ظاهرا سری جدید فوتبالیست ها هر روز ساعت 5 بچه ها دیدن داره پخش میشهنوشته شده توسط ahmad.es.es.2atisheh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز هم من هم می خوام چک کنم.
ظاهرا سری جدید فوتبالیست ها هر روز ساعت 5 بچه ها دیدن داره پخش میشهنوشته شده توسط ahmad.es.es.2atisheh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز هم من هم می خوام چک کنم.
اما الان چند روزه من ساعت 4:50دقیقه میشینیم پای تلوزیون اما هیچی پخش نمیکنه؟جونه من برنامه پخششو اگه فهمیدید اطلاع بدید؟
ساعت 5 ( یکم جلو عقب ) پخش کرد ...منم دیدم جالبه دیدنش...ولی صدا گذاری های بعضی هاشون خیلی تابلو عوض شده (سعی نکردن یک صدای نزدیک به دوبله قبلی بزارن )...نوشته شده توسط ahmad.es.es.2atisheh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دیدم و پخش شدن رو تایید می کنم.
ولی تیتراژش اخر خنده است ....از یک طرف اهنگش از یک طرف مشبک کردنش....![]()
Last edited by zed2; 04-02-2010 at 12:56.
بالا و پایین تیتراژ رو نگاه کنی تار هست...چون نوشته احتمالا داشته اینجوری کردن.نوشته شده توسط ahmad.es.es.2atisheh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره منم دیدمش خیلی مسخره است
اون شطرنجی ها هم حتما مارک شبکه ماهواره بوده نامردا پول ندادن بخرنش از ماهواره یواشکی کش رفتن
۞ آهنگهاي كارتونهاي قديمي ۞
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دستکاری هاشون هم دهن منو سرویس کرد تو تماشای انیمه ها... یا میان یک تصویر رو 10 بار تکرار می کنن که تصویر اصلی رو نشون ندن ( بی معرفت حداقل یکجوری انجام بده تابلو نباشه ) یا میاد زوم 10 برابر می کنه که تصویر تار یا کج و مج میشه ....
بابا یکم انصاف خوب چیزی است.....
سلام دوستان خودمون چاره ای جز درخواست از تلویزیون برای پخش این کارتونها نداریم لطفا به این ایمیل و این سایت تماس داشته باشید شاید اگه تعدادمون زیاد بشه پخش کردند
من خودم از طریق این سایت موفق شدم کاری کنم کارتون گ.ش مروارید پخش بشه
باور نمیکنید کافیه به این سایت مراجعه کنید و گوش مروارید رو تایپ کنید ببینید چی مییاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه رای بدین واسه کارتون هاکل برفین....!
عزیزان اگه ممکنه قسمتهایی از هر کارتون روآپ کنین ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)