حالا من دو سوال دارم ؟
1- از کجا میتونم تشخیص بدهم که کارته من کدوم یکی از اوناست ؟
2- من از اصل بودن کارتمم مطمین نیستم ولی نمیگم تقلبیه ها !!!!! نه ! منظورم اینه که چطوری میتونم بفهمم که اصله از جایی که گرفتم گفت که اصله !! میشه از بردش تشخیص داد؟
خیلی
خوب بودن
زیاد نه
اصلا خوب نیست
حالا من دو سوال دارم ؟
1- از کجا میتونم تشخیص بدهم که کارته من کدوم یکی از اوناست ؟
2- من از اصل بودن کارتمم مطمین نیستم ولی نمیگم تقلبیه ها !!!!! نه ! منظورم اینه که چطوری میتونم بفهمم که اصله از جایی که گرفتم گفت که اصله !! میشه از بردش تشخیص داد؟
1. دو راه وجود داره :
1) شماره سريال كارت رو براي كمپاني بفرستي و ازشون بپرسي.
2) كارت رو همراه با افزايش معقولانه Core Voltage كارت گرافيك اوركلاك كني و ببيني توي 670-680 به بالاترين مقدار حالت پايدارش ميرسه يا توي 730-740 .
2. باز هم دو راه وجود داره :
1) شماره سريال كارت رو براي كمپاني بفرستي و ازشون بپرسي.
2) از كارتت بنچمارك بگيري و با بنچماركهاي توي سايتها مقايسه كني.
ممنونم از راهنماییتون
یک سوالی داشتم میخواستم ببینم که اگه من کارتمو اور کنم خیلی خطر داره
نه. خطر نداره اگه طبق اصول اوركلاك پيش بري.
اگه طبق اصول پیش نر ممکنه درجا بسوزه ولی اگه پیش بری طبق اصول البته کم کم می سوزه
Virgil این کاره هفت هشت تا کارت تا حالا سوزونده
كي 7-8 تا سوزونديم و خودمون هم خبر نداريم؟![]()
ماشاالله انقدر تعدادش زیاده که بنده خدا یادش نمی یادناراحت نشو این مشکلی هست که برای همه پیش میاد بلخره من هم سیستم زیاد ترکوندم باید خراب کنی تا یاد بگیری و تجربه کسب کنی حسن
بابا دعوا نکنید ما که از خیر اور کلاک گزشتیم !!! مگه کارت 8800gts یا Hd 2900xt چشه که ما بخواهیم اور کلاکش کنیم ؟ مگه الکی این کارتا کم میارن
دعوا نبود، شوخي بود!
حالا وقتي ببيني با كارتت توي 3DMark06 فقط 10000 تا امتياز مياري و همسايه تون اوركلاكش ميكنه و 17000 تا مياره مياي اينجا تاپيك ميزني چطوري اوركلاك كنم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)