تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 19 اولاول ... 4101112131415161718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 186

نام تاپيک: هر کی Adsl آسیا تک داره بیاد تو

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست عزیز مالیات رو با هموم اکانت باهات حساب میکنه و پول دیگه رو قبض نمیاد این 5000 تومان جدید مد شده که شرکتها میگیرند
    fh با سلام شما چند کیلو بایت دارید وایا ماه دوم علاوه برپول شرکت مثلا 20000 تومان 5000 تومان هم دادید یعنی ماههای دیگر فقط 20000 تومان است سرعت دانلود شما چه قدر است -ایا 2 تا اسپیلیتر مارکهایش فرق کند تاثیر دارد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

باسلام من مودم کروسس اسیاتک دارم ویو اس بی وهرز گاهی قطع میکند وکامپیوتر نوشته اصلی توسط kisiya [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با سلام من مودم کروسس یو اس بی دار از شرکت اسیا تک گرفتم ونصب کردم بعد از مدتی که مودم کار میکند واینترنت یک هو یک صفحه ابی میاید که در ان از یو اس بی درایور گفته وگفته مشکل تکنیکی وفنی هست و کلید اف 8 کیبورد را فشار دهید من هر کاری کردم کامپیوتر در اینحالت دیسکانت میشود وبا این کلید کامپیوتر خاومش نمیشود وفقط باید با پاور خاموش کرد وبعد از اینکه دوباره وصل میشود 2 فلش قرمز است ومودم سیگنال نمیدهد وبرای کانکت ارور 769 میدهد تا اینکه دوباره کامپیوتر را خاموش وسیم یو اس بی را پشت بکشم و دوباره وصل کنم در ست می شودبه نظر شما اشکال از کجاست البته قبل از ای دی اس ال وی پی ان از همین سایت گرفته بودم مال این که نیست البته پاکش کردم به نظر شما استاید فن چه کار بکنم خواهشمندم سرعتر پاسخ دهید ویک دوستیچواب داد ایا درست است

بخشنودي اهورا مزدا
    ==============
    با درود بسيار

من البته درست متوجه مشكل شما نشدم ... ولي تا جاييكه ميدونم چند اشكال ميتونه داشته باشه و البته ربطي هم به وي پي ان نداره .

1 - اينكه ممكنه با آپديت كردن بايوس و درايورهاي مادر بوردتون اين مشكل رفع بشه . شما پورتهاي ديگه يو اس بي تونو چك كنين ببينين با پورتهاي ديگه هم مودم شما مشكل داره يا نه .

2 - اينكه ممكنه ويندوز شما مشكل داشته باشه ... اگر جا داره ويندوز رو تعويض كنين ببينين بهتر ميشه يا نه .

3 - ممكنه مودم شما اشكالي داشته باشه و اگر دو راه بالايي كار نداد مودم رو به شركت ببريد تا طبق گارانتي آنرا چك كنند . معمولا مودم هاييكه آداپتور ندارند و از راه يو اس بي تغذيه ميشن اين مشكل رو پيدا ميكنن .

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

fh با سلام شما چند کیلو بایت دارید وایا ماه دوم علاوه برپول شرکت مثلا 20000 تومان 5000 تومان هم دادید یعنی ماههای دیگر فقط 20000 تومان است سرعت دانلود شما چه قدر است -ایا 2 تا اسپیلیتر مارکهایش فرق کند تاثیر دارد

دانلود آسیاتک نامحدود.بله همون 20000 تومان شارژ رو میدی. من که الان 256 دارم ولی اون موقع که 128 بود روی 14 میگشت. نه اسپلیتر ارتباطی با سرعت نداره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض با سلام شما ماه دوم بعد از رایگان به شرکت چقدر پول دادید وایا روی قبض تلفن هم پولی امد.سوال ذوم 256

دانلود آسیاتک نامحدود.بله همون 20000 تومان شارژ رو میدی. من که الان 256 دارم ولی اون موقع که 128 بود روی 14 میگشت. نه اسپلیتر ارتباطی با سرعت نداره
    با سلام شما ماه دوم بعد از رایگان به شرکت چقدر پول دادید وایا روی قبض تلفن هم پولی امد.سوال دوم الان که 256 برای خانگی نمیدهند اگر داری سرعت دانلود چند است وچه قدر ماه پول میگیرند مودمت چیست من انتی ویروس زون الارم دارم ایا همین باعث افت سرعت میشود

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز هیچ پولی روی قبض نمیاد. چون حق شارژ 15000 تومان +6 درصد مالیات مخابرات حدود 210000 تومان میشه. پس هیچ پولی روی قب1ض نمیاد.256 به خانگی میدن به شرطی که از دانشگاه نامه بیاری.سرهت دانلود 32 و هزینه اش24000 تومان
    Last edited by darvish1900; 27-10-2007 at 23:59.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eat_me_drink_me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

درويش جان عجب كار و كاسبيي براي آسيا تك باز كرديا !! نكنه مديرشي ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

درويش جان عجب كار و كاسبيي براي آسيا تك باز كرديا !! نكنه مديرشي ؟

دوست عزیز چه ربطی داره من اطلاعاتی رو که دارم در اختیارتون میگذارم.شما تو قسمتهای دیگه درباره اینترنت بری و نگاه کنی میبنی اطلاعاتی رو هم درباره صبا و داتک و.... داده ام

اگه نباشه جاش خالی می مونه y91z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    usa

پيش فرض

منم از آسیا تک استفاده میکنم، سرعت 128و خیلی ازش راضیم.من قبلا از شهراد میگرفتم، ولی به نظر من آسیاتک خیلی بهتره هم از نظر سرعت و پشتیبانی و قیمت

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درویش یه غلط املایی کوچیک داری.24تومن رو زدی 240 تومن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[سلام بردیا جان حالا درویش سواتش یه کم نم کشیده شما خودشو ناراحت نکن درویش جان من یه نامه قرار به دستم برسه ( یعنی یکی از دوستان که میره دانشگاه برام نامه بیاره 256 بگیریم من اخه داره هرماه 20 تومان پول میدم 4 تومان هم میزارم روش 256 میگیرم )

راستی یه تاپیک واز کنمی دعوتنامه 256

ما یه زمان مدافع حقوق بشر اسیا تک بودیم و هستیم اون زمان ها اخطار نداشتیم الان 1 دونه داریم بهترین شرکت همین اسیا تکه هرجا دیگه بری سرت کلاه میزارن پولتو میگیرن بهت امکانات نمیدن تازه اسیا تک داره وی پی انش هم راه مییوفته خیلی ارزون هم هست برای مشترکاش 2-1 هزار تومان !!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •