تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 40 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 397

نام تاپيک: نرم افزارهاي خرابكار ( مردم آزاري ممنوع )

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يه برنامه واسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردن روم
    [/url]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون اجازه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يك booter قوي كه به راحتي طرف مقابل را dc مي كند. password:p30soft (عجب اسم خفنی داره)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يك بوتر حرفه اي(6 بوتر در يك بوتر )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نرم افزاري براي از بين بردن آي دي خود از addlist ديگران(ورژن جديد)
    منبع :اکثرشون از پی سی سافت و بعضی هاشون هم از يجا ديگه که واقعاً نميدونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با IP Scanner چيکار ميکنن؟
    خوب IP در ميارن ديگه...

الكس عزيز من نميدونم شما چقدر در زمينه آموزش مطالعه داريد فقط از پستهاي كه ميدي ميتونم بفهمم خيلي بيشتر از من با رايانه آشنايي داري پس يه خواهشي ازت دارم نه فقط از تو از همه من جمله از شارك باحال كه از طريق خوندن پستاش شيفته اخلاقش شدم .ميدونيد كه اينجا يه مكان عمومي و آموزشيه ازتون خواهش ميكنم بفكر من و امثال من كه طالب يادگيري هستم هم باشيد .مثلا يه توضيح كوچيك كه چطور اي پي در ميارن به نظرت خيلي سخت ؟خوب مثل اينكه زياد حرافي كردم منو ببخشيد تازه كارم ديگه.راستي اون نرم افزاري كه گفتم خيلي حياتي فراموش نكني از همتون سپاس گزارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الكس جان امشب ديگه حسابي اذيتت كردم حتما ميگي اين ديگه كيه و از كجا پيداش شد!!!! شرمندم ولي لينكي كه گذاشتي ----- شده .كمكككككككككككككككك كن لطفا

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

shahede ahahid جان سلام...فکر کنم شما پست های منو (نوشته های منو) نميخونی؟؟
    من درست بعد از اولين نوشته شما ،اون برنامه رو که گفتی حياتيه گذاشتم...
    در رابطه با پيدا کردن IP:
    من روش ديگری رو به شما پيشنهاد ميکنم که خيلی آسونه فقط اين 2 تا برنامه رو از زير بگير ....آموزشش رو تو پست بعدی ميدم(هرچند اينجا جای آموزش نيست)
    برای استفاده از بوتر ها هم...ميتونی بری تو قسمت آموزش ...اونجا آموزش بوتر هارو گذاشتم

کيه که شيفته اخلاق Shark جان نشه؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اولی از djshahnam دومی از gorganhack

اگه اولی رو دانلود نکردی اشکال نداره

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Shahede shahid جان اين فيلم آموزشی رو دانلود کن....بجز IP دادن...هک کردن هم بهت ياد ميده
    فکر کنم منبعش crouz باشه)

فکر کنم بری استفاده از اين فيلم بايد تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عضو بشی (ايرانيه)

اگه تونستم فردا حتماً آموزش استفاده از اين برنامه هارو بهت ميگم

البته اين آموزش رو هم که در پايين گذاشتم بخون:
    وارد منو Start شويد و به قسمت Run رفته و Cmd را تايپ کنيد و Ok کنيد , حالا وارد محيط Dos شدید

من کار با netstat رو بهتون ياد دادم و بهتون گفتم چند حالت داره پس الآن ميدونيد netstat چيه و همونطور که بهتون گفتم nestat يه حالت داره که برای ما خيلی مهمه و اونم netstat -n هستش .شما به اين فرمان برای پيدا کردن ip نياز دارين :خوب حالا يه تمرين با هم انجام بديم :(امروز نحوۀ کارشو و گزينه ها رو بهتون ميگم و جلسۀ بعد پيدا کردن ip رو):

خوب شما در محيط DOS فرمان netstat -n رو تایپ بعد براتون يه سری نوشته مياد که به طور مثال به شرح زيره:

Proto Local Address Foreign Address State

TCP 215.175.136.226:1026 216.13.169.145:5050 ESTABLISHED

من در اينجا در مورد گزينه های بالا يه کم توضيح بدم :

Porto :معرف نام پروتکلی است که مورد استفاده قرار می گيرد - پروتکل(protocol) مجموعه ای از قواعدی را گويند که کامپيوتر ها از طريق آنها با هم ارتباط بر قرار می کنند و صحبت می کنند، اگه بالا رو نگاه کنيد می بينيد که پروتکل استفاده شده TCP هستش .يک دستۀ دگر هم از پروتکل ها هست که UDP ناميده می شه و مورد استفادۀ آن به اندازۀ TCP نبوده و شما کمتر با هاش رو برو شدين.

Local Address :در اين قسمت آدرس ipی کامپيوتر شما رو نشون ميده برای مثال در بالا در زير Local Address شماره های 215.175.136.226:1026 اومده و ip باز شده روی کامپيوتر من بوده و پورت باز شده هم 1026بوده.اينگونه پورتها به صورت تصادفی باز ميشن وتا از طرق آن با دنيا ارتباط برقرار کنيم(بزودی در مورد پورتها مفصلاً صحبت می کنيم)

Foreingn Address : در اين قسمت آدرس Ipی کامپوتر طرف مقابل ذکر ميشه برای مثال اگر نگاه کنيد آدرس ipی کامپيوتر راه دور من 216.13.169.145:5050 اعلام شد.در اينجا هم مثل قبل 216.13.169.145 ip بوده و 5050 پورت اعلام شده.

State :اين بخش وضعيت خط اتصال (connection) اعلام می شود.يک اتصال حلالت مختلفی ميتونه داشته باشه که من تو جدول زير توضيح ميدم.

وضعيت به معنای آن است که
    CLOSED هيچ اتصالی ميان کامپيوتر شما و کامپيوتر راه وجود ندارد.
    CLOSING کامپيوتر شما و کامپيوتر راه دور موافق هستندتا اين اتصال خاتمه يابد.
    CLOSE WAIT کامپيوترراه دور اقدام به بستن اتصالش با شما کرده است.
    ESTABLISHED اتصال پايداری بر قرار است.

من بعداً آموزش بهتر و کامل تری رو ميدم ...البته از Shark جان هم بپرس...ايشون واردتر هستن....

فيلم رو هم اگه نتونستی دانلود کنی ...فردا برات آپلود ميکنم...

راستی اين آموزش رو از سايت roteil-sub7 گرفتم

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشيد اگه بد مينويسم ...من الان تو 15 تا سايت ديگه هم هستم نميدونم اصلاً بايد چيکار کنم.،..ولی مطمئن باش که بچه ها بهت جواب ميدن...
    اگه ندادن...هرچی سؤال داری اينجا بنويس من فردا همرو جواب ميدم(رودروايسی نکنيا...همرو بنويس...حتی اگه خيلی ابتداييه)

Shahede shahid جان شرمنده اگه دير جوابتو دادم...شما گفتی """الان من ميگم اين کيه گير ما افتاده""" نه بابا اين چه حرفيه...
    کدوم لينک ----- شده عزيزم ..همون Archive Sender? اگه همونه ...به بچه ها بگو يجا ديگه آپلود کنن چون من نميتونم هيچ برنامه اي رو دانلود کلنم...شرمنده واقعاً

Banned K053_LSH_KV90's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Backdo0rs

پيش فرض

سلام دوستان
    alex,جان خسته نباشي
    ممنون از برنامه هاي جالبت
    -------------------------------------
    shahede shahid,جان شما از همون راهي كه الكس جان گفت بري بهتره جون ساده ترين راه و درست ترين راه همونه
    -----------------------------------
    و فكر مي كنم كه :mrgreen: شما ومن و بقيه نيازي به دونستن آي پي افراد ندارين تا زماني كه بخوايم خراب كاري كنيم كه ديگه الان مرده :mrgreen:
    ---------------------------------
    MasterData عزيز بعضي از ocx هايي كه نياز داري همراه بوتر ها هستن وتنها نياز به ريجستر كردن اونا داري

پروفشنال nimo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    At Home

پيش فرض

به به . بابا alex_pk جان ديگه گل كاشتي حسابيا. ممنونم واقعا . حالا همه را امتحان ميكنم 8)

shahede shahid جان به جمع ما خوش آودي عزيز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •