سالی دیگه معلوم میشه چون تولید W810i متوقف شده .
هم قیمت W810i میره بالا هم جوات نمیشه.
ضمناً من W900i دارم![]()
ژاپنی هم هست.
عالي
متوسط
ضعيف
سالی دیگه معلوم میشه چون تولید W810i متوقف شده .
هم قیمت W810i میره بالا هم جوات نمیشه.
ضمناً من W900i دارم![]()
ژاپنی هم هست.
اولاً W900i دارم به درک که جوات میشه .نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همیشه گوشی های ارزون جوات مشن
فقیر فقرا پول گوشی گرون رو ندارن به همین دلیل بند میکنن به یه گوشی و جاواتش میکنن.
مطمئن باش W810i بیشتر از این دیگه جوات نمیشه و جواتیش رو به کاهش میره.
![]()
خلاصه اگه بخاي گوشي داشته باشي كه يه دنيا برنامه و و پچ و فلان براش باشه نبايد اشغالشو بگيري بايد جواتشو بگيري حالا واسه w810 سه تا پچ بود واسه w900 همون سه تا هم نيست
![]()
![]()
نويد جون حق با تو هستنوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي بيخيال شو اين آقا مسعود داره كلوپ رو به انحراف ميكشه.
اولا درست صحبت كن
يعني چي فقير فقرا؟!؟؟
خب اگه يكي قدر پولشو بدونه و پول اضافه فقط براي يه قاب نده بهش ميگن فقير فقرا(منظورم w810 هست)
در ضمن اين جوات شدن و خز شدن فقط قرطي بازي.حالا هي بگو جوات شده و ...
در ضمن اول تاپيك هم خواهش كردم پست بيخودي و نا مربوط نديد ولي كو گوشه شنوا...با شناختي كه از شما دارم علاقه شديدي به پست دادن داريد حالا چه مربوط و چه نامربوط
مثل تبليغ كلوپ درايو دوربين يا فارسي كردن گوشيها كه همه جا لينك زده بودي.هرجا هم به مشكلي برخوردي ميگي من باكس دارم كل كلوپ ميدونه شما باكس داري ولي قرار نيست كه فقط براي شما كه باكس داري پچ معرفي كنيم.چون همه مثل شما بچه مايه دار نيستن!
ناراحت نشدي كه بهت گفتم بچه مايه دار!!!![]()
سلام توحید جان
اول ممنون واسه ی تاپیک
دوم یه سوال داشتم من یه چند تایی patch ریختم رو گوشیم و الانم همش کار میده منتها دیشب که اومدم یکی بریزم دیگه نشد یعنی چی؟ یعنی اینکه گوشی به FAR متصل میشه داخل فلدر Flash هم میره محتویات Flash هم که یه فلدری به اسم memory هست هم میاره اما موقعی که یک patch رو کپی میکنم توی Flash و copy رو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته
مشکل چیه ؟
ممنونم اگه راهنمای کنید
سلام
ما كلا دو نوع پچ داريم:
1-با پسوند vkp كه موقع نصبش بايد گزينه process vkp script فعال باشه.
2-با پسوند ssw كه موقع نصبش بايد گزينه flash BABE ssw image فعال باشه.
شايد موقع نصبش يكي از اين گزينه ها غير فعال شده و يا اشكال از پچ بوده يه پچ ديگه رو امتحان كن
نه عزیز اشتباه متوجه شدی تا پچ رو کپی میکنم اصلا اون منویی که باید بیاد تا process vkp script یا flash BABE ssw image رو انتحاب کنم نمیاد یعنی تا روی Copy میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته
منم دقيقا نميدونم مشكل از كجاست تا حالا به همچين چيزي برنخوردم.يه بار از اول فار منيجر و پلاگين و usb drive رو هم نصب كن شايد درست شد امتحانش ضرري نداره.به غير از اين چيزي به نظرم نميرسه!
دستت درد نکنه
پچ منو واسه من کار نکرد . بعد از نصب دیگه وارد منو نشد
برای sysgfx ، آیکون ها رو دقیقا کجا کپی کنم؟ تو مموری کارت یا گوشی؟ کدوم قسمتش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)