منم موافقم![]()
بله
خیر
بی نظر هستم
منم موافقم![]()
دوستان گرافیست می خواید برای تمرین یا نمونه کار یه مدل توافقی بسازید تا سناریو آماده بشه؟
مثلا یه کلت!
آقاي Capitan black جان با من هماهنگ شو ايدي ياهوتو بده تا اونجا با هم هماهنگياي لازمو بكنيم
آقای هاروست مون مشخصات خودتون رو به اضافی ایمیلتون واسم خصوصی کنید بعدشم یه موزیک برای ساخت ترایلر می خوام می تونی تهیه کنی ممنون![]()
ببینید من قبلا با ejay dance چندتا موزیک ساختم می خواهید آپ کنم( از بچه های آهنگ ساز معذرت خواهی می کنم)
دراگون جون ببین اگه به دردت می خوره با کیفیت بالا آپ کنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب برات فرستادم . مي گم آهنگ برات ميزارم
دراگون جون ببین اگه به دردت می خوره با کیفیت بالا آپ کنم:
عزیز جان یه مقدارش بدردم خورد بقیش تکنو بود نحالیدم باحاش ولی اگه تونستی تو سبک این ترایلر آهنگ بزاری دمت درست آقای هاروست مون و کاپیتان بلک شما هم ببینید چون تو این موضوع ها آهنگ باید رله کنید تمام آهنگها تو این سبک وسیاقه البته بجز یه موضوعاتی که بعدا با پویان واستون میگیم در ضمن تمام آهنگهایی که می فرستید بصورت خصوصی باشه نه اینکه همه بلندش کنن![]()
لینک ترایلر باید داونلود کنید
در ضمن آقای هاروست مون ممنون . دوستان دیگه ای هم که خصوصیات و ایمیلشون رو نفرستادن واسم خصوصی کنن
[quote=dragonboy;1173999]دراگون جون ببین اگه به دردت می خوره با کیفیت بالا آپ کنم:
عزیز جان یه مقدارش بدردم خورد بقیش تکنو بود نحالیدم باحاش ولی اگه تونستی تو سبک این ترایلر آهنگ بزاری دمت درست آقای هاروست مون و کاپیتان بلک شما هم ببینید چون تو این موضوع ها آهنگ باید رله کنید تمام آهنگها تو این سبک وسیاقه البته بجز یه موضوعاتی که بعدا با پویان واستون میگیم در ضمن تمام آهنگهایی که می فرستید بصورت خصوصی باشه نه اینکه همه بلندش کنن![]()
لینک ترایلر باید داونلود کنید
دراگون جون تریلر شما بد نبود ولی ای کاش اسمی از بازی نمی بردی چون قرار شده بود اسم بازی را بعدا انتخاب کنیم(پس از اتمام سناریو)
مشکلی نیست منم موافقم.
اینم کلت:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)