به نظرتان من چند ساعته می تونم بازی رو تموم کنم من تا نصفه بازی قبلا رفتم چقدر به نظر شما طول می کشد
به نظرتان من چند ساعته می تونم بازی رو تموم کنم من تا نصفه بازی قبلا رفتم چقدر به نظر شما طول می کشد
مهم نیست که کی تمومش میکنی ؛مهم اینکه من الان به کمک یکی مثل تو نیاز دارم!لطفا اگه جواب سوالم می دونی کمکم کن؛{سوالم صفحه قبل نوشتم}منم دعا می کنم تو هم زودتر بازی رو تموم کنی![]()
Last edited by mohammad ketabi; 16-11-2007 at 17:48.
باید بعد از درست کردن دینامیت بری اونجایی که گروه نشستن اون پسره که مث میمون میپره این ور اون ور - و اون پسره که قدرت بازوش زیاده رو انتخاب کنی (اسمشون یادم نیست) کنار دری که برای اولین بار اومدی داخل
این اتاق یه دیوار تقریبا" پوسیده هست دینامیت و بنداز جلوش وارد یه جای دیگه میشی که اولش یه پله شکستس با اون زور بازوایه برو پایین ولی میمونه رو نبر ! ؟ ... زیر همین پله شکسته چندتا جعبه روی هم هست که باید اونو توست بازو خان بکشی بیرون و میمونه رو بندازی روش و اونو بکشی رو به روی قفسه جلوت
حالا با میمون خان (الان دیگه میفهمی چرا بهش میگم میمون) این ور اون ور بپری تا برسی به در
البته یادت باشه میمونه هم میتونه اویزون بشه وهم میتونه بپره بری کنار لبه قفسه میگه با چه دکمه ای میپره
التماس دعا
![]()
Last edited by Porya66ps; 17-11-2007 at 16:05.
این سیو هم برای یه دوست عزیزی که درخواست کرده بود (رامین)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی ببخشید دوباره مزاهم شدم از عزیزانی که این بازی رو تموم کردن خواهش می کنم اخر بازی رو توصیف کنند ؛من کاملا گیج شدم,نمی دونم بازی تموم شده یا نه؟!لطفا کمک کنید
salam man oonjayi ke oon aslahe barghio migire baad mire too oon ketabkhoone gir kardam oonja bayad chikar konam?
دوستان لطفا کمک کنید من هم همینجا گیر کردم!!!!
تو سيوي كه گذاشتم همونطور كه گفتم بايد ديناميت درست كني ، همه مواد لازم رو گرفتم فقط مونده آخري كه تو قفسه جلوي محل سيو هست و شما بايد به ترتيبي كه در يكي از كاغذ هايي كه پيدا كردي گفته شده عمل كني
موفق باشي
Salam Sharmande Windowsam Farsi Nadare Bacheha Chetor Mishe To Bazi Save Kard Man Nemitonam Save Konam Lotfan Komak Konid
سلام یکی کمک کنه طریقه سیو تو این بازی Obscure2 به چه شکله؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)