محسن بياتي نيا بدليل مصدوميت 3 هفته از ميادين دور است .
محسن بياتي نيا بدليل مصدوميت 3 هفته از ميادين دور است .
با سلام
خوشبختانه ما از نظر مهاجم کم نداریم و شفیعی رو جایگزین میکنیم. راستی آی تی سی فرهاد مجیدی چی شد؟
نميدونم اين قرار بود كه از بازي مس بتونه بازي كنه
خدا كنه هفته بعد حد اقل رو نميكت بشينه
وگر نه من بايد به يكي آيس پك بدم .................
راستی خبرهایی درباره ی مذاکرات استقلال با رحمان رضایی بود
چی شد؟
این همه مدافع داریم رحمان رو میخوایم چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟
علي فتح الله زاده و كريم ملاحي به عنوان نخستين نامزدهاي حضور در انتخابات هيات رييسه فدراسيون فوتبال در انتخابات ثبت نام خواهند كرد.
فتح الله زاده پس از اعلام كانديداتوري خود در انتخابات هيات رييسه فدراسيون فوتبال گفت: احساس ميكنم كه هيات رييسه فدراسيون در حال حاضر به مثابه هيات مديره است و ديگر مانند گذشته نيست كه هيات رييسه نقش فرماليته داشته باشد. من نيز به دليل تجربه اي كه در فوتبال داشتم فكر كردم كه مي توانم يكي از نه نفر حاضر در انتخابات هيات رييسه فدراسيون فوتبال باشم، به همين دليل امروز با حضور در فدراسيون فوتبال ثبت نام خواهم كرد.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا فكر نميكنيد كه حضور شما در هيات رييسه فدراسيون فوتبال باعث ضربه خوردن استقلال شود؟ گفت: ميدانيد كه هيات رييسه نقش اجرايي ندارد و تنها يك سياستگذار است.
فتح الله زاده درباره ي جلسه ي امروز اعضاي مجمع گفت: جلسه ي خوبي بود. فكر ميكنم مهم اين است كه فردي بايد براي فوتبال انتخاب شود كه بتواند بار اين مسووليت سنگين را به دوش بكشد. چرا كه هم اكنون رييس فدراسيون فوتبال بايد به اندازه ي اداره ي يك وزارتخانه وقت بگذارد.
فتح الله زاده درباره ي اساسنامه نيز گفت: اشكالات تكنيكي به اين اساسنامه وارد است و مطمئن باشيد پس از تشكيل مجمع اساسنامه به طور قطع تغييراتي خواهد داشت.
مديرعامل باشگاه استقلال درباره ي وضعيت اين تيم نيز گفت: استقلال روز به روز منسجم تر ميشود و شكر خدا مشكلات تا حدود زيادي رفع شده است. باور دارم كه استقلال امسال يكي از مدعيان قهرماني است.
وي درباره ي وضعيت فرهاد مجيدي نيز گفت: بر اساس قانون پس از گذشت ده روز و ارسال نشدن Itc باشگاه ميتواند براي دريافت مجوز بازي به فيفا درخواست بفرستد. ما نيز اين كار را انجام داده ايم و انتظار داريم كه تا هفته ي آينده مشكل او حل شود.
فتحالله زاده درباره ي استقلالي شدن سهراب بختياري زاده نيز گفت: طي امروز و فردا بختياري زاده به استقلال خواهد پيوست.
فتح الله زاده درباره ي احتمال بازگشت امير قلعه نويي به استقلال وشايعه ي مذاكره ي او با قلعه نويي گفت: من آخرين بار قلعه نويي را پيش از جام ملتهاي آسيا و در استوديو برنامه 90 ديدم و پس از آن او را نديدم. بنابراين صحبتي نيز با او نداشتم. اما هم اكنون امير را دعوت ميكنم براي صرف نهار به دفترم بيايد.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا قلعه نويي آلترناتيو حجازي است؟ گفت: خير اين چنين نيست. حجازي اگر ده باخت پشت سر هم بياورد از او حمايت خواهم كرد. ما بيست بازيكن فصل گذشته ي خود را از دست دادهايم و براي هماهنگ شدن بايد به حجازي و تيمش فرصت داد.
ساعدی درگفتگو با مهر خبر داد:
کوشکی امروز آبی پوش می شود / نام مجیدی از فهرست آبی پوشان خارج نمی شود
سخنگوی باشگاه استقلال از توافق با باشگاه پاس همدان برای صدور رضایتنامه بیژن کوشکی خبر داد.
هاشم ساعدی با بیان این خبر در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در راستای تقویت تیم بر اساس خواسته کادر فنی از چندی پیش مذاکره با باشگاه پاس همدان برای جذب بیژن کوشکی آغاز شد که در نهایت با این باشگاه توافق نهایی حاصل آمد و امروز رضایتنامه وی صادر خواهد شد تا رسما با باشگاه استقلال قرارداد امضا کند.
ساعدی با رد شایعاتی که پیرامون حذف نام فرهاد مجیدی از فهرست تیم فوتبال استقلال تهران مطرح شده است گفت: با توجه به اختلاف فرهاد مجیدی با باشگاه النصرامارات هنوز Itc وی صادرنشده است. درهمین راستا با فدراسیون جهانی فوتبال مکاتبه کرده ایم و منتظریم تا فیفا اقدامات لازم را در این خصوص مبذول دارد.
سخنگوی باشگاه استقلال ادامه داد: آنچه بدیهی است برای بررسی پرونده های این چنینی قطعا فیفا مدت زمانی را در نظر می گیرد تا با اشراف کامل نسبت به صدور رای اقدام کند.
وی افزود: براساس پیگیری های باشگاه استقلال ظاهرا تا اواخر شهریورماه فدراسیون جهانی فوتبال در خصوص شکایت فرهاد مجیدی رای خود را صادر می کند و مشخص خواهد شد که او بازیکن آزاد است یا اینکه کماکان باید تحت قرارداد با باشگاه النصر باشد.
این حاجی فتح ا... زاده هم عجیب تو نقل وانتقالات فعاله ها .........
نه فری جون من که کاملا مخالف حرفه شما هستمنوشته شده توسط fery joon
کاش به جای کوشکی برن بختیاری زاده رو جذب کنن![]()
بختیاری زاده یه زمانی بازیکنه خوبی بود
اول فصل وقتی حجازی می خواستش اومد برای استقلال ناز کرد گفت من پول بیشتر میخوام
برای همین مسئله هم با استقلال قراداد نبست که حجازی هم از دستش خیلی ناراحت شد
گفت من همچین بازیکنی رو نمیخوام
واقعا اگر سهراب یه استقلالی متعصب بود باید به خاطر 50 میلیون استقلال ،حاجی ، حجازی رو کنار بزنه![]()
در ضمن سهراب دیگه سنش رفته بالا و مثه قدیم نیست اگر یه همچین بازیکنی میخواستن پس چرا فکری رو کنار گذاشتن
فکری رو کنار گذاشتن گفتن جوانگرای حالا دیگه چراب سهراب باید بیاد !!!
اون زمانی هم که استقلال بود بیشتر برای استقلال حاشیه درست میکرد
با اینکه سهراب استقلالی بوده ولی دیگه همه اینو میدون که سهراب زیاد اخلاق درستی نداره
بارها جلوی استقلال بازی کرده تیمه سابقش ولی دیدی که چه جوری برخورد کرده اون لگدی که به عنایتی، اکبرپور زد
رو که یادته که یا به بفیه بازیکنا ، همین جام حذفی چه جوری با آرنج زد تو صورت بازیکن سپاهان![]()
بارهاو بارها
از این کارا کرده
حالا اینا همه یه طرف به دو دلیل نمیشه سهراب بختیاری زاده بیاد یعنی نباید که بیاد
سهراب اولا سهمیه لیگ برتری حساب میشه و سهمیه استقلال از لیگ برتر تموم میشه
دوما اینکه سهراب برای پاس همدان بازی کرده پس تا نیم فصل نمی تونه برای استقلال بازی کنه
به نظر من که کوشکی جونه و اگر بیاد خیلـــــــی خیلـــــــــــی از سهراب بهتره
دیگه خیالمون از خط دفاعی راحته
پیروز قربانی - امیر حسین صادقی - ( پژمان منتظری) - سعید لطفی - حسین کوشکی - سعید بیات مطلق و بیژن کوشکی
Last edited by shahin666; 12-09-2007 at 12:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)