پایینه و باید بیاریش بالا تقریبا سیاه رنگه و شبیه میوه کاجه
پایینه و باید بیاریش بالا تقریبا سیاه رنگه و شبیه میوه کاجه
و گنده!پایینه و باید بیاریش بالا تقریبا سیاه رنگه و شبیه میوه کاجه
بچه ها من Dvd هام مشکل دارن توی وزارت خونه گیر می کنه یعنی همونجایی که هرمیون و هری و لونا و رون و نویل دور هم کنار قفسه های گوی ها هستن همینجوری می ایستن و خودشون و بقیه رو نگاه می کنن هیچی هم نمی گن!!! نه آهنگ قطع می شه نه اینا خسته می شن! هی به اطرافشون نگاه می کنن یا خودشون رو می تکونن!!!
این چهارمین Dvd خرابیه که گرفتم حالا چیکار کنم؟
بله دوستان تونستم با راهنمايي هاي شما به تسترال غذا بدم ولي اشكال كارم كجا بود؟ بايد عرض كنم اون چيزي كه شما ميگفتيد كه شبيه كاج يا كيسه گنده اس هنوز هم نديدمش...! بله نديدمش چون نامرئي بود من وقتي همون جايي كه اونجا بود قسمت پايين سراشيبي وايساده و به طرف قسمتهاي مختلف ورد وينگارديو فرستادم تا بالاخره يكباره همشون اين ورد رو انجام دادن و روي زمين سايه گردي پديدار شد فهميدم كه غذا نامرئي هست به خاطر همون من نميتونستم ببينمش با كمك سايه تونست اون رو در گودال بالاي سراشيبي بندازم ممنونم دوستان بزودي ميخوام تو سايتم همه راه روشهاي انلاك كردن ماكانهاي مختلف رو قرار بدم با تشكر
دوست عزیز تو دستگاه من نامرئی نبود نمی دونم شایدم گرافیکت مشکل داشته باشه
وقتی محفل ققنوس(ویرایش:منظورم ارتش دامبلدور بود) رو جمع می کنی یکی کنار کلبه هاگرید یه ریشه از اتاق گیاه شناسی می خواد ریشه رو پیدا کردم ولی نمی دونم چطوری برشدارم؟؟
Last edited by arash n; 15-08-2007 at 12:01.
برو جلوش اینتر بزن اون ریشه هم موقعی که می ری توی herbology اولین پیچ دست راست از سالن رد شو اتاق بعدی که یه دونه گلدون داره
جاشو بلدم.
وقتی اینتر میزنم یه صدای جیر جیری میاد مثل اینکه خطرناکه. برش نمیداره!!!
روی گوشت از اون صورتی ها بزار که شبیه هدست هست
به نظر من هم اشکال از کارت گرافیکته برای من مرئی بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببخشید بعد از اینکه کارهای دین توماس و لونا اون دو تا خواهر رو و جینی ر انجام دادم باید چی کار کنم هرماینی و رون می گن برو دنبال اعضاء Ad بگرد ولی تو نقشه هیچی نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)