تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 183 اولاول ... 41011121314151617182464114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 1830

نام تاپيک: Mafia II - نسخه Console

آخر فروم باز Don Thomas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سیسیل

پيش فرض

sam fisher 08
    سلام

نمی دانم چرا موقعی که بر روی تصاویر کلیک می کنم , صفحه ای لود می شود که از من شماره سریال و نام کاربری رو می خواهد و هر چی سعی می کنم , بعد از وارد کردن نام و سریال , دوباره همان پنجره باز می شود . . .

Amin
    به به به

امین جان . . .

خوش آمدی

من تا اووون موقع پیر شدم دیگه

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

Wow
    فوق العاده زیبا

خبری از تاریخ انتشار در دست نیست ؟
    به.... امین جون... سلام داش امین گل
    به نظر نمیاد بازی تا تکمیل نهایی فاصله زیادی داشته باشه... به نظرم اگه اضافه کاری کنن شاید بهار آینده منتشر بشه.

سلام

نمی دانم چرا موقعی که بر روی تصاویر کلیک می کنم , صفحه ای لود می شود که از من شماره سریال و نام کاربری رو می خواهد و هر چی سعی می کنم , بعد از وارد کردن نام و سریال , دوباره همان پنجره باز می شود . . .
    سلام عزیز خوبی؟
    نمی دونم والا خب یوزر پسوردتو وارد کن... بقیه دوستان هم همین مشکل رو دارن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

به.... امین جون... سلام داش امین گل
    به نظر نمیاد بازی تا تکمیل نهایی فاصله زیادی داشته باشه... به نظرم اگه اضافه کاری کنن شاید بهار آینده منتشر بشه.

سلام عزیز خوبی؟
    سلام
    بنظرم بهار آینده خیلی دیر باشه چون با عکسهای جدید معلومه بیشتر دارن توی Story Line پیش میرن پس بیشتر پایه ها ساخته شده.
    شاید پاییز امسال منتشر شد، البته از لحاظ مالی بهار آینده مناسب نیست اما پاییز در حال حاظر فقط بازی ای مثل Resident Evil 5 رقیب این بازی خواهد بود در حالی که امکانش خیلی زیاده نسخه ی بعدی GTA همین بهار بیاد(درست مثل GTA VC که با فاصله ی یک سال از GTA III منتشر شد) و یا چند بازی دیگه که بیشتر مختص PS3 هستند.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

سلام
    بنظرم بهار آینده خیلی دیر باشه چون با عکسهای جدید معلومه بیشتر دارن توی Story Line پیش میرن پس بیشتر پایه ها ساخته شده.
    شاید پاییز امسال منتشر شد، البته از لحاظ مالی بهار آینده مناسب نیست اما پاییز در حال حاظر فقط بازی ای مثل Resident Evil 5 رقیب این بازی خواهد بود در حالی که امکانش خیلی زیاده نسخه ی بعدی GTA همین بهار بیاد(درست مثل GTA VC که با فاصله ی یک سال از GTA III منتشر شد) و یا چند بازی دیگه که بیشتر مختص PS3 هستند.
    والا من که از خدامه ولی تابستون که نمیاد(به احتمال قوی) چون در کوران GTA محو میشه + saint row 2 هم قراره ریلیز بشه(آگوست)! پاییز هم که زمان لانچ چندتا بلاک باستر از سونی و مایکروسافته. زمستون هم که اصلا زمان مناسبی برای عرضه بازی های بزرگ نیست... پس بنابراین به نظر من بهتره بهار سال آینده بدن بیرون.... به هر حال مطمئنن شرکتی با اسم و رسم 2K بهترین زمان رو برای لانچ چنین عنوانی انتخاب میکنه

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

والا من که از خدامه ولی تابستون که نمیاد(به احتمال قوی) چون در کوران GTA محو میشه + saint row 2 هم قراره ریلیز بشه(آگوست)! پاییز هم که زمان لانچ چندتا بلاک باستر از سونی و مایکروسافته. زمستون هم که اصلا زمان مناسبی برای عرضه بازی های بزرگ نیست... پس بنابراین به نظر من بهتره بهار سال آینده بدن بیرون.... به هر حال مطمئنن شرکتی با اسم و رسم 2K بهترین زمان رو برای لانچ چنین عنوانی انتخاب میکنه
    چرا محو؟به نظر من تموم اونها رو محو که چه عرض کنم می خوره.
    gta هم که احتمال داره تابستون بیاد.خوب شایدم نیاد

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

چرا محو؟به نظر من تموم اونها رو محو که چه عرض کنم می خوره.
    gta هم که احتمال داره تابستون بیاد.خوب شایدم نیاد
    درسته ولی همون saint row 2 هم به نظرم اشتباه میکنه که میخواد تابستون بیاد. مگه لانچ HALO3 یادتون رفته؟ بازی جرات کرد اون حوالی بپلکه؟ GTA که چندین برابر بدتره، اونوقت 2K بیاد یه بازی با سبکی مشابه تابستون بده!!!

آخر فروم باز Don Thomas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سیسیل

پيش فرض

سلام به دون توماس عزیز
    اینارو که گفتی شوخی بود نه؟؟!!
    سلام

البته من هم به نقل از آن روزنامه گفتم وگرنه خودم که مستقیما شاهد این رویداد نبودم . . .

sam fisher 08
    مشکل حل شد . . . ممنون .

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا این بازی واقعا حداقل تو این دموها عالی هست ...
    به نظرم اگه همزمان با GTA یا حول و حوش اون منتشر بشه مشکلی پیش نیاد ....
    هر کسی به زمان حال علاقه داشته باشه میره تو کاره GTA
    و هر کی هم که به دهه 40 50 60 علاقه داشته باشه میره سراق این بازی
    هر کی هم خیلی باحال باشه هر دوشو بازی می کنه و حالشو می بره ....

البته چون GTA فعلا می خواد تو console ها پخش بشه . Mafia II می تونه بازار PC رو بگیره !!!
    و بعد هم که GTA میاد رو PC باز اون بره رو کنسول اینطوری فکر کنم حقی از طرفین ضایع نشه (هم دو شرکت / هم PC ها و Console ها)

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

آقا این بازی واقعا حداقل تو این دموها عالی هست ...
    به نظرم اگه همزمان با GTA یا حول و حوش اون منتشر بشه مشکلی پیش نیاد ....
    هر کسی به زمان حال علاقه داشته باشه میره تو کاره GTA
    و هر کی هم که به دهه 40 50 60 علاقه داشته باشه میره سراق این بازی
    هر کی هم خیلی باحال باشه هر دوشو بازی می کنه و حالشو می بره ....

البته چون GTA فعلا می خواد تو console ها پخش بشه . Mafia II می تونه بازار PC رو بگیره !!!
    و بعد هم که GTA میاد رو PC باز اون بره رو کنسول اینطوری فکر کنم حقی از طرفین ضایع نشه (هم دو شرکت / هم PC ها و Console ها)
    خوب این نظریه اشتباس به نظر من به چند دلیل.یکیش اینکه هیچ شرکت عاقلی نمیاد بگه که من مردمو نصف میکنم که نصفشو برن gta بخرن و بقیه بازیه منو.همه فکر و ذکرشون به اینه که بازیو وقتی بدن که همه بخرن.
    مشکل دیگه اینه که پیسی بازارش خیلی ضعیفه.بازاری نداره که مافیا بگیره.همه بازیو دانلود میکنن یا کرک شده میخرن.پس بازار اصلی برای کنسوله نه پیسی.
    بعدشم gta الان منتشر شده و بردشو کرده.حالا معلوم نیست کی بیاد برای پیسی.اما فک نکنم با مافیا بیاد.حتی فکر نکنم تو سال 2008 بیاد(بر عکس خیلیا من اینطور فکر میکنم).البته این بیشتر در مخالفت با حرف حسین بود
    در هر صورت بازم میگم که مافیا هر وقت بیاد بازیایی مثل saint row و بقیه رو می خوره.فراموش نکنین پاییز پارسال 7 یا 8 تا بازی فوق خفنگ به بازار اومد ولی امسال فقط دو سه نسخه بازی می خواد پاییز بیاد.پس بازم ریسکی نداره.فکر کنم اسپلینتر سل و رزیدنت و آلن ویک و اینا فقط بیان.

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب این نظریه اشتباس به نظر من به چند دلیل.یکیش اینکه هیچ شرکت عاقلی نمیاد بگه که من مردمو نصف میکنم که نصفشو برن gta بخرن و بقیه بازیه منو.همه فکر و ذکرشون به اینه که بازیو وقتی بدن که همه بخرن.
    مشکل دیگه اینه که پیسی بازارش خیلی ضعیفه.بازاری نداره که مافیا بگیره.همه بازیو دانلود میکنن یا کرک شده میخرن.پس بازار اصلی برای کنسوله نه پیسی.
    بعدشم gta الان منتشر شده و بردشو کرده.حالا معلوم نیست کی بیاد برای پیسی.اما فک نکنم با مافیا بیاد.حتی فکر نکنم تو سال 2008 بیاد(بر عکس خیلیا من اینطور فکر میکنم).البته این بیشتر در مخالفت با حرف حسین بود
    در هر صورت بازم میگم که مافیا هر وقت بیاد بازیایی مثل saint row و بقیه رو می خوره.فراموش نکنین پاییز پارسال 7 یا 8 تا بازی فوق خفنگ به بازار اومد ولی امسال فقط دو سه نسخه بازی می خواد پاییز بیاد.پس بازم ریسکی نداره.فکر کنم اسپلینتر سل و رزیدنت و آلن ویک و اینا فقط بیان.
    خوب اینم حرفیه !!!!
    ولی اگه بازارPC به گند کشیده نمی شد ... می تونست بشه (اون حرف من)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •