تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا از موتومینگ ( a1200 ) راضی هستید ؟

راي دهنده
312. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاملا راضیم

205 65.71%
  • اصلا راضی نیستم

22 7.05%
  • به جز بعضی اشکالات گوشی خوبیه

85 27.24%
صفحه 14 از 242 اولاول ... 41011121314151617182464114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 2416

نام تاپيک: کلوپ A1200

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

سلام دوستان یه خواهشی دارم.
    میشه کسی این فریمور جدید رو دانلود کنه و یه جای دیگه به صورت فشرده نشده (zip یا rar) آپلود کنه چون من امکان دانلود این فایل های حجیم با این پسوند ها رو ندارم.
    لطفا دوستانی که ADSL دارن دریغ نکنن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من هر دو فايل رو گرفتم اگه كسي اطلاعاتي ميخواد يا نصب اونو بلده بگه تا مشكل دوستان هم حل بشه
    فقط اميدوارم كه مقع نصب اين فريمور مشكلي واسه گوشي پيش نياد چون اون موقع ديگه اصلا نميشه كاري كرد و عملا گوشي شما تبديل به يه تكه پلاستيك ميشه
    ==================
    به درويشي قناعت كن كه سلطاني خطر دارد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

من ضعفهاش رو در دو چیز میبینم:
    1. عدم دریافت اس ام اس فارسی
    2. صدای ضعیف که قابل حل است ( با تعویض فریمور)

اگر ضعف دیگری میبینید لطفا بفرمائیید تا شاید با کمک دوستان قابل حل باشه.
    دوست خوبم اگه مقوقع نصب مشكلي پيش بياد و خداي نكرده گوشي اونو پس بزنه يه فاجعه به بار مياد علي الخصوص كه كه موتورولا در ايران از خدمات وپشتيباني مناسبي برخوردار نيست و كسي هم نيست كه بداد برسه پس قبل از هرچيز كاملا محتاط باشيد
    من اين فريمور رو دانلود كردم ولي خداييش جرائت نمي كنم اين كارو بكنم چون .............
    ولي اگه كسي طالب هست و پي اونو به تنش ماليده پيام بذاره تا از طريق پست پيشتاز واسش بفرستم

=======================

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان
    من همونطور که شما گفتید فایلهای مربوط به افزایش صدا رو گرفتم که عبارت بود ازMPKG Installer و New Volume
    سپس mpkg رو از حالت zip در اوردم و فیل سیستمشو تو مموری کپی کردم که جایگزین فایل سیستم اولیه شد و یک ایکون هم به منو با نام mpkg اضافه شد سپس فایل new volume رو از حالت zip در اوردم و از داخل پوشه فایلNew Volume.pkg رو داخل مموری ریختم.سپس قلم رو روی فایل New Volume.pkg نگه داشتم و open with رو انتخاب کرد و در اونجا برنامه ی mpkg رو انتخاب کردم و گزینه پایینشو که برای همیشه با این برنامه باز شه رو تیک زدم و سپس ok کردم.بعدشم گوشی رو خاموش و روشن کردم ولی صداش زیاد نشد که نشد.لطفا کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

قیمت این گوشی به 250000 تومان رسیده
    مرسي از اطلاع رساني به موقع و به جاي شما من كه يكيشو دارم و قصد هم ندارم 10 ديگه بخرم
    تازه اين اخرين گوشي من هم كه نيست كه از افت قيمتش ناراحت بشم اخه من 260 خريدم و از اون هم راضيم
    يا علي

داره خودمونی میشه mplmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام وخسته نباشيد
    دوست عزيز احسان خان لطفا اگه ممكنه لينگ برنامه mpkg رو بزار تا ما هم دانلودش كنيم چون ظاهرا اين لينكي كه الان هست ايراد داره دانلود ميشه ولي موقع unzip پوشه سيستمش گم ميشه بعدش هم اگه ممكنه طريقه نصبش رو گام به گام توزيع بده.در ضمن از دوستان كسي هستش كه برنامه تغيير فونت رو رو گوشي امتحان كرده باشه اگه كسي بلده لطفا منو راهنمايي و واقعا با اين كار اس ام اس هاي فارسي رو ميشه خوند. لطفا جواب بدين.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خوب مثلا از ضعف هاش میشه به کیفیت پایین تصویر (رنگ های قاطی پاتی) اشاره کرد
    کیفیت پایین دوربین
    عمر باطری کم
    مموری 1 گیگ هم که شنیدم به خوبی جواب نمی ده
    Wlanهم که نداره
    حاجی کیفیت صفحش که خیلی خوبه - من مموری 1 گیگ دارم اصلا فرقی نمی کنه . شارژش کاملا منو جواب میده روزی 3 یا 4 ساعت با هدفون اهنگ گوش میدم - دوربینم اصلا باورتون میشه تا حالا باهاش عکس نگرفتم چون اصلا دوربین به دردم نمی خوره .

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان
    من همونطور که شما گفتید فایلهای مربوط به افزایش صدا رو گرفتم که عبارت بود ازMPKG Installer و New Volume
    سپس mpkg رو از حالت zip در اوردم و فیل سیستمشو تو مموری کپی کردم که جایگزین فایل سیستم اولیه شد و یک ایکون هم به منو با نام mpkg اضافه شد سپس فایل new volume رو از حالت zip در اوردم و از داخل پوشه فایلNew Volume.pkg رو داخل مموری ریختم.سپس قلم رو روی فایل New Volume.pkg نگه داشتم و open with رو انتخاب کرد و در اونجا برنامه ی mpkg رو انتخاب کردم و گزینه پایینشو که برای همیشه با این برنامه باز شه رو تیک زدم و سپس ok کردم.بعدشم گوشی رو خاموش و روشن کردم ولی صداش زیاد نشد که نشد.لطفا کمکم کنید
    عزیزم اپاچی قول داده تا چند روز دیگه اموزش با تصویر این برنامرو بزاره شما هم محبت کن اینقدر الکی تاپیک درست نکن

در آغاز فعالیت F_T_Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من کلا از موتورولا خوشم میاد من 350 هزار تومان پول دارم بین 3 تا گوشی گیر کردم p900, I-mate, A1200 نمی دونم چی بگیرم من خودم از A1200 با P900 خوشم میاد به نظر شما چی بگیرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Farokhzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

با سلام وخسته نباشيد
    دوست عزيز احسان خان لطفا اگه ممكنه لينگ برنامه mpkg رو بزار تا ما هم دانلودش كنيم چون ظاهرا اين لينكي كه الان هست ايراد داره دانلود ميشه ولي موقع unzip پوشه سيستمش گم ميشه بعدش هم اگه ممكنه طريقه نصبش رو گام به گام توزيع بده.در ضمن از دوستان كسي هستش كه برنامه تغيير فونت رو رو گوشي امتحان كرده باشه اگه كسي بلده لطفا منو راهنمايي و واقعا با اين كار اس ام اس هاي فارسي رو ميشه خوند. لطفا جواب بدين.
    دوست عزیز اون لینک مشکل نداره. شما وقتی آنزیپ کردی پوشه سیستمش گم نمیشه بلکه Hidden هست دقیقا مثل خود گوشی که باید جایگزین کنی و بعد آیکون برنامه تو لیست منوهات اضافه میشه اما نباید روی خودش در منو کلیک کنید بلکه برنامه ها را در مموری کپی کنید و با از طریق Open With با mpkg باز کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Farokhzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوست خوبم اگه مقوقع نصب مشكلي پيش بياد و خداي نكرده گوشي اونو پس بزنه يه فاجعه به بار مياد علي الخصوص كه كه موتورولا در ايران از خدمات وپشتيباني مناسبي برخوردار نيست و كسي هم نيست كه بداد برسه پس قبل از هرچيز كاملا محتاط باشيد
    من اين فريمور رو دانلود كردم ولي خداييش جرائت نمي كنم اين كارو بكنم چون .............
    ولي اگه كسي طالب هست و پي اونو به تنش ماليده پيام بذاره تا از طريق پست پيشتاز واسش بفرستم

=======================
    دوست گرامی من که گفتم دست نگه دار چون خودم هنوز آپدیت نکردم که بتونم در صورت مشکل کمک کنم.
    ولی اگه شما یا دوستانی که Adsl دارند لطف کنند و این فریمور را با پسوند اصلی آپلود کنند من خودم سریعا آپدیت میکنم و مزایا و معایب یا مشکلات احتمالی رو اینجا خواهم گفت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •