سلام ممنونم. نظر لطفتونه ولي اون بطري مشرب كناره هاش چون آينه اي بود عكس ديوار روش افتاد براي همين اينجوري شد بهترش يكنم ميرم سراغ مسلسل برتا فعلاً باي.
سلام ممنونم. نظر لطفتونه ولي اون بطري مشرب كناره هاش چون آينه اي بود عكس ديوار روش افتاد براي همين اينجوري شد بهترش يكنم ميرم سراغ مسلسل برتا فعلاً باي.
ممكنه راجب برنامه نويسي DirectX يا OpenGL آن توضيح بدين كه آيا كسي هست كه در سطح حرفه ايي اين برنامه نويسي ها رو انجام بده؟ اگر هست لطفا معرفيش كنيد. متشكرم.
در ضمن زبان برنامه نويسي شما چيه؟ c#??
اگه منظورت منم من Vb كار ميكنم وحرفه اي هم نيستم در سطح متوسطه اگه ميخواي كارامو ببيني برو به امضاي من هر چند Html سالم نيست!
متشكرم. آيا Vb براي كار فوق كمي ضعيف نيست؟
ببخشید این موضوع به این تاپیک چه ربطی داره ؟؟؟ بروید در انجمن برنامه نویسی در خواست بدهید.
در ضمن زبان برنامه نویسی بازی ما هم خیلی شبیه به بیسیک است و با برنامه ی Dark Basic ساخته می شود.
منظورم برنامه نويسي DirectX مربوط به اين بازيه جيگر. لطفا نگو از DirectX استفاده نمي كنيد!!!!!!
آقاي Creeping Death ببخشيد من تكسچر و يه عكس بزرگ از مسلسل برتا ميخوام هرچي گشتم پيدا نكردم.
ببينم اين حجت مگه تكسچر نيست پس كجاست. من به يه عكس بزرگ و با كيفيت حتماً احتياج دارم . اگه اسم مسلسل برتا رو به انگليسي ميدونين بگين. متشكرم. vbmenu_register("postmenu_1184627", true);
بازم سلام اومدم بگم من مسلسل برتا ، يوزي و آر پي جي رو ميسازم.نياز به عكسهاي بزرگ از سلاح ها(اندازه صفحه مانيتور) دارم. فعلاً باي
Last edited by عــــلی; 12-06-2007 at 12:52.
همیشه بهار عزیز بهتره مدلهای دست ساز خودتون رو بزارید نه مدل تاتوریال مکس!![]()
مثل اینکه کارمون سرعت نداره یکم سرعت بهش بدید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)