به نظر من دلیل همه ی این بحث و جدل ها اینه که چلسی در این سال های اخیر تیمی بوده که کم باخته !
و وقتی هم که می بازه همه شروع می کنن به شایعه درست کردن بخصوص اونهایی که زیاد با چلسی حال نمی کنن.
ما ایرونیها ئم که سرمون درد میکنه باسه حاشیه ....
شد یه بار بشینید بجای پر کردن یکی دو صفحه از کل کل شایعه ، به خود بازی بپردازید و آنالیزش کنید ؟ نه
حالا گیریم رئیس باشگاه با خوزه مشکل داشته باشه ... به من و شما چه ربطی داره ... این مشکل اوناس نه ما
دوست عزیز اگه من اخبار اختلاف بین مورینیو و ابراموویچ رو در این تایپیک میزنم هدفم اطلاع رسانی به هواداران باشگاه پرطرفدار چلسی هستش که از اوضاع و احوال باشگاه مورد علاقشون با خبر باشن نه اینکه بخوام حاشیه سازی یا مثلا شایعه ای ایجاد کرده باشم...
در ضمن ما نباید انظار داشته باشیم که وقتی یه تیمی میبازه ازش انتقاد نشه و علت باخت اون تیم بررسی نشه...!!!!
شما دوست عزیز که میگین ما ایرانی ها اینگونه هستیم باید خدمتتون عرض کنم که شما هیچ جای دنیا نمیبینید و نخواهید دید که به هنگام باخت یه باشگاه از اون تعریف و تمجید کنند و به نظر من یکی از عوامل پیشرفت تیمها و همچنین باشگاها ها نیز همین بوده که همواره به دنبال کسب عنوان پیروزی و موفقیت بوده اند برای اینکه حداقل انگیزه آنان رهایی از انتقادات بوده...
پس چه خوبه که از باخت ها فرار نکنیم و به دنبال علت آن باشیم تا مجددا باشگاه مورد علاقمان از همین نقطه ضعف ضربه به مراتب شدید تری نخورد...
البته فکر میکنم که شما دوست گرامی به علت اینکه عکس آواتار من آرم باشگاه دیگری هستش این گونه قضاوت کرده اید...
به هر حال ممنون از توجهتون به این خبر...
امیدوارم که باعث ناراحت کردن شما نشده باشم...
((لطفا کمی عمیق تر بنگرید))