تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 308 اولاول ... 41011121314151617182464114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 3075

نام تاپيک: کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوستان من یک گوشی n73 me جدیداً خریدم اما شماره سریال روی گوشی را درسایت وارد میکنم در جواب میگوید که شماره سریال گوشی ظاهرا درست است اما نیار به وارد کردن اطلاعات دیگر مانند باند فرکانس و مارک گوشی ونوع آن را از من میخواهد که باید وارد کنم وبعد از وارد کردن باز جواب درست وحسابی به من نمیدهد لطفا راهنمایی کنید وضمنا صدای موزیک در هند ست گوشی خیلی کم است ووقتی آن را جدامیکنم صدای خوبی دارد علت چیست هندست من دو تیکه ومانند عکس روی جعبه است

داره خودمونی میشه reza20067's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

14 کيفيت؟؟؟!!!

ميخواستم بدونم کيفيت عکس در ان73 معمولي با موزيکال فرق داره يا نه؟
    اخه من شنيده بودم که73معمولي کيفيتش بهتره)

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

نه برای چی توی منگنه ای منظورت رو نمیفهمم .راه حل چیو بگم؟من گفتم که باتریا رو مقایسه نکن .همچنین الان میگم ان95 رو با ان70 مقایسه نکن!!
    از اون جهت که ان95 فراتر از مقایسه با ان70 هست وآیا من از جهت ظرفیت باطری تحت فشار قرار خواهم گرفت یا نه

پروفشنال lopez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    كاشان

پيش فرض

N73 معمولي با N73 Music Edition از لحاظ سخت افزاري آيا تفاوت دارن يا اينكه فقط نرم افزاري چون از لحاظ قيمت الان چيزي بين 15تا 20 تومن فرقشون هست؟؟؟

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

تفاوتشون در 3 چیز هست ...
    1- رنگ یکدست مشکی موزیک
    2- دکمه پلیر گوشی روی موزیک که در معمولی مولتیمدیا حساب میشه ....
    3- رم 2 گیگ فابریک داخل جعبه

پروفشنال lopez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    كاشان

پيش فرض

ممنون دوست عزيز ولي با تفاوت قيمت 15 -20 تومني واقعا بايد هنگ كرده باشي كه 73 معمولي بگيري چون من يكي از دوستام 73 معمولي داشت خواستيم واسش يه قاب فابريك مشكي 73 بگيريم 35 تا 40 تومن مايش بود!!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

بله به نظر منم الان که اختلاف قیمت این 2 گوشی خیلی کم شده بهترین موقع برای خریدش هست ....
    مطمین هستم قیمت این گوشی بازم بالاتر از این چیزی که هست میره ....

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز یه چند مطلبی را در مورد ورژن‌های جدید نوکیا N73 خدمتتون عرض می‌کنم. من دو ورژن جدید N73 معمولی و ME را دانلود کردم و به نتایجی رسیدم که در پایین می‌تونین بخونین.
    امیدوارم به کارتون بیاد.

در مورد تفاوت ورژن جدید N73 معمولی (V 4.0726.2.0.1) و ورژن جدید N37 موزیک ادیشن(V 4.0727.2.2.1) عرض کنم که تفاوت زیادی بین این دو ورژن نیست و تمامی امکانات مربوط به N73 موزیک ادیشن مثل تنظیمات صدا و افکت تصویری در هنگام پخش موریک بر روی N73 معمولی قرار داده شده....
    خوب تفاوتهای این دو ورژن با همدیگه:
    1) تفاوت اولشون در کلید مدیاپلیرشونه که در معمولی با زدن کلید مدیا صفحه مربوط به انتخاب پنج گزینه میاد ولی در ME مستقیما وارد مدیاپلیر میشه.(که البته از اول هم این تفاوت داشتن)
    2) یه تفاوت کوچیکه دیگه هم دارن و اون در تم‌هاشونه که 2تا تم بیشتر در موزیک ادیشن هست. که این تفاوت هم از اول داشتن.
    3) تفاوت دیگشونم در تاریخ Realase شدنه ورژنشونه که یکی مربوط به ماه گذشته یعنی June میشه(N73 معمولی) و دیگری مربوط به این ماه یعنی July میشه(N73-ME).
    پس هر کدومشونو دانلود کنین فرقی نمی‌کنه....
    خوب مواردی که من در این 2 ورژن دیدم در مقاسه با ورژن‌های قبلی:
    1) بعد از دانلود شدن نرم‌افزار و نصب بر روی گوشی بعد از روشن شدن خطوط آنتن نمایش داده نمی‌شه که جای نگرانی نیست با یک خاموش و روشن کردن مشکل حل میشه.
    2) در هنگام روشن شدن گوشی یه ویبره زده میشه.
    3) در صفحه اصلی یا همون Standby mode دکمه انتخاب سمت راست، ساعت جای خودشو به دوربین داده و شش تا آیکون در بالای صفحه دو، سه تاشون تغییر کردن. که البته براحتی میشه تغییرشون داد.
    4) در قسمت منو پوشه جدیدی به نام اینترنت اضافه شده که گزینه‌های مربوط به اینترنت که در ورژن‌های قبلی در جای دیگه‌ای بودن داخل این پوشه Manage شدن.
    5) بازی Snake در این ورژن حذف شده..!!!!
    6) در قسمت Tools گزینه‌ای به نام Device mgr اضافه شده که مربوط به آپدیت نرم‌افزاری و سخت‌افزاریه که از طریق اینترنت موبایل می‌تونین نرم‌افزار اونا آپدیت کنین.
    7) من در این تاپیک خوندم که استریو بلوتوث در این ورژن قرار گرفته ولی من که تفاوتی حس نکردم(مشکلی که متاسفانه در N73 هست و فکر می‌کنم سخت‌افزاری باشه تا نرم‌افزاری).
    8) در هنگام مکالمه در قسمتی که اسم کسی که دارین با اون صحبت می‌کنین نمایش داده میشه اگه دقت کنین در سمت راست این قسمت علامت مکان‌نما قرار داره و چشمک میزنه که در ورژن‌های قبلی اینطوری نبود(یه مشکل که زیاد هم مهم نیست).

این مواردی بود که من دیدم البته موارد دیگه‌ای هم هست که با بررسی دقیق‌تر به اطلاع دوستان می‌رسونم.....
    موفق باشین ( نقل از یکی از دوستان در موبایلستان )

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

از پست مفیدت ممنون

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سامان جان نمیدونم چرا جواب سوالم رو توی اون یکی تاپیک ندادی؟
    اختلاف محسوسی داشتن؟به نظرت اونقدری هست که ارزش آپدیدت کردن داشته باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •