نه واقعا داره خز ميشه ها من ديشب يه دوري تو موبايل فروشيهاي قزوين زدم همه داشتن n73 ميفروختن![]()
نه واقعا داره خز ميشه ها من ديشب يه دوري تو موبايل فروشيهاي قزوين زدم همه داشتن n73 ميفروختن![]()
آقا یه دکتر اینجا پیدا نمیشه که فرق چینی و فنلاندیشو به ما یاد بده؟؟؟؟
امروز خود فروشندش اعتراف میکرد جنسش چینیه...!!!!!!!!
باز جای شکرش باقیه که خود فروشنده میگه چینیه و جای فنلاندی نمی اندازه.
فورشنده با انضافی بوده
شک نکنین گوشیهای جدید فندلاندی نیستند
اصلا اگه بعد از آنالیزimei گوشی فهمیدین ظرف کمتر از ۶ ماه اخیر ساخته شده شک نکنین که فندلاندی نیست اگه هم کمی بیشتر از ۶ ماه بود باز دلیل نمیشه که حتما فندلاندی باشه.
جنس چینی ارزونتره و به همون نسبت کیفیت کمتر ولی این رو هم بدونین همون چینیش حداقل ۲ سال بدون مشکل کار میکنه
خودت فهمیدی چی گفتی ....؟![]()
یعنی چین انقدر شبیه اصلش زده که با هیچ روشی قابل تشخیص نیست؟؟؟؟؟
پس من برای حمایت از کارگر های چین میرم یه چینیشو با افتخار میخرم![]()
میشه بگم شما دلار رو چند حساب کردی ؟ در ضمن اون قیمتی که تو سایت gsmarena زده. قیمت سایتهای فروشیه که مستقیما از خود نوکیا تغذیه میشن و قیمت مصوب کمپانی رو ارائه میدن. اما این گوشی هایی که تو ایران هستن. از اون فروشگاهها خریده میشن به ایران حمل میشن به واسطه فروخته میشن و واسطه به فروشنده میفروشه و فروشنده هم به مشتری. خوب به نظر شما همه این آدما مجانی و فقط برای رضای خدا کار میکنن. به حرفی بزنید با عقل جور در بیاد. بابا این n73 ها چینی هستن. قبول ندارید برید بخرید به ما چه اصلا .... این همه دلیل و مدرک میاریم بازم طرف میاد میگه تو حسودیت میشه من n73 رو ارزونتر از تو گرفتم.
گرونتره ولی دیگه دو برابر قیمت که نیست.
ببین عزیز. کی گفته کیفیت این گوشی های چینی پایینه ؟ بابا نمیشه در این مورد تخصصی اظهار نظر کرد. فقط اینو میدونم با مجوز نوکیا میزنه ن غیرقانونی. فقط چینیه دیگه چه میدونم. من بودم نمیخریدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)