مورينوو آبراموويچ سر قضيه رونالدينيو حسابي به هم پريدند.
اولي مي گه نمي خوام دومي ميگه:
دومي ميگه سبك بازي تيمو بايد عوض كني اولي اينكارو نكرده دومي گفته رونالدينيو رو ميارم تو هم:
احتمالا يك اكشن درست و حسابي در راهه![]()
مورينوو آبراموويچ سر قضيه رونالدينيو حسابي به هم پريدند.
اولي مي گه نمي خوام دومي ميگه:
دومي ميگه سبك بازي تيمو بايد عوض كني اولي اينكارو نكرده دومي گفته رونالدينيو رو ميارم تو هم:
احتمالا يك اكشن درست و حسابي در راهه![]()
خیلی باحال بود.مخصوصا حیف نان!بترین اسمی بود که میشد به مورینیو بعد از این باخت داد.
دوست عزیز من فقط یه پست تو کلوپ بارسا دادم که اصلا ربطی به درگیری و کرکری و اینا نداره
حالا نمیدونم تو کدوم پست رو میگی!!!!
یا حق
بارسا دیشب با نتیجه 3 بر یک بیلبائو رو شکست داد
دو گل از سه گل بارسا رو رونالدینهو زد و گل دوم از روی نقطه پنالتی بود
رونالدینهو به همه ثابت کردم که فقط به بارسا فکر میکنه و تا فصل بعد به هیچ پیراهنی اعتقاد نداره
عکسهای رونالدینهو در بازی دیشب رو میتونید در لینکهای زیر مشاهده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من رونالدينيو رو دوست دارم . در هر تيمي كه باشه . ولي بارسا چيز ديگه اي است
برزیل شب گذشته در یک بازی دوستانه چهار بر دو تیم ملی آمریکا رو شکست داد
رونالدینهو در این بازی گل سوم برزیل رو به ثمر رسوند
عکسهای رونالدینهو در بازی دیشب رو میتونید در لینکهای زیر مشاهده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من عاشق رونالدینهو هستم ولی حیف که فصل بعد داره میره میلان ولی در عوض اگه بره کاکا میاد بارسا
لاپورتا به شدت از این خبر استقبال کرده . ولی خوب شد چون رئال هرکاری کرد نتونست کاکا رو بگیره.
فصل بعد میره میلان؟ تا دیروز که می گفتن چلسی؟ اصلا مطمئن هستید که فصل بعد میره؟![]()
مگه شما اخبار ورزشی نمی بینید تو اخبار گفت البته چند وقت پیش .
منم دوست ندارم بره !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)