تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 272 اولاول ... 41011121314151617182464114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

13 اختلاف دوباره‌ی آبراموويچ و مورينيو

تو سایت های معروف هیچ خبری از اختلاف بین این دو نفر نیست

فقط چون یکی از روزنامه های محلی انگلیس این خبر رو نوشته شما هم باور کردید

روزامه های اونجا مثل روزنامه های ایرانه

یا حق

خوزه مورينيو، سرمربی و رومان آبراموويچ مالک ثروتمند باشگاه چلسی برای به خدمت گرفتن رونالدينيو دچار اختلاف شده‌اند.

آبراموويچ به خاطر روش بازی و عملکرد آبی های لندنی عصبانی و ناراحت است و مورينيو هم به دليل اين که آبراموويچ بدون هماهنگی سراغ رونالدينيو رفته و با مدير برنامه های وی گفت و گو کرده خشمگين است.

يک مقام آگاه در چلسی در اين باره گفت:« روابط آبراموويچ و مورينيو بار ديگر به سردی گراييده است. رومان روش بازی چلسی را نمی پسندد. او پس از بازی با پورتسموث به رختکن آمد و شما می توانستيد ببينيد که تا چه اندازه ناراحت است. مورينيو به وی قول داده بود در فصل جديد با شيوه جديدی بازی کند اما، اين تيم به همان روش پيشين بازی می‌كند.»

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

منبع خبر لطفا" دوست عزیز ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

طرف داران چلسي ناراحت نشن ولي هميشه پول كارساز نيست . چيدمان اين همه بازي كن خوب هم كار سختيه .
    گاهي اوقات نتيجه عكس ميده .

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

کدوم پول دوست عزیز ؟
    با نگاه کردن به چلسی این فصل خواهید دید که گذشت اون زمون که چلسی ولخرجی می کرد به بازیکنانی که چلسی این فصل گرفته یه نگاهی بکنید خیلیاشون بازیکن آزاد بودن در حالیکه چند بازیکن هم ترنسفر کردیم مثل روبن با 36 میلیون .
    همونطور که پیتر کنیون هم گفت : چلسی از این به بعد فقط روی منابع خودش تمرکز داره و سعی در بازیکن سازی خواهد داشت .

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

به نظر مياد كه قدرت تيمي چلسي كمي پايين اومده . فصل قبل اول فصل شكست نخورديد اصلا .
    اتفاقا پارسال هم هفته دوم یا سوم لیگ بود که در خانه میدلزبورو دو یک باختیم.....

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض منبع خبر پست قبلی من...

منبع خبر لطفا" دوست عزیز ؟

سلام دوست من...
    اینم از منبع خبری که در پست قبلیم زدم و اختلاف میان ابراموویچ و مرینیو رو بیان کردم :

اگه نباشه جاش خالی می مونه persianastronomy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - پشت سیستم

پيش فرض

به نظر من دلیل همه ی این بحث و جدل ها اینه که چلسی در این سال های اخیر تیمی بوده که کم باخته !
    و وقتی هم که می بازه همه شروع می کنن به شایعه درست کردن بخصوص اونهایی که زیاد با چلسی حال نمی کنن.
    ما ایرونیها ئم که سرمون درد میکنه باسه حاشیه ....

شد یه بار بشینید بجای پر کردن یکی دو صفحه از کل کل شایعه ، به خود بازی بپردازید و آنالیزش کنید ؟ نه
    حالا گیریم رئیس باشگاه با خوزه مشکل داشته باشه ... به من و شما چه ربطی داره ... این مشکل اوناس نه ما

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

پست بالا کاملا تایید میشه

یه بار بود که چلسی حدود 40 بازی پشت سر هم رو نباخته بود تو لیگ

همان زمان مورینیو گفت که اگه ببازیم تو انگلیس تعطیل عمومی اعلام می کنند!!!!!

واقعا هم راست میگفت

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

13 هدف من تنها اطلاع رسانی بوده

به نظر من دلیل همه ی این بحث و جدل ها اینه که چلسی در این سال های اخیر تیمی بوده که کم باخته !
    و وقتی هم که می بازه همه شروع می کنن به شایعه درست کردن بخصوص اونهایی که زیاد با چلسی حال نمی کنن.
    ما ایرونیها ئم که سرمون درد میکنه باسه حاشیه ....

شد یه بار بشینید بجای پر کردن یکی دو صفحه از کل کل شایعه ، به خود بازی بپردازید و آنالیزش کنید ؟ نه
    حالا گیریم رئیس باشگاه با خوزه مشکل داشته باشه ... به من و شما چه ربطی داره ... این مشکل اوناس نه ما

دوست عزیز اگه من اخبار اختلاف بین مورینیو و ابراموویچ رو در این تایپیک میزنم هدفم اطلاع رسانی به هواداران باشگاه پرطرفدار چلسی هستش که از اوضاع و احوال باشگاه مورد علاقشون با خبر باشن نه اینکه بخوام حاشیه سازی یا مثلا شایعه ای ایجاد کرده باشم...
    در ضمن ما نباید انظار داشته باشیم که وقتی یه تیمی میبازه ازش انتقاد نشه و علت باخت اون تیم بررسی نشه...!!!!
    شما دوست عزیز که میگین ما ایرانی ها اینگونه هستیم باید خدمتتون عرض کنم که شما هیچ جای دنیا نمیبینید و نخواهید دید که به هنگام باخت یه باشگاه از اون تعریف و تمجید کنند و به نظر من یکی از عوامل پیشرفت تیمها و همچنین باشگاها ها نیز همین بوده که همواره به دنبال کسب عنوان پیروزی و موفقیت بوده اند برای اینکه حداقل انگیزه آنان رهایی از انتقادات بوده...
    پس چه خوبه که از باخت ها فرار نکنیم و به دنبال علت آن باشیم تا مجددا باشگاه مورد علاقمان از همین نقطه ضعف ضربه به مراتب شدید تری نخورد...
    البته فکر میکنم که شما دوست گرامی به علت اینکه عکس آواتار من آرم باشگاه دیگری هستش این گونه قضاوت کرده اید...
    به هر حال ممنون از توجهتون به این خبر...
    امیدوارم که باعث ناراحت کردن شما نشده باشم...
    ((لطفا کمی عمیق تر بنگرید))

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

پست بالا کاملا تایید میشه

یه بار بود که چلسی حدود 40 بازی پشت سر هم رو نباخته بود تو لیگ

همان زمان مورینیو گفت که اگه ببازیم تو انگلیس تعطیل عمومی اعلام می کنند!!!!!

واقعا هم راست میگفت

عزیز اگه من اخبار اختلاف بین مورینیو و ابراموویچ رو در این تایپیک میزنم هدفم اطلاع رسانی به هواداران باشگاه پرطرفدار چلسی هستش که از اوضاع و احوال باشگاه مورد علاقشون با خبر باشن نه اینکه بخوام حاشیه سازی یا مثلا شایعه ای ایجاد کرده باشم...
    در ضمن ما نباید انظار داشته باشیم که وقتی یه تیمی میبازه ازش انتقاد نشه و علت باخت اون تیم بررسی نشه...!!!!
    شما دوست عزیز که میگین ما ایرانی ها اینگونه هستیم باید خدمتتون عرض کنم که شما هیچ جای دنیا نمیبینید و نخواهید دید که به هنگام باخت یه باشگاه از اون تعریف و تمجید کنند و به نظر من یکی از عوامل پیشرفت تیمها و همچنین باشگاها ها نیز همین بوده که همواره به دنبال کسب عنوان پیروزی و موفقیت بوده اند برای اینکه حداقل انگیزه آنان رهایی از انتقادات بوده...
    پس چه خوبه که از باخت ها فرار نکنیم و به دنبال علت آن باشیم تا مجددا باشگاه مورد علاقمان از همین نقطه ضعف ضربه به مراتب شدید تری نخورد...
    البته فکر میکنم که شما دوست گرامی به علت اینکه عکس آواتار من آرم باشگاه دیگری هستش این گونه قضاوت کرده اید...
    به هر حال ممنون از توجهتون به این خبر...
    امیدوارم که باعث ناراحت کردن شما نشده باشم...
    چرا باید کسی ناراحت بشه کاشکی تمام بحث ها همین طور باشه . سالم و مسالمت آمیز.
    البته هیچ خرده ای به شما وارد نیست چون شما که خبر رو از خودت در نیوردی و از جای دیگه نقل کرده بودی .منبع هم گفتی!
    من بشخصه خوشحال می شم کسی خبری درباره باشگاه بزاره حالا این وسطا هم ممکنه بعضی هاشون به مزاج کسی خوش نیاد خودم بارها از خبری ناراحت شدم ولی واقعیته و باید پذیرفت البته بعضی خبرها هم شایعه هست که نشریات محلی و زرد بهشون دام می زنن که خوب! حداقل تو وادی فوتبال طبیعیه خصوصا" تیم پر حاشیه ای مثل چلسی که همه چیش جنجال برانگیزه از مربیش بگیر تا مالکش و بازیکنایی داره .

موفق باشید .
    یا علی .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •