کسی جواب منو نمی ده؟!
آی مد فک کنم واسه یه شرکت خاصی هست
و یه بروزر خاصی داره (فک کنم)
فرق خاصی ندارن
من تو ایران ندیدم !!!
سلام دوستان .
یه تجربه خوب کسب کردم ، گفتم به همه بگم ، اگه تکراری بود ، ببخشید .
یه روز که تا شب دانشگاه باید می بودم و باتری هم آخرش بود ، برای این که زیاد تدوم بیاره ، دیسپلی رو گذاشتم روی 50% ، معجزه کرد . بعد هم که دیگه بر نگردوندم .
تا اینجای کار از 2.5 روز استند بای ، اومده روی 4 روز ، البته من خیلی استفاده ندارم ، ولی به نظر من که 4 روز استند بای ، خیلی خوب می تونه باشه ،
توصیه می کنم که حتما یه بار تست کنید ، بعد اگه خوشتون نیومد بد و بیراه بگید .
مرسی
یا حق
من همیشه این کار رو گوشی ها میکنم
چه مال خودم چه مال رفقا و چه مال اقوام !!!
واقعآ تاثیر داره تو مصرف باتری
حالا که این بحثو پیش آوردی جالبه بدونی یه پچ هست که برایتنس رو تا 10% کاهش میده و فک کنم از زیر 50 چراغهای کیپد رو کم نور تا بی نور میکنه !!!
آره دیده ام ، اما به نظرم دیگه 10% خیلی ضایع باشه ...
اما باز هم از تذکرت ممنونم
یا حق
من قبلا نور ال سي دي رو تا 70 ميبردم تاثيري نداشت ولي تا 50 كه آوردم يكم باتري بهتر شده ، البته باتري غيراصلي دارم كه از اصلي كه داشتم خيلي بهتر كار ميكنه!
از دوستان واقعا كسي نميدونه كه اون موس توي فريمور r8ba024 كا550 به چه دردي ميخوره؟
واقعا كنجكاو شدم بدونم
سلام .
متاسفم مهدی جان ، من از این فرمویر استفاده نمی کنم .
یا حق
خاهش معین جان !!
مهدی جان منم از این فریمور استفاده نمیکنم
یه ذره باهاش ور برو شاید در بیاری چیه !!!
سلام دوستان .
یکی دو مورد بود که دلم می خواست باشما هم درمیون بذارم .
1 _ نمیشه یه جوری بدون خاموش کردن ، گوشی رو آفلاین کنیم ؟ پچی ؟ چیزی ، هیچ راهی نداره ؟
2 _ وقتی با بلوتوث یه چیزی رو که سند می کنم ، اگه طرف کنسل کنه ، مجبور میشم برای این که دوباره با بلوتوث یه چیزی رو سند کنم ، باید ری استارت کنم . وگرنه می زنه sending failed ، چرا ؟ شما هم برخورد کردید ؟
3 _ این پچ چیه ؟ Keylock timeout
ضمنا من هر چی نهج البلاغه رو نصب می کنم ، مشکل داره ، تو بخش نرم افزار کسی جواب منو نداد . کسی نهج البلاغه رو ریخته ؟ نصب میشه ها ، اما متن رو باز نمی کنه ، انگار نه انگار که دارم دکمه متن رو می زنم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی
یاحق؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)