باید بازم جواب پستت رو بدم چون دلیل هایی که میاری فقط واسه خودت قابل قبول هست
خود شما سزار رو دروازه بان اول برزیل کردی
.gif)
الان دروازه بان اول برزیل دونی گلر رم هست پیشنهاد می کنم پستای اول من تو همین تاپیک رو بخونی چون راجع به سزار و تولدو بحث کردم
.gif)
2 سال پیشم مانچو فونتانا رو فیکس اینتر کرده بود که تولدو جاش رو پس گرفت و پارسالم فیکس شده بود یعنی جاش رو از سزارم پش گرفت اما بازی با اسپورتینگ یه اشتباه کرد که مانچو همونو بهونه کرد پس همه متوجه شدن که سزار فقط به خاطر مشکل مانچو با تولدو فیکس اینتر شده نه بخاطر برتریش نسبت به تولدو چون اصلا برتری نداره
.gif)
شما استیل تولدو رو نیگا کن استیل این سزار رو هم نیگا کن
.gif)
بازی با بارسا هم 4 تا خورد نه 5 تا البته 4 تا خورد 20 تا نخورد اگه سزار بود مطمئن باش اینتر 2 رقمی می شد همون نیمه اول
.gif)
سوتی های بوفون :
زاویه بسته از ماسیمو ماراتزینا لایی خورد که اون موقع تو کیوو بازی می کرد
.gif)
و یه گل خیلی بدم از اینزاگی خورد از یه وجب جا لایی خورد از کسی که ذره ای تکنیکم نداره
.gif)
اگه بازم خواستی بگو تا سوتی های دیگش رو هم بگم
سوتی های کان : هم اینقد سوتی داده که تا 2 روز دیگه هم وقت کم می یاد همش رو بگم اما کاشته ای که از کارلوس خورد رو همه دیدن میرزاپور خودمون هم می تونست اون توپ رو بگیره
.gif)
اما با تمام این وجود باشگاهش و مربیش پشتش در میان می تونستن تا الان دکش کنن و گلر اشتوتگارت که الان گلر دوم آلمان هست رو بیارن و خیلی راه های دیگه اما ...
سزار همبیشتر نمره 7 می گیره که خوب نیست متوسطه و خیلی کم نمره 8 یعنی خوب گرفته و 9 یعنی عالی تا حالا نداشته من 4 و 5 هم ازش دیدم یعنی ضعیف
.gif)
که با توجه به دفاع هایی که ما داریم یعنی باید سرش رو بزاره زمین بمیره
.gif)
زانتی هم همیشه تو بهترین فرم بدنیش بوده و هر سال از بهترین بازیکنای اینتر هست پس ربطی به مانچو نداره
.gif)
مایکون به نظر شما ارزشش رو داره زانتی به خاطرش پست اصلیش رو ول کنه و یه خط جلو تر بازی کنه
.gif)
به نظر من بود و نبودش تو تیم تاثیر نداره
.gif)
قدرت بدنی بالا و توپ پخش کن و توپ خراب کردن از خصوصیات یه هافبک دفاعی خوبه که داویدز علاوه بر اینا تکنیک هم داشت حالا شما داویدز اگه نیمکت نشین بازیکنی می شدین که تو رئال بازی خیلی کم بهش می رسید انگیزه بازی داشتین؟!
.gif)
مانچو اصلا بهش بازی نمی داد مگه اینکه بازیکنی مصدوم بشه یا 2 کارته بشه
.gif)
حسشم ندارم دیگه از رکوبا صحبت کنم چون دیگه خیلی طولانی می شه
فقط مربی دون فابیو کاپلو
.gif)
هر کسی بیاد اینتر از این مانچو بهتره اینتر با مانچو خواب قهرمانی تو اروپا رو هم نمی بینه
.gif)
.gif)
.gif)