عزیزم به جمع گیمر های p30 world خوش آمدی.
ولی اینجا جای نوشتن پیش نمایش نیست. برای اینکار تالار جداگانه وجود داره (اخبار و رمز بازی ها)
در ضمن پلتفرم بازی pc xbox 360 ps3 هست نه فقط ps3.
عزیزم به جمع گیمر های p30 world خوش آمدی.
ولی اینجا جای نوشتن پیش نمایش نیست. برای اینکار تالار جداگانه وجود داره (اخبار و رمز بازی ها)
در ضمن پلتفرم بازی pc xbox 360 ps3 هست نه فقط ps3.
مشکل فقط cdهاشه که گرونه درسته که کپی خور شده ولی حساب کنی میبینی بازم حداقل باید 25 تومن واسه هر بازی بدی تازه تا mod chipهاش ایران برسه حداقل 4ماه طول میکشه . بنظر من باید 1سال صبر کنیم
داری شوخی میکنی
از کجا قیمت کردی
داری شوخی میکنی
از کجا قیمت کردی
نه
برو rayansaba میبینی
تازه گرون هم میده
کلا الان 500 شده
ایولا . اگه mod chip داراش بیاد ایران یکی میگیرم![]()
شما بلاخره می خوای 360 بگیری یا ps3?![]()
من کی گفتم 360میگیرم! 5-4 ماه دیگه قصد خرید دارم چون هنوز کامپیوترم بازیها رو جواب میده . تا اون موقع خیلی چیزا تعغیر میکنه[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Faraz/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG]
نه خيرم. هنوز مدچيپيش نيومده كه قرار باشه 4 ماه ديگه بياد ايران. 4 ماه هم طول نميكشه. 2 هفته اي ايرانيا ميارن...مشکل فقط cdهاشه که گرونه درسته که کپی خور شده ولی حساب کنی میبینی بازم حداقل باید 25 تومن واسه هر بازی بدی تازه تا mod chipهاش ایران برسه حداقل 4ماه طول میک شه . بنظر من باید 1سال صبر کنیم
اصلآ هنوز اون كسايي كه ادعاي هك PS3 رو كردن هيچ فايل و اطلاعات جديدي را در خصوص طرز كارشون اعلام نكردن كه مثلآ فلان فايل رو بريزيد يا فلان چيز را نصب كنيد يا ... . بعد كلآ اونا نگفتن ps3 رو با مادچيپ كپي خور كردن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)