن استیل این سزار رو هم نیگا کن
    بازی با بارسا هم 4 تا خورد نه 5 تا البته 4 تا خورد 20 تا نخورد اگه سزار بود مطمئن باش اینتر 2 رقمی می شد همون نیمه اول
    سوتی های بوفون :
    زاویه بسته از ماسیمو ماراتزینا لایی خورد که اون موقع تو کیوو بازی می کرد
    و یه گل خیلی بدم از اینزاگی خورد از یه وجب جا لایی خورد از کسی که ذره ای تکنیکم نداره
    اگه بازم خواستی بگو تا سوتی های دیگش رو هم بگم
    سوتی های کان : هم اینقد سوتی داده که تا 2 روز دیگه هم وقت کم می یاد همش رو بگم اما کاشته ای که از کارلوس خورد رو همه دیدن میرزاپور خودمون هم می تونست اون توپ رو بگیره
    اما با تمام این وجود باشگاهش و مربیش پشتش در میان می تونستن تا الان دکش کنن و گلر اشتوتگارت که الان گلر دوم آلمان هست رو بیارن و خیلی راه های دیگه اما ...
    سزار همبیشتر نمره 7 می گیره که خوب نیست متوسطه و خیلی کم نمره 8 یعنی خوب گرفته و 9 یعنی عالی تا حالا نداشته من 4 و 5 هم ازش دیدم یعنی ضعیفکه با توجه به دفاع هایی که ما داریم یعنی باید سرش رو بزاره زمین بمیره
    زانتی هم همیشه تو بهترین فرم بدنیش بوده و هر سال از بهترین بازیکنای اینتر هست پس ربطی به مانچو ندارهمایکون به نظر شما ارزشش رو داره زانتی به خاطرش پست اصلیش رو ول کنه و یه خط جلو تر بازی کنه به نظر من بود و نبودش تو تیم تاثیر نداره
    قدرت بدنی بالا و توپ پخش کن و توپ خراب کردن از خصوصیات یه هافبک دفاعی خوبه که داویدز علاوه بر اینا تکنیک هم داشت حالا شما داویدز اگه نیمکت نشین بازیکنی می شدین که تو رئال بازی خیلی کم بهش می رسید انگیزه بازی داشتین؟! مانچو اصلا بهش بازی نمی داد مگه اینکه بازیکنی مصدوم بشه یا 2 کارته بشه
    حسشم ندارم دیگه از رکوبا صحبت کنم چون دیگه خیلی طولانی می شه
    فقط مربی دون فابیو کاپلو
    هر کسی بیاد اینتر از این مانچو بهتره اینتر با مانچو خواب قهرمانی تو اروپا رو هم نمی بینه
    فکر کنم بحثمون داره به کل کل تبدیم میشه.نه من حرفاتو قبول دارم نه تو.من زیاد به مانچو علاقه مند نیستم.تو پارسفوتبالم بعد از بردامون تو این چند هفته عزا میگیرم.اما این دلیل نمیشه که پا رو بعضی از کارای درستش بزارم
    سزار این هفته دروازه بان اول برزیل شد.بالاخره باید از یکجا شروع میکرد.حرفات در مورد مایکونم اصلا منطی نیست.حالا چون داره جای کاپیتان بازی میکنه دلیل بر بد بودنش نیست!
    در مورد داویدزم بگم که غلط کرد بی انگیزه شد.این تقصیر مانچوس؟از اول نیمکت نشین نبود!بعد از چند هفته رفت رو نیمکت و بعدا هم هر وقت رفت تو زمین بیشتر خراب کاری کرد!!

در ضمن نمرات سایت اینتر هیچوقت از 8 بالاتر نمره.نه اینکه نباشه ولی به ندرت نمره به اون بالایی به کسی میدن.چون رای گیری عمومی هست ملاک خوبیه.نمره 7 هم همیشه جز بهترینا محسوب میشه.در ضمن این سزار مگه چندتا بازی بالای 2 گل خورده که اینجوری میگی ضعیفه؟.در مورد تولدو و سوتیاش زیادی داری تعصبی قضاوت میکنی.منم تولدو رو دوست دارم اما وقتی میبینم وقتی میره تو دروازه تند تند گل میخوریم همون رو نیمکت بیشتر دوستش دارم
    اگه قرار بود با یکی بحث کنی که میگه مایکون بهترین دفاعه دنیاس.سزار و آدریانو بهترینن و ... چی کار میردی؟من یک هفته ای با یک بنده خدایی سر این بحث داشتم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

بچه جون ساعت نزدیک یکه..!

برو بگیر بخواب..!!
    تو چی میگی این وسط؟بحث جدیه بادمجون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •