دوستان کسی نیست به من کمک کنه ؟
اوضاع من داره بحرانی تر میشه , یعنی فقط یه صفحه اینترنت باز باشه و توی اون دو تا تب, اونو میبنده و من باید یکی یکی صفحات رو نگاه کنم
لطفا به من کمک کنید
دوستان کسی نیست به من کمک کنه ؟
اوضاع من داره بحرانی تر میشه , یعنی فقط یه صفحه اینترنت باز باشه و توی اون دو تا تب, اونو میبنده و من باید یکی یکی صفحات رو نگاه کنم
لطفا به من کمک کنید
آقا من تو سایترفتم برا دیدن سایتشون میگه باید نرم افزار shokawave رو دانلود کرد منم دانلود کردم اما بعد از دانلود و نصب آن اینترنت اکسپلوررم قاط زد و دیگه هر چی روش کلیک می کردم صفحه اش باز میشد اما هیچی نیمی یومد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ناچار شدم دوباره ویندوز نصب کنم . آیا شما تاحالا چنین مشکلی براتو پیش اومده که صفحه اینترنت اکسپلورر باز نشه و هنگ کنه؟
باید چیکار کرد در این مواقع
دوباره سلام
من متوجه یه چیزی شدم اونم اینکه وقت صفحات من بسته میشن که تو انجمن متفرقه باشم وگرنه در بقیه سایتها این مشکل رو ندارم. حالا باید چیکا رکنم؟
وقتی یه حجم زیادی ر در حال دانلود باشی صفحات نصفه نیمه لود میشنیکی جواب منو بده لطفا.
من ویندوز جدید نصب کردم بعد نصب ویندوز اینترنت اکسپلورر سایت بلاگ اسکای را مشکل دار نشون میده.
عکسش را هم میذارم.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
من از مرورگر اینترنت اکسپلورر 7 استفاده می کنم. اگه بیشتر از 3 تا تب باز کنم اگه حتی همه در یک page باشند صفحات رو میبنده اما اینترنت قطع نمیشه و من مجبورم تک تک صفحات رو نگاه کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید و بگید چیکار کنم؟راه حل :دوستان یه ویندوز Xp نصب کردم و هر وقت اینترنت اکسپلورر رو باز می کنم هنگ می کنه برنامه اینترنت اکسپلورر
البته نسخه 7 هستش که همراه ویندوز نصب شده ؟
به نظرتون چه جوری باید رفعش کرد ؟
Opera 9.51 Beta
سلام چطور مي تونم توي ie7 tab scrolling رو از كار بندازم ؟ممنون
.......................
Last edited by Reza_Sadeghi; 27-03-2009 at 22:08.
من توی چند تا فاروم خارجی گشتم. کسایی بودن که سوال شما رو داشتند. ولی تا حالا که جواب کاملی داده نشده و اکثرا گفتند که این کار غیر ممکنه.
سلام
این IE ما بد جور قاط زده اصلا نه به منوهاش میره نه اینکه صفحه ای باز میکنه .( اصلا اون نوشته هایی رو که در صورت عدم لود صفحه میاره ، اونا رو هم نمیاره!)
بابیلون ، مسنجر و... هم صفحه سفید سفید میارن
چجوری باید IE رو Unistal و دوباره نصب کنم؟
از Add/Remove Windows component رفتم اما نشد
اینترنت اکسپلور من برای بعضی سایتها با عنوان ssl یعنی با پروتکل ssl همان https این پیغام میاد که ظاهرا ازاین معنی رو میده
که این سایت گواهینامه ssl رانداره شما چی میگید دوستان میدونید مشکل کجاست .
![]()
سلام به همه دوستان
من ميخوام از راپيد شر download كنم اما اين error رو ميده بايد چي كار كنم؟(دورش قرمزه)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)