علی حالت خوبه ؟! من که گفتم گرافیکش خوبه !
علی حالت خوبه ؟! من که گفتم گرافیکش خوبه !
نه منظورم اینه که اد رفتی فقط سراغ گرافیک !! اونم تو بازی ای که مهم گیم پلی هست !
من که گفتم گیم پلیش عالی بود ! تازه خون میپاشید رو زمین خیلی حال میداد : دی ! انفجارهاش فوق العاده بود ! بعد اسم گروه هاشو درست یادم نیست ! ولی ازون جونورا همین جوری میریختن سرت که مثل سوسک میمونن ! : دی ! در کل من خودم عاشق این بازیم ! یکی این یکیم Warcraft ! روز و شب بازی میکردیم !
کدوم تریلر رو دیدی ؟ جدید اومده چیزی ؟
یا قبلیا ؟
زرگ دیگه ! صبح تا شب بازی می کردی بعد زرگو نمی شناسی ! :دي
این یونیت پیاده ی پروتوس وقتی با یونیت تران درگیر میشه خیلی جالبه
یه حالتی داره پروتوس که طرفو فراری میده ، سرعتش هم خیلی بالاس
از Gameplay بازی بود ! برو تو GT پیدا میکنی من باید برم : دی !
اینو میگه علی جان:
BlizzCon 09: Single-Player Gameplay
سولجرهای ترن ها خیلی لاط شدن: دی. یه جا چندتا روبات بزرگ پروتوس(جدیدن!) به یه سری سولجر تزن حمله میکنن که اولش با خودم گفتم الان آش و لاش میشن ولی اتفاق افتاد که اگر ندیده بودم باورم نمیشد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سولجرا با کمک پرستارا لاش همه روباتارو گذاشتن: دی (تکبیر...الله اکبر...الله اکبر...مرگ بر مخالفینِ ترن...مرگ بر پروتوس...: دی)
گرافیک بالای بازی باعث شده زرگ ها وحشی تر و لزج تر به نظر بیان. همونطور که نوید هم گفت خون خیلی باحال میپاچه: دی
یه جا از تریلر نشون میده به قرار گاه ترن ها توسط زرگا حمله شده بعد تصویر میره روی یه بتل کروزر بزرگ(کابوس زرگا و پروتوس ها: دی) که داره با لیزر لاش همه ی زرگا رو میذاره. این قابلیتش خیلی تحسین برانگیزه چون بتلکروزر در زدن اهداف زیاد و کوچک کند بود!
نکته دیگه اینه که سه بعدی شدن بازی کمک کرده تا تجهیزات هوایی مثل همین بتل کروزر فاصله زیادی از زمین داشته باشن و به جذاب تر شدن بازی کمک میکنه.
و یه چیزه دیگه این که یونیت های ترن مثل دژ سولجرها یا ساپلای ها دیگه مانع و سر راه نیستن و راحت میشه اونهارو داد پایین که البته در تریلرهای قبلی هم این نمایش داده شده بود.
اگه علی ناراحت نشه انفجارهای بازی فوق العاده کار شدن: دی هم نور متصاعد شده از انفجار ها و هم رنگشون و موجی که ایجاد میکنن واقعا هیجان انگیزه!!
با این تریلری که دیدم بیشتر مطمئن شدم که این بازی واقعا لیاقت اینو داره که Star Craft 2 نامیده بشه!
من یه روز که به Adsl دسترسی داشتم خونه ی فامیل ! (چند وقت پیش ) یه تریلر رو زنده دیدم از همین GT
شاید هم همین باشه
تیکه تیکه است نه ؟ همون که یه دفعه مثلا می پره و مبارزه ی تران و زرگو نشون میده و... ؟
من با گرافیکش هیچ مشکلی ندارم باور کنین :دي عالی هم هست به نظرم
یونیت ها ی تران هم می تونن از دیوار یا مانع ها بپرن که خیلی بدرد بخوره دیگه نمی خواد دور قمری بزنی بعضی موقع ها
نمی دونم چرا خبر درست حسابی از بلیز کن نمیاد
ولی این تریلر ها جدیده
BlizzCon 09: Old Rivals Cinematic Trailer
من تونستم اینو دان کنم تریلر CG درباره ی پروتوس هست که مثل تمام CG های بلیزارد شاهکاره از دست ندید اینو
HD
SDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
BlizzCon 09: Single-Player Gameplay
HD
BlizzCon 09: Chris Sigaty Interview
HD
BlizzCon 09: Andy Chambers Interview
HD
این بیلیزارد دیوونست یه تریلر از Blizzcon دیدم که خیلی شگفت زده شدم برای CustomEditor استارکرفت 2 بود، که بلیزارد یک GamePlay سوم شخص به استارکرفت که یه بازیه اصیل RTS هست اضافه کرده، تو تریلر شخصیت معروف Ghost رو میبنید که در نمای سوم شخص zerg ها رو میکشه این اتفاق نه تنها روی زمین روی میده بلکه به اینجا هم منتهی نمیشه و در داخل ساختمان ها و زیر زمین هم Ghost به صورت سوم شخص وارد میشه و مبارزه میکنه، کنترل شخصیت هم توسط Mouse هست. در بخش اول ترلیر هم یه غول 4 پایه بسیار عجیب و قدرتمند رو نشون میده که خیلی جالبه باید خودتون ببنید.
واقعاً جالبه مثل اینکه این همه طول دادن و کش دادن این بازی الکی نبوده.
تریلر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by milky way; 27-08-2009 at 21:03.
آره اینکارو کرده تا بازی مثل Frozen throne که برای مپ ها و مد های جدیدی عرضه میشه تا بازی زنده بمونه ، بشه
کار جالبیه به نظرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)