يه نرم افزار بر عكس يعني DvdRip رو تبديل به ِDvd كنه كسي سراغ نداره چون ميخوام بريزم رو Dvd و با دستگاه نگاه كنم البته اگه يه نرم افزار باشه كه بشه زير نويس ها رو باهاش مچ كرد و بشه 4 تا فيلم رو تو 1 Dvd ريخت عاليه !!
يه نرم افزار بر عكس يعني DvdRip رو تبديل به ِDvd كنه كسي سراغ نداره چون ميخوام بريزم رو Dvd و با دستگاه نگاه كنم البته اگه يه نرم افزار باشه كه بشه زير نويس ها رو باهاش مچ كرد و بشه 4 تا فيلم رو تو 1 Dvd ريخت عاليه !!
تو انجمن آموزشش هست ConvertXtoDVD ولی زیرنویس رو مچ نمیکنه ولی بقیه کارها رو خوب بلده دی:
آقا يه سوال
گفتين 2حالت واسه زيرنويس هست، يكي اينكه به فيلم بجشبه يكي هم اينكه جدا باشه از فيلم. من تا حالا زيرنويس رو ميچسبوندم به فيلم. اگه حالت زيرنويس جدا رو انتخاب كنيم كيفيت بهتر نميشه؟ اصلا تو كيفيت فيلمي كه ريپ مي كني اين قضيه تاثير داره يا نه؟
سلام
خیر
تو کیفیت تاثیری نداره
سلام
میبخشید من دارم یه سریالو ریپ میکنم و معمولا شبها که خودم پای سیستم نیستم میزارم تا این برنامه ریپ کنه
ولی بعضی وقتها این پیغام که عکsشو گذاشتم میاد و تا روی ok کلیک نکینم بقیه رو ریپ نمیکنه میشه کاری کرد که پیام نیادش و خودش ignore کنه
![]()
ممنون ولی یک سوال داشتم من اینجا کدام یکی رو انتخاب کنم فایلی با پسوند ifo وجود نداره!!!!!
![]()
ifo رو برای چه کاری می خوایین؟
به هر حال از اون پاینن type of files رو به all file types تغییر بدین نمایش داده میشن
البته باید از منوی option کلیک نمایش پسوند فایلها رو هم بزنین
از هر ۵ تا dvd که تبدیل میکنم ۴ تاش صدا عقب میفته.با چتدتا برنامه هم امتحان کردم. دیگه اعصابمو ریخته به هم.
سلام
دلایل مختلفی میتونه داشته باشه
رایج ترینشون
دی وی دی فیلم مشکل داره
کامپیوتر شما نمیکشه
هنگام ریپ کردن زیاد با کامپیوترتون ور میرین که باعث میشه کم بیاره
...
یه مشکلی با این برنامه دارم. وقتی فایل ifo رو باز میکنم و از title های dvd یکیش رو انتخاب میکنم ولی میاد همه رو ریپ میکنه.
چیکار باید بکنیم؟؟
من از هیچ برنامه دیگه ای به جز این راضی نیستم. واقعا از لحاظ کیفیت بی نظیره.
اگه کمک کنین ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)